AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AC Milan
Pare i Orsolini i mogu dobiti Chukwuezea i to samo da bi dobili još jednog italijana na klupi. A inače ne bih radio nikakve poslove sa Bolognom zbog onoga što su uradili.
Još jedan dan prođe i ništa se ne zna oko Gimeneza. Mnogo različitih priča se vrti da niko ne zna šta se dešava.
Još jedan dan prođe i ništa se ne zna oko Gimeneza. Mnogo različitih priča se vrti da niko ne zna šta se dešava.
Cukwueze već u konkurenciji za Parmu, dok je Okafor počeo sa grupnim treninzima, tako da njih dvojica do 3 februara kada se završava prelazni rok, u full-u
Zna se za Jimeneza. Jučer otisla prva ponuda a ona je bila oko 30 mil eura. Feyenord traži 38-40 mil eura. Igrac pristao na transfer i gura prodaju. Feyenord ga zeli u ekipi bar do duela sa Lillom u lp.Dogovoren ugovor 3,5 god + 1 god produženja. Plata ja mislim 3-4 mil. Znači dosta toga se zna.celikmilan je napisao/la: ↑25 jan 2025, 00:20Pare i Orsolini i mogu dobiti Chukwuezea i to samo da bi dobili još jednog italijana na klupi. A inače ne bih radio nikakve poslove sa Bolognom zbog onoga što su uradili.
to je najrealnije za Gimeneza da cekaju utakmicu sa Lillom, jer pobjeda i moguci kiks Atalante, Milana, Bayera, Atletika ih moze uvesti u top 8 sto donosi poprilicnu svotu novca.Adi33 je napisao/la: ↑25 jan 2025, 07:06Zna se za Jimeneza. Jučer otisla prva ponuda a ona je bila oko 30 mil eura. Feyenord traži 38-40 mil eura. Igrac pristao na transfer i gura prodaju. Feyenord ga zeli u ekipi bar do duela sa Lillom u lp.Dogovoren ugovor 3,5 god + 1 god produženja. Plata ja mislim 3-4 mil. Znači dosta toga se zna.celikmilan je napisao/la: ↑25 jan 2025, 00:20Pare i Orsolini i mogu dobiti Chukwuezea i to samo da bi dobili još jednog italijana na klupi. A inače ne bih radio nikakve poslove sa Bolognom zbog onoga što su uradili.
Igrac ima zelju, ali Feyenord ce sigurno odugovlaciti do zadnjeg minuta, sto nama ne ideu prilog, jer nam pod hitno treba napadac
Mislio sam na Orsolinija, povrijedio se neki dan protiv Dortmunda i već su izašli zvanični rezultati da ga nema oko 4 sedmice.
Zato se i ibretim na ovaj amaterski propust Di Marzija što nas povezuje s njim.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
A možda info nije došao do Excela i da to pravi Moncadi, Zlatanu & Jerry problem, pa su zapeli kao mutavi za Orsolinia. Samo mi nije jasno koji će nam quartz krasni još jedan hadalj u ekipi koga nećeš moći kolcem istjerati.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Jao ove popodnevne utakmice su im uvijek bile omiljene za kiksnuti. 
Bilo je govora da će odmoriti Fofanu i zbog rizika da ne propusti derbi radi kartona, al' jok, evo čovjeka opet. I kaže ne treba nam novi veznjak.

Bilo je govora da će odmoriti Fofanu i zbog rizika da ne propusti derbi radi kartona, al' jok, evo čovjeka opet. I kaže ne treba nam novi veznjak.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Evo pres'jenik izjavio da nema ništa od Gimeneza u januaru. Mislim rekao je da je teško da će doći u januaru, al trudit ce se idalje... u prevodu, nema ništa od toga, previše para, a **** neda pare, hoće da uloži u $Trump coin.
Al upravu je gazda, ima li ste ljeto da dovedete nesto, i vi se prihvatili Murata, i onda kad ste skontali da nema ništa od Jovića i da Murat nije neka velesila, e onda u zadnji momenat se dovede Abraham Linkoln. Znaci mjesto jednog napadača, Ibrahim-paša i njegovi sljedbenici su našli glumiti Paola jer kao oni znaju svoj posao. E pa eto ti sad. Imaš 3 napadača, ni jedan nevalja cak ih ne možeš ni prodat jer primaju puno a nemaju pojma u fudbalu, i sad bi kao i četvrtog napadača. U firmama se za ovo dobija otkaz, i iskreno mi je zao da se to kod nas ne kažnjava vec se tjera trener jer on je za sve kriv.
Al upravu je gazda, ima li ste ljeto da dovedete nesto, i vi se prihvatili Murata, i onda kad ste skontali da nema ništa od Jovića i da Murat nije neka velesila, e onda u zadnji momenat se dovede Abraham Linkoln. Znaci mjesto jednog napadača, Ibrahim-paša i njegovi sljedbenici su našli glumiti Paola jer kao oni znaju svoj posao. E pa eto ti sad. Imaš 3 napadača, ni jedan nevalja cak ih ne možeš ni prodat jer primaju puno a nemaju pojma u fudbalu, i sad bi kao i četvrtog napadača. U firmama se za ovo dobija otkaz, i iskreno mi je zao da se to kod nas ne kažnjava vec se tjera trener jer on je za sve kriv.
Kad biseri čekaju kraj mercata pa počnu razmišljati o prioritetima. Nijedan ozbiljan klub ti neće prodati bitnog igrača krajem mercata jer nema vremena da dovede adekvatnu zamjenu.
Il Club più titolato al mondo!
Ovo sto igramo je katastrofa, evo i gol. Price da spavaju u Milanelu i da im kuca ne treba zayebi. Igraju kao da su zajedno 1 dan tek.
Ljepse smo igrali sa Giampaolom nego sto ovo sad pruzamo.... fuj
Ljepse smo igrali sa Giampaolom nego sto ovo sad pruzamo.... fuj
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Theo ne izlazi iz kanala, nevjerovatno sta se s tim momkom desava
Ja više ne znam po koji put se prima gol preko Theove strane.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Lik se hladno okrenu od igrača koji ga napada. Prodaji da mi je iz oka ispao
Ja stvarno ne mogu ovo gledati, neka shvati to ko kako hoce ja sam ugasio tv....deff.gubljenje vremena i zivaca....
Pa kako ovo da nije penal? Pa jbt sta znaci niko ne smije biti u 5cu. Bravo. Jbt ja znam da golman biva zaštićen, al čovjek se zatrpao i rukama odgurnuo Pavlovića da bi stigao loptu.
Ajmo Pulisicu
Ajmo Pulisicu
Zahvaliti se ovom Suzukiju, odvesti covjeka na pecenje gdje. Inace ne bi prisli golu.
Bravo Pulisik
Bravo Pulisik

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Koliko očekivan žuti karton 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Hvala bratu Suzukiju i Strahinji. 
Pulisik je baš loše ušao u meč (kao i svi doduše), ali se iskupio.
Ove utakmice gdje se protivnik brani su odvajkada noćna mora za Milan, upravo ovako sam i zamišljao ovaj meč. Još kad se u računicu stavi ovaj termin, to je katastrofa u nastajanju.

Pulisik je baš loše ušao u meč (kao i svi doduše), ali se iskupio.
Ove utakmice gdje se protivnik brani su odvajkada noćna mora za Milan, upravo ovako sam i zamišljao ovaj meč. Još kad se u računicu stavi ovaj termin, to je katastrofa u nastajanju.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Bez Fofana na Inter, bravo magu na klupi.