Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Kad vec pricate o migrantima, kakav je plan AfD sto se tice “legalnih” migranata u svabiji? Tu mislim izmedju ostalog na ljude sa balkana koji su tu sa radnim vizama. Mislim da takvi ne bi trebali biti problem. Ili bi? 

1946-1987
- kraljttbvb
- Kontakt:
Svi imamo neki svoj stil, ja čim sam vidio sta je napisao na temi ljepotice, odmah sam znao da je on...
ugurao bih joj naranču u usta i sisao stidnicu sve dok ne poteče juice
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ne znam kako mogu staviti cijenu 4.99, ako po zakonu mozes samo istaknuti cijenu u apoenima koji postoje u platnom prometu. Znaci može ili 4.95 ili 5 KM.
Stavio 4.99, a nema kovanicu od jednog feninga, da ti može vratiti kusur...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Neki dan je predsjednica AfD-a imala intervju da Muskom na X-u.
Sve joj med teče iz usta, sva fina, nigdje one priče o izbacivanju stranaca iz Njemačke.
Mislim da su naši ljudi normala likovi, koji se lako uklope u njemacki sistem. Problem su ovi arapi što narokaju djece, nece da rade i žive na socijali...
jesu li protesti penzionera il radi povecanja cijene karte za prevoz? naleti na ins da je radi ovog drugog a ne penzionera..avenija je napisao/la: ↑25 jan 2025, 15:03U Tuzli stvarno veliki protesti penzionera, bukvalno ih nijedan medij nije ispratio sa većeg nivoa od lokalnog. Mi smo u Bosni pod medijskom blokadom opasnom. Ovdje se guši svjesno bilo kakvo budjenje gradjanstva. Mislim da je sve ijedan medij ili pod političkom šapom ili pod šapom ekonomskih velikana i poslodavaca. A mediji zastupaju njihove stavove zbog reklama i sponzorstva na mediju.
Kontam kurko ce svabo dostavljati postu, raditi na bausteli ili u kfcu, nesto mi nema smisla da ta stroga imigraciona politika bi se odnosila na ljude koji uredno imaju vizu i rade vecinu ovih poslova. Al opet haj znajkraljttbvb je napisao/la: ↑25 jan 2025, 16:48Neki dan je predsjednica AfD-a imala intervju da Muskom na X-u.
Sve joj med teče iz usta, sva fina, nigdje one priče o izbacivanju stranaca iz Njemačke.
Mislim da su naši ljudi normala likovi, koji se lako uklope u njemacki sistem. Problem su ovi arapi što narokaju djece, nece da rade i žive na socijali...
1946-1987
Traze povecanje penzija, kao i izmjenu PIO/MIO zakona.bob je napisao/la: ↑25 jan 2025, 16:52jesu li protesti penzionera il radi povecanja cijene karte za prevoz? naleti na ins da je radi ovog drugog a ne penzionera..avenija je napisao/la: ↑25 jan 2025, 15:03U Tuzli stvarno veliki protesti penzionera, bukvalno ih nijedan medij nije ispratio sa većeg nivoa od lokalnog. Mi smo u Bosni pod medijskom blokadom opasnom. Ovdje se guši svjesno bilo kakvo budjenje gradjanstva. Mislim da je sve ijedan medij ili pod političkom šapom ili pod šapom ekonomskih velikana i poslodavaca. A mediji zastupaju njihove stavove zbog reklama i sponzorstva na mediju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Moj zet je kao neki menedjer, radi u ogromnom skladistu. Ima ispod sebe mozda 60 ljudi, sve stranci.leo1946 je napisao/la: ↑25 jan 2025, 16:57Kontam kurko ce svabo dostavljati postu, raditi na bausteli ili u kfcu, nesto mi nema smisla da ta stroga imigraciona politika bi se odnosila na ljude koji uredno imaju vizu i rade vecinu ovih poslova. Al opet haj znajkraljttbvb je napisao/la: ↑25 jan 2025, 16:48Neki dan je predsjednica AfD-a imala intervju da Muskom na X-u.
Turci, nasi iz ex yuge, rumuni, bugari. Tezak posao, istovaraj, otvaraj kutije i tako to. Neces tu vidjeti svabe.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Samo nek nisu liberalni smradovi pa makar kraj planete bio 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- kraljttbvb
- Kontakt:
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- JayCatwright
- Kontakt:
Obozavam Milku Noisette
cokolada, mlijecna, i kafa, ne postoji bolja kombinacija
Kako to, kiseli kupus i grah.
Kad nestane ili nije sezona može crni i bijeli luk sa istim jelom.
Prioritet domaća pogača i udri

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Ovo nisam ni vidio, do mene.
Vise sam mislio generalno za cijene i ekonomiju.
Vidim eno opet se svadja sa nekom biskupom preko interneta.
Covjek je na najmocnijoj poziciju u svijetu i ima vremena da trolla po netu.

Bas me zanima hocemo li ispostovati. Mada je datum za to los, svakako se raja dotad istrosi

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VensanKasel
- Kontakt:
Naravno da hoću , g.ovna bezobrazna .
Mora se krenuti od nečega , puna podrška

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.