NBA 2024-2025 Regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- djoleprijedor
- Kontakt:
Re: NBA 2024-2025 Regular season
Ako Denver bude u TOP 3 na Zapadu na kraju RS, uzeće Jokić i 4. MVP nagradu, a sa ovim tempom i dok su zdravi ići će i preko Hjustona i preko Memfisa.
No ima još da se igra, duga sezona.
Od jutros su 4.favorit na kladionicama za titulu, uz Knickse.Ispred OKC, Boston i Klivlend.
No ima još da se igra, duga sezona.
Od jutros su 4.favorit na kladionicama za titulu, uz Knickse.Ispred OKC, Boston i Klivlend.
Mens sana in corpore sano.
Odmah uruciti mvp nagradu Jokicu. Sta radi covjek.
Samo najveca glupost je bilo staviti b2b tekmu Bostonu protiv najveceg rivala LaL. Stvarno ko je radio taj raspored svaka mu cast.
Al dobro sacekacemo mart pa da im vratimo na isti nacin
Ovo sto Jokic radi iz noci u noc je postalo normalno vec, niko se vise i ne cudi
Ovo sto Jokic radi iz noci u noc je postalo normalno vec, niko se vise i ne cudi
Ma stari moj ti si se zaletio napisati da bi ih pomeli, a to nema sanse da de moze desiti. Zdrav Dalas je sve samo ne ekipa za pomesti, zdrav Dalas je opet top favorit za veliko finalebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 06:54Da, inače Oklahoma nije bila sakata bez all-stara i dva rotacijska igrača i inače je jako relevantan jedan nebitan matchup u januaru.
Da je nekako citavu sezonu igrati protiv zelenih.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Vama je najveci uspjeh nas dobiti i to b2b tekmu , treba to uspjeti svaka vam cast

Kad budemo u junu opet dizali trofej javite se slobodno koji put.
Moj dela nema te nidje

Ne znam zasto,ova sezona mi lici na onu u koroni.Tu sam brate nego se odvikao malo od foruma
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma kakvi bolan, vama je borba opet za play inn. Jedino da se nesto dramaticno desi sa trejdovima al ne vidim ko bi to mogao bitidelinjo je napisao/la: ↑24 jan 2025, 12:32Ne znam zasto,ova sezona mi lici na onu u koroni.Tu sam brate nego se odvikao malo od foruma![]()

Pa dobro, protiv Clippersa su odmarali Jrue, Porzingis i Horford plus što su igrali protiv rezerva Clippersa.ronaldo99 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 10:15Samo najveca glupost je bilo staviti b2b tekmu Bostonu protiv najveceg rivala LaL. Stvarno ko je radio taj raspored svaka mu cast.
Nije da su se nešto umorili veče prije i vidi se da su se naostrili da Lakerse dobiju sinoć. Ali nije išlo.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Ronaldo zvani Mr. Excuses
Nisi se javljao aleme kad smo pod obrisali sa vama.
Nije nam igro najbolji defender lige, i buduci 5x DPOY, plus Eason i Smith. U ponedeljak se ti pripremi za opravdanja, posebno Tatuma ili Browna, zavisno kojeg bude cuvao, to je odma manje od 25% iz igre. Mitchella neku noc cuvo u 4om 0-6, bio

Evo radujem se ponedjeljku. Al prije toga ce vas isti taj Mitchell u subotu preslusati.
Houston je dobra ekipa, sa top trenerom, meni je Udoka bio vrh u Bostonu i krivo mi je zbog te afere sto mu se desila jer bi napravio jos bolje stvari sa ovom ekipom nego Mamlaz ovaj na klupi.
Treba vama jos 1-2 godine iskustva pa da onda budete malo ozbiljniji konkurenti. Al ste opet bolji od SAS
Jedina ekipa sto je dobila Okc i Cle ove sezone. Ako zijane od Cle onda dobijaju Boston 

baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 06:54Da, inače Oklahoma nije bila sakata bez all-stara i dva rotacijska igrača i inače je jako relevantan jedan nebitan matchup u januaru.

OKC is 6-5 in games without a healthy Chet OR Hartenstein & 30-3 in games when one of them plays the full game
OKC,Denver i Dalas su kontenderi na Zapadu ove sezone, na Istoku BOS,CLE,NYK
Sto reko Floyd Mayweather kad dobije tucu, taj boxer nije vise isti, isto bjese i sa Cle 

Sprcasmo taj Cle opet, jos u pon Boston pa ce nas smatrati '04 Detroitom
Amen triple-double lagano
Amen triple-double lagano
Koliko su se bili navili u NBA da će Cavsi imati sezonu sa 70+ pobjeda.
Iz aviona se vidjelo da ova ekipa nema ni približno takav kapacitet.
Iz aviona se vidjelo da ova ekipa nema ni približno takav kapacitet.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.