Premlacivanje zene ne poboljasava performanse na terenu,bar jos nije dokazano

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Premlacivanje zene ne poboljasava performanse na terenu,bar jos nije dokazano
Mozda poboljsava kroz pojacano lucenje testosterona
1R-Li
2R-Ruse
3R-Collins
4R-Rybakina
CF-Svitolina
SF-Swiatek
F-Sabalenka
Ja sam još prije 10g za Halep govorio da je varalica, isto kao i za Đokovića i Kerber.jestamaji je napisao/la: ↑25 jan 2025, 10:08nije to baš precizno. melatonin koga je swiatek uzimala isto nije bio slučajno kontaminiran, zvanična verzija je da produkt koji se proizvodi u poljskoj zvanično sadrži trimetazidin (dok u većini ostalih zemalja ne), ali da je u poljskoj kao takav registrovan kao odobreni medikament.
razlog što su joj progledali kroz prste je što ga je prvo počela koristiti van poljske gdje ne sadrži tu substancu i zato ga nije prijavila i zato je slučaj klasificiran kao niži stepen, šta god to značilo.
po meni nema nikakve razlike između sinnera i swiatek isim što sinnerova krema uvijek sadrži clostebol a kod swiatek zavisno od zemlje proizvodnje. swiatek slučaj je zatvoren i ona je safe.
elem veliki bullshit, sve osim dvije godine suspenzije je pogrešno. interesantno je kako svi oni odmah nađu razlog zbog čega su pozitivni i za koji zamisli nisu znali![]()
halep je skroz drugi slučaj, ona je dokazana varalica koja je ne samo bila pozitivna nego je muljala i sa biološkim pasošem, nju je trebalo ukinuti doživotno
A lik ce uzet dva slema u periodu kad ne bi trebao igrati. Cijela prica je smijesna.jestamaji je napisao/la: ↑25 jan 2025, 10:08nije to baš precizno. melatonin koga je swiatek uzimala isto nije bio slučajno kontaminiran, zvanična verzija je da produkt koji se proizvodi u poljskoj zvanično sadrži trimetazidin (dok u većini ostalih zemalja ne), ali da je u poljskoj kao takav registrovan kao odobreni medikament.
razlog što su joj progledali kroz prste je što ga je prvo počela koristiti van poljske gdje ne sadrži tu substancu i zato ga nije prijavila i zato je slučaj klasificiran kao niži stepen, šta god to značilo.
po meni nema nikakve razlike između sinnera i swiatek isim što sinnerova krema uvijek sadrži clostebol a kod swiatek zavisno od zemlje proizvodnje. swiatek slučaj je zatvoren i ona je safe.
elem veliki bullshit, sve osim dvije godine suspenzije je pogrešno. interesantno je kako svi oni odmah nađu razlog zbog čega su pozitivni i za koji zamisli nisu znali![]()
halep je skroz drugi slučaj, ona je dokazana varalica koja je ne samo bila pozitivna nego je muljala i sa biološkim pasošem, nju je trebalo ukinuti doživotno
A volim Sinnera ali sutra sam za Zvereva , ako je iko zasluzio to je on. Prvo ona povreda protiv Nadala kad aje mozda igrao svoj najbolji tenis i gdje je mozda i mogao dobiti Nadala tamo gdje je bio nepobjediv. Vratio se nakon te povrede i evo ga opet u vrhu. Zato mu zelim da sutra dobije i da skine to breme sebi i onda bi mogao uzeti jos mnogo GS turniraCAGarfia je napisao/la: ↑25 jan 2025, 18:21Sutra je Dan D za Zvereva. Ako dokaže prvo sebi, a onda i teniskoj javnosti da je u stanju pobijediti Sinnera ili Alcaraza u finalu slema, imamo novu Trojku. Ako skine nevinost sutra, može još par komada uzeti sigurno, samo mislim da je WB upitan.
Možda mu je ovo i najbitniji meč u karijeri. Prva dva finala je prokockao vodstvo. Dobio je najteži zadatak, pa da ga vidimo..
Degenerika treba ignorisati. Čovjek je mentalno bolestan. Na izbjeglicu iz Švedske mislim.
zamisli pise se na teniskoj temi o jos aktivnom najboljem i najvecem teniseru svih vremena.... strasno. i to se prikazuje ni manje ni vise nego potpuno svjeza slika njegove lazirane povrede o kojoj su ovdje pisane stranice! stvarno koga bi to uopste moglo da zanima?!
da treba za svakog igraca otvoriti po temu i samo na tim temama pisati o njima. dok se pljuvalo po njemu da lazira povrede ova tema je bila dobra. kada se postavi dokaz o tim laziranim povredama onda tema vise ne valja.
Neće da odyebe, šta je sad? Neće da piše na Novakovoj temi, pisaće ovdje, šta je problem? Na ovoj temi se i treba pisati o najvećem ikada, gdje drugo da se piše...?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.