English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: English Premier League
Lisandro zasluzuje da mu neko polomi obje noge, kakav smecar
Daleko bolji napadac od Hojlunda, ali najodvratniji igrac epl uz JoelintonaJayCatwright je napisao/la: ↑26 jan 2025, 21:34Lisandro zasluzuje da mu neko polomi obje noge, kakav smecar
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Joj nafakasa 

Ljudi i ove godine toliko srece imaju. Jedini koji mogu parirati Realu sto se toga tice. Da nije tako imali bi bidova kao Wolvesi i Leicester.
Dobar osjećaj , oni ovakve utakmice generalno uzimaju , realno ovaj Fulham ovu utakmicu je odigrao očajnije i od Uniteda.Koliko im npr Brighton ne leži toliko im je ovaj Fulham baš ono ekipa po mjeri po sezonama gledajući.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
- Kontakt:
Ma nije Fulham imao postene prilike. United uvalio frljoku i to je to. Kakav ce samo remont u Unitedu biti na ljeto
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Uz Forrest najveci nafakasi. Slomise im se navijaci pjevajuci Amorimu, ali nikakav napredak od kad je Hag otisao.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma treba ga otjerati odma, cim nakon mjesec dana sa ovakvom ekipom nije osvojio tripletu

Ja ne znam sta ste vi ocekivali, nije ovo kao Kloppov Liverpul kojeg je Slot naslijedio, dakle sampionska ekipa, ovi nasi su otjerali deset trenera prije Amorima, gdje mislim i na igrace i na upravu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- JayCatwright
- Kontakt:
- PopravnaToljaga
- Kontakt:
Ta diskusija je postala suvišna od neke sezone, Salah je bolji igrač i od Aguera , kao igrač ,ne kao devetka ne možemo uspoređivati drukčije pozicije. Salah ima u sebi golove koje je Aguero imao + na to asistencije i nikad nije povređen.
Od ovih gore ispred nije kompletniji igrač jedino od Kanea
Od ovih gore ispred nije kompletniji igrač jedino od Kanea
Neko ce reci nafakasi isl.tome a primao je United slicne ili cak iste golove.
Misljenja sam da se to mora vratiti kao sto se i vratilo nocas.
Bitna su tri boda,da se osigura opstanak
Hojlund,Antony i slicni njima jednostavno nisu za Nba.
Mejdutim,United i ostali klubovi se trebaju brze rjesavati jer takvi igraci brzo gube cijenu.
Misljenja sam da se to mora vratiti kao sto se i vratilo nocas.
Bitna su tri boda,da se osigura opstanak
Hojlund,Antony i slicni njima jednostavno nisu za Nba.
Mejdutim,United i ostali klubovi se trebaju brze rjesavati jer takvi igraci brzo gube cijenu.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Kako frajer sam sebi replicira i podržava sam sebe hahaha bolest mislim na ovog iznad anonimnog
Rođen s tobom da budem
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Nemoj im to govoriti ne znam kako ce podnijeti jer njima nije to razlog sto je Liverpool prvi nego sto je Slot trenercinario_Ferdy88 je napisao/la: ↑26 jan 2025, 21:59Ma treba ga otjerati odma, cim nakon mjesec dana sa ovakvom ekipom nije osvojio tripletu![]()
Ja ne znam sta ste vi ocekivali, nije ovo kao Kloppov Liverpul kojeg je Slot naslijedio, dakle sampionska ekipa, ovi nasi su otjerali deset trenera prije Amorima, gdje mislim i na igrace i na upravu

- JayCatwright
- Kontakt:
zato je trenerčini Arteti glavni alibi suđenje, zanemarit ćemo skoro milijardu potrošenu
Ne kazem da je Slot trenercina, samo je nastavio od Klopa po vasem. Ali i Hag je imao iste igrace kao Amorim, sta je to Amorim bolje uradio od Haga za sada, pa se eto smatra boljim. Ni jedan segment igre nije unaprijedio isto ko da gledam copy paste Haga. A u ostalom boli me k za united, i izvinjavam se onima koji sam uvrijedio i koji vide Murinja iz prajma u ovom AmorimuQUARTERBACK je napisao/la: ↑26 jan 2025, 22:07Nemoj im to govoriti ne znam kako ce podnijeti jer njima nije to razlog sto je Liverpool prvi nego sto je Slot trenercinario_Ferdy88 je napisao/la: ↑26 jan 2025, 21:59Ma treba ga otjerati odma, cim nakon mjesec dana sa ovakvom ekipom nije osvojio tripletu![]()
Ja ne znam sta ste vi ocekivali, nije ovo kao Kloppov Liverpul kojeg je Slot naslijedio, dakle sampionska ekipa, ovi nasi su otjerali deset trenera prije Amorima, gdje mislim i na igrace i na upravu![]()
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ko je rekao da je Murinjo, cak ni na nasoj temi nemas takve upise, uostalom najvise ga je hvalio Jay, koji je skauzer kao i tiFudo je napisao/la: ↑26 jan 2025, 22:14Ne kazem da je Slot trenercina, samo je nastavio od Klopa po vasem. Ali i Hag je imao iste igrace kao Amorim, sta je to Amorim bolje uradio od Haga za sada, pa se eto smatra boljim. Ni jedan segment igre nije unaprijedio isto ko da gledam copy paste Haga. A u ostalom boli me k za united, i izvinjavam se onima koji sam uvrijedio i koji vide Murinja iz prajma u ovom AmorimuQUARTERBACK je napisao/la: ↑26 jan 2025, 22:07Nemoj im to govoriti ne znam kako ce podnijeti jer njima nije to razlog sto je Liverpool prvi nego sto je Slot trenercinario_Ferdy88 je napisao/la: ↑26 jan 2025, 21:59
Ma treba ga otjerati odma, cim nakon mjesec dana sa ovakvom ekipom nije osvojio tripletu![]()
Ja ne znam sta ste vi ocekivali, nije ovo kao Kloppov Liverpul kojeg je Slot naslijedio, dakle sampionska ekipa, ovi nasi su otjerali deset trenera prije Amorima, gdje mislim i na igrace i na upravu![]()

Lik je tek dosao, tri mjeseca tu, ne znam sta ocekujete, ja prvi vidim napredak u nekim segmentima u odnosu na EtH, dovoljna mi je bila ona tekma sa vama npr, al ne kazem da ce sad napraviti neka cuda sa ovom ekipom, za pravu ocjenu treba sacekati iducu sezonu kad dobije vremena i novca da poslozi ekipu kako on misli da treba.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- wadethegreat
- Kontakt:
Ponasate se ko da je Fifa....
ARSenal evo 20 godina gradi ekipu za titulu nije jednostavno
ARSenal evo 20 godina gradi ekipu za titulu nije jednostavno

- JayCatwright
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, Lekqqq1921 i 11 gostiju.