ovako treba ovom majmunu
https://www.google.com/amp/s/radiosaraj ... ezu/431191
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Iskren covjek prizna gresku kad je vidi. Nepoznat pojam za vas
Ti vjeruj u sta hoces brate a jedno je sigurno da agenda postoji protiv Arsenala i to ove odluke pokazuju.. Cityu se ne svira ni za mnogo gore startove a boga mi niti ijedna od ovih situacija koje se nama svirajugaston je napisao/la: ↑26 jan 2025, 16:30Pa shvatiš da ne postoji agenda samo protiv jedne ekipe i da se sranja dešavaju svima.QUARTERBACK je napisao/la: ↑26 jan 2025, 16:20Nije za faul nego za reakciju a i to je presmijesno i jos gore od ovog Martinellijevog zamisli ti tog ega kod sudije da je njemu bitnije da iskljuci igraca nego da smiri situaciju i da se utakmica normalno nastavi igrati s 11 na 11 to je retardirani majmun poslan po zadatku engleski gigovic
brzo ste zaboravili vidim onaj nesvirani penal protiv citya prosle godine u zadnjoj minuti nad macallisterom
Naravno da se osjećaš ko kita nakon takve situacije, al' predješ preko toga jer ne možeš ništa uradit da promjeniš stanje.
Poznato je kakvo je živo sranje PGMOL, al' ništa ti i ja ne možemo promjenit što seremo na forumu kako je Mane laktom opucao Tierneya prije 4 sezone.
Možemo im ponekad poželit da nikad više ne vide najmilije i tu nam je kraj.![]()
pogresno sam vidio to, nema to veze s ovim sto pricamo vi samo ne znate biti objektivni i staviti se u poziciju da se vama to sutra desi jer vas boli qrc i vise se volite sprdati nego priznati kako jest
Ako cemo iskreno Svrake od dolaska Arapa se guraju ko niko. Onaj krkan u vrzi ce poceti tranzirati ljude na terenu opomenu nece dobitiwadethegreat je napisao/la: ↑26 jan 2025, 16:39A da nije mozda da se City gura a ne da se Arsenal kolje?
Kolje se i nas redovno pa ne pricate o tome...
Jedina konstanta je City kojeg se redovno gura.
Ostale ekipe se nekad poguraju puno vise ih se zakolje i tako u krug.
Ima li gdje statistika Chelsea kad igra Enzo i kad ne? Imam osjecaj da su puno bolji rezultati kad ga nema.wadethegreat je napisao/la: ↑26 jan 2025, 16:39A da nije mozda da se City gura a ne da se Arsenal kolje?
Ostale ekipe se nekad poguraju puno vise ih se zakolje i tako u krug.
U epl ima brat 34% pobjede kad igraMogli je napisao/la: ↑26 jan 2025, 16:45Ima li gdje statistika Chelsea kad igra Enzo i kad ne? Imam osjecaj da su puno bolji rezultati kad ga nema.wadethegreat je napisao/la: ↑26 jan 2025, 16:39A da nije mozda da se City gura a ne da se Arsenal kolje?
Ostale ekipe se nekad poguraju puno vise ih se zakolje i tako u krug.![]()
Rekao bih da igra zbog toga koliko je placen. Al onda skontam i ovi panjevi sto im ne igraju su gotovo jednako mnogo placeni.nerkolfc je napisao/la: ↑26 jan 2025, 16:47U epl ima brat 34% pobjede kad igraMogli je napisao/la: ↑26 jan 2025, 16:45Ima li gdje statistika Chelsea kad igra Enzo i kad ne? Imam osjecaj da su puno bolji rezultati kad ga nema.wadethegreat je napisao/la: ↑26 jan 2025, 16:39A da nije mozda da se City gura a ne da se Arsenal kolje?
Ostale ekipe se nekad poguraju puno vise ih se zakolje i tako u krug.![]()
Caicedo Enzo I sad Graven svi pored McAlistera igraju odlicno
Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, Brokula, LenyYoro15, rio_Ferdy88, tiketoke, UnitedWA i 57 gostiju.