Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Evo i SDA botova da pravdaju rušenje Dodika/SNSD-a.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
A računi se izdaju samo kad je inspekcija u gradu.Rajaz je napisao/la: ↑27 jan 2025, 10:30Prijavljeni na minimalac, uplatiće im milju i tražit 300 nazad.jasmin10 je napisao/la: ↑27 jan 2025, 06:51Prijavljeni na minimalac, a ostalo koverta ?kraljttbvb je napisao/la: ↑27 jan 2025, 06:21
Nas par, koji očito o ekonomiji znamo malo više, smo o povećanju cijena pisali ima 20+ dana.
A vi pričali o našem botovanju i zlim gazdama gdje svi vozaju Porsea i imaju stan i kuću na moru.
Kako drugačije namaknuti novac nego povećanjem cijena finalnog proizvoda? Ja sad treba da bojkotujem kafić u kojem sjedim ujutro, gdje rade 4 konobara i 2 sankerice i svi prijavljeni. Na tih 6 radnika vlasnik svakog mjeseca odjednom ima 1 800 KM više troškova. Ne može drugacije nego da poveća cijenu kafe sa 2 na 2.50 KM.
Kad normalno sagledas stvari, nije vlasnik kafića kriv za povećanje, nego vlast koja je donijela ove odluke.
A poslodavci će i dalje mjaukat.

Pa Dodik se obratio Bakiru, Bakir ovim dizačima ruku i to je to...ostajem ja, ti ćeš se vratit i idemo opet ispočetka
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Ocito da nismo jer i dalje imamo kmetove koji brane moderne feudalce zato sto ce im se izbit iz dzepa koja marka vise
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Nezgodno je kad ti je Tito najbolji prijatelj, a nije maršal.

beško kad pročita da mora ovo nekako pozitivno spinovat:
jack znamo da nisi bas najinteligentnija jedinka al da uzdizete Dodika i spasavate ga dok sharujes njegov twit je zaMarcoBorriello je napisao/la: ↑27 jan 2025, 10:50Nezgodno je kad ti je Tito najbolji prijatelj, a nije maršal.![]()
![]()

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ma sad je (ako nije već ranije) svima jasno koja je poenta SDA stranke i o čemu oni samo razmišljaju.
Daj nam Vlast ili bilo kakvo "parče" vlasti, nešto da se oni pitaju (kobajagi) - prodat' će mater rođenu - ne zovu se njihovi glasači bezveze sendvičari.
Prodali bi državu za cvanciku.
Daj nam Vlast ili bilo kakvo "parče" vlasti, nešto da se oni pitaju (kobajagi) - prodat' će mater rođenu - ne zovu se njihovi glasači bezveze sendvičari.
Prodali bi državu za cvanciku.

-
- Kontakt:
zeleni termiti opet pokazuju koliki su izdajnici. Sto bi Ilija Cvorovic reko mala je ovo zemlja koliki su oni izdajnici
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Fildzan drzava i ne bi prodali nego su je vec dobro prodali.Pendulum je napisao/la: ↑27 jan 2025, 11:13Ma sad je (ako nije već ranije) svima jasno koja je poenta SDA stranke i o čemu oni samo razmišljaju.
Prodali bi državu za cvanciku.![]()
....sve drugo će proći!
- muhamedhulk
- Kontakt:
sdoooo
bukvalno ista matrica kao i dodick, jbt.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ja bih opet pustio simpatizere te stranke koji obitavaju ovdje da nam prezentuju neko svoje viđenje novonastale situacije 

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- Shategabri
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
i sda i nip je smece obicno, bosnjacima je potrebna treca opcija i posteni ljudi koji su situirani zivotno i ne treba im politicka fotelja za to.. da li ce to stranci dozvoliti da se desi ikad ovdje cisto sumnjam jer im nije u interesu da mi kao narod rastemo
dodika treba maknuti i ne treba mu pomoci da se odrzi ni sekunde vise tu gdje jeste, sda ni niko od balija mu ne smije pomoci da ostane u vlasti.. a ne treba zaboraviti ni ono kako se pricalo njemu kad su ovi dosli na vlast prije 2 godine kao to je novi promjenjen covjek evropski dodik
dodika treba maknuti i ne treba mu pomoci da se odrzi ni sekunde vise tu gdje jeste, sda ni niko od balija mu ne smije pomoci da ostane u vlasti.. a ne treba zaboraviti ni ono kako se pricalo njemu kad su ovi dosli na vlast prije 2 godine kao to je novi promjenjen covjek evropski dodik

Zadnja izmjena: QUARTERBACK, dana/u 27 jan 2025, 11:41, ukupno mijenjano 1 put.
- relativizam
- Kontakt:
vrijeme je da na vlast dodju elokventni,obrazovani,kulturni mladi ljudi,poput Zhiragica 

cini mi se da sendvicari polahko idu na pricu ne valja sda a ne valja ni nip
lakse je progutati kad kazes da je nesto lose al obavezno da se naglasi da je i druga strana losa ili losija

relativizam je napisao/la: ↑27 jan 2025, 11:40vrijeme je da na vlast dodju elokventni,obrazovani,kulturni mladi ljudi,poput Zhiragica![]()

Gdje mi je numan da ga pitam nešto za odlazak u njemačku
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: ASD, feniksptica, MaroonBjelave, VolimBiH96 i 9 gostiju.