FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
3:1 ali lagano ! 

<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
davno sam vam rekao da je za vas spas-fadilj vokriRigorozni_Džo je napisao/la:Slusam sportskog novinara Sinana Sinanovica na radiju koji je otvoreno iznio optuzbe da ce Zrinjski pustiti bodove Borcu u Mostaru, a da su mu kompenzacija za to bili poklonjeni penali u Tuzli i Banovicima.![]()
Ali nema veze....ja tebe volim,volim te fakat!
a ti lagano sa sinanom u kladionicu pa 500km na borca

Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- Rigorozni_Džo
- Kontakt:
Drug moj administracija dominira kao i ovi ljudi u crnom,sto guraju ove kameneellaxaz je napisao/la:Isplati se sve početi ponovo ispočetka.Rigorozni_Džo je napisao/la:Moram ponovo ispocetka![]()
Kamen veceras pada hladno,Lazo sa sljemom zabija doppel pack

Svakako ispocetka,i nisu me slomile ove teske godine...ide muzicka za admine i modove

[youtube][/youtube]
Joint Union
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Neće im pomoći ni Zrinjski ni bilo ko...Oni sa onakvom igrom ne da će kiksati, nego će to biti više puta do kraja!Rigorozni_Džo je napisao/la:Slusam sportskog novinara Sinana Sinanovica na radiju koji je otvoreno iznio optuzbe da ce Zrinjski pustiti bodove Borcu u Mostaru, a da su mu kompenzacija za to bili poklonjeni penali u Tuzli i Banovicima.![]()
Sinoć nisu golu prišli kako treba, prilike ni na mapi, Olimpic će ih otresti na sred gradskog!
A kad nam dođu na grbavicu, razmontirat ćemo ih...malo je reći...

U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
- Rigorozni_Džo
- Kontakt:
Ma yebo njih i placenika Sinana mi samo trebamo gledati sebe,ako mi budemo pravi suma nam nece biti ni do koljena, mi cemo to u startu sasjeci
Sve je do nas!

Sve je do nas!
Joint Union
pa vise se ne smije ni pobjediti.kad se igra bez prenosa,odjednom neke dojave da je kupljeno,namjesteno,kad ima prenos,suđenje ok,trener porazenih zahvaljuje na fer suđenju,onda se javljaju sinani sa svojim teorijama
sad odjednom svi na sve nacine igraju protiv vas,iako se vidi da metemo sve pred sobom...mozda bi vam bolje bilo da se pozabavite svojom igrom...

sad odjednom svi na sve nacine igraju protiv vas,iako se vidi da metemo sve pred sobom...mozda bi vam bolje bilo da se pozabavite svojom igrom...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
ovo je glavna nada vaseg trenera,umjesto da malo poradite na realizaciji.a mi od 21 tekme 2 porazaotpravnik_vozova je napisao/la:Neće im pomoći ni Zrinjski ni bilo ko...Oni sa onakvom igrom ne da će kiksati, nego će to biti više puta do kraja!Rigorozni_Džo je napisao/la:Slusam sportskog novinara Sinana Sinanovica na radiju koji je otvoreno iznio optuzbe da ce Zrinjski pustiti bodove Borcu u Mostaru, a da su mu kompenzacija za to bili poklonjeni penali u Tuzli i Banovicima.![]()
Sinoć nisu golu prišli kako treba, prilike ni na mapi, Olimpic će ih otresti na sred gradskog!
A kad nam dođu na grbavicu, razmontirat ćemo ih...malo je reći...

sidrane,skidaj tu kapu s avatara i spusti je do poda,budi čovjek...
- spielführer_21
- Kontakt:
Ne bih ja bio tako hrabar da ga nazovem sportskim novinarom, više je on paćenik i plaćenik. Hvala mu, ali njegova pomoć nam ne treba..Rigorozni_Džo je napisao/la:Slusam sportskog novinara Sinana Sinanovica na radiju koji je otvoreno iznio optuzbe da ce Zrinjski pustiti bodove Borcu u Mostaru, a da su mu kompenzacija za to bili poklonjeni penali u Tuzli i Banovicima.![]()
Što se tiče utakmice večeras, nadam se da bi igrači mogli zaigrati opuštenije jer je veliki kamen s leđa pao plasmanom u finale kupa. U prvenstvu treba igrati bez opterećenja i ne obazirati se na borbu za titulu. Pokušati nastaviti s nizom pobjeda koliko je god moguće..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Pile me ponuko da i ja ispricam koju pricu o Zelji i toj posebnoj ljubavi.(upozoravam neke i zvuce za nepovjerovat)pile87 je napisao/la: ...
E pa ovakve stvari prave navijace Zelje drugacijim od ostalih volimo svoj klub vise od drugih dokazimo to i ove sezone.MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS!!!!
I Otac mog tetka koji je inace iz Bronzanog Majdana (selo-mjesto pored Banja Luke) je radio u zeljeznici i bio naravno veliki navijac Zelje. Umro je ima 7-8 godina a zastavica Zelje i dalje stoji na zidu hodnika u sjecanje na starog.
II Upozno sam jednog momka iz BG na seminaru i tako malo pomalo kroz pricu ko i svaki navijaci dodjete do teme fudbala. On je rodjen u BG i zivi na Novom Beogradu (a zna se kakvo je to okruzenje i da se otamo regrutuju huligani) ali on je nekim cudom poceo navijat za OFK medjutim naklonjeniji je Zvezdi i ide cesto na Marakanu. Stari mu je bio vojno lice i bio na sluzbi u Sarajevu pocetkom ‘70tih i umro je prije dvije godine i kad su spremali njegove stvari, nadju kutiju sa starim slikama i nekim sitnicama i izmedju ostalog i fotografije Zeljinog tima iz sezone 1971/72 i nekoliko znacaka. Mi smo postali prijatelji, on navijac-simpatizer Zelje i ja sam ga ugostio protiv Hapoela i trebo bi doci na neku utakmicu u sklopu proslave.

III Imam prijatelja iz Praga Ceha koji je ovdje studiro godinu dana i ja sam ga polako napalio za Zelju te dinastija Osim su porijeklom Cesi, te on mrzi Spartu kao rezimski klub i navija za FC Bohemians Praha…ima sal u sobi

IV Ovo je mozda najmanje pateticno ali prosto nevjerovatno. Naime prijateljica koja je otisla u Norvesku da radi poslala mi je sliku iz kancelarije(NEVJEROVATNA KOINCIDENCIJA), naime radni kolega joj je navijac Lillestroma i bi je na utakmici u Sarajevu i zaljubio se u Sarajevo i nase navijace i drzi sal Zelje u kancelariji hahaha
evo slika

Volim te Zeljo
Tiocfaidh ár lá
Nikada nismo lošije igrali a još uvijek smo u igri za 2 trofeja. Kada bi igrali onako kao protiv Dinama prošetali bismo se ligom.
FEDERER= KLOC
kada bi nas mamic gledo svaku utakmicu, osvojili bi ligu prvaka. i lazar bi cak zabio golIker C je napisao/la:Nikada nismo lošije igrali a još uvijek smo u igri za 2 trofeja. Kada bi igrali onako kao protiv Dinama prošetali bismo se ligom.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Večeras ćemo kamen u šljunak, ma kakav šljunak, u pijesak pretvoriti. Sav svoj papanluk su u srijedu pokazali. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- zlaya_tm87
- Kontakt:
@ Pile & Hoorkie: To je ono sto kazu, navijati za Zelju je stvar filozofije... Nema dalje.
Danas sve ide u korist da vecerasnja tekma bude najposjecenija ove sezone.
Vrijeme: FANTASTICNO
Termin: Idealan
Prethodni rezultati: Vrlo dobri
Protivnik: Atraktivan
Znaci ko ne dodje, nije mu fazon

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
ma bitno je danas pobjedit ... a za titulu ne trebamo toliko ocajavati ... treba kup ove godine osvojit .... kad bi svake godine igrali i osvajali ko prosle i ove, valjalo bi ... 

Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
-
- Kontakt:
kako taj sinan nije predvidio da ce siroki pustit borcu na pecari u 1 kolu proljetnog dijela prvenstvaRigorozni_Džo je napisao/la:Slusam sportskog novinara Sinana Sinanovica na radiju koji je otvoreno iznio optuzbe da ce Zrinjski pustiti bodove Borcu u Mostaru, a da su mu kompenzacija za to bili poklonjeni penali u Tuzli i Banovicima.![]()
ja igro 2

smijesni ste

Danas ko bude imo vise htjenja ce pobjedit jer smo dvije podjednake (podjednako dobre ili podjednako lose) ekipe
Ako budu nasi danas igrali kako igraju citavu ovu sezonu me gine nam 5 komada
Apsolutno se slazem! Ima i nas koji sa strane dolazimozlaya_tm87 je napisao/la:@ Pile & Hoorkie: To je ono sto kazu, navijati za Zelju je stvar filozofije... Nema dalje.

Naprijed Željo do pobjede!
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
Ne zna se ko je gluplji, ti ili taj kvazi novinar......jedini razlog te njegove price je da pocinje sa pritiskom na sudije i cjelokupnu javnost, da ne smije borac dobiti u mostar, u protivnom on je "imao informacije da je to namjesteno".....znaci perfidna prica covjeka koji sebe naziva novinarom, a zna se odlicno za koga navija.....Rigorozni_Džo je napisao/la:Slusam sportskog novinara Sinana Sinanovica na radiju koji je otvoreno iznio optuzbe da ce Zrinjski pustiti bodove Borcu u Mostaru, a da su mu kompenzacija za to bili poklonjeni penali u Tuzli i Banovicima.![]()
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Gol razlikaVAM je napisao/la:ovo je glavna nada vaseg trenera,umjesto da malo poradite na realizaciji.a mi od 21 tekme 2 porazaotpravnik_vozova je napisao/la:Neće im pomoći ni Zrinjski ni bilo ko...Oni sa onakvom igrom ne da će kiksati, nego će to biti više puta do kraja!Rigorozni_Džo je napisao/la:Slusam sportskog novinara Sinana Sinanovica na radiju koji je otvoreno iznio optuzbe da ce Zrinjski pustiti bodove Borcu u Mostaru, a da su mu kompenzacija za to bili poklonjeni penali u Tuzli i Banovicima.![]()
A kad nam dođu na grbavicu, razmontirat ćemo ih...malo je reći...![]()
sidrane,skidaj tu kapu s avatara i spusti je do poda,budi čovjek...
Željo: 20/ 35:15
Borac: 21/ 27:9
Kakva realizacija, mi stvaramo šanse a to znači da imamo igru, kakvu takvu...dok vi niste sinoć pred gol prišli i zahvalite Hamziću što ste dobili! Očajni ste malo je reći! Sad kad mi zadamo seriju, tek ćeš onda promjeniti priču! Ništa još nije gotovo...Niste nas trebali prozivati, tek ćemo sad da zbijemo redove i da pregazimo sve redom do kraja!
A KADA NA TEREN IZADJE NAM ŽELJO, JUŽNA TRIBINA CIJELA ZAPJEVA...
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
- nookey
- Kontakt:
E ja sad odoh polako na utakmicu, ne do im Bog da ne pobjede 

I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
Mozda neznas ali utakmica je u 19:;30 da nisi poranionookey je napisao/la:E ja sad odoh polako na utakmicu, ne do im Bog da ne pobjede

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000