ovo nisam vidio, a djeluje mi kao dobra serija. Hvala na preporuci
Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)

Landman
Nelosha ... fino prikazano kako naftasi i narko karteli surađuju i rješavaju međusbone probleme
Alice in Borderland mnogo bolja serija od overhyped Squad games.
Druga sezona Night agent se pojavila na internetu.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Odgledao prve 2 epizode, obećava dosta za sad

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Poceo sam gledati novog Dextera - meni iskreno nije lose, kao fana Dexter serije veoma mi je interesantan pre sequel
Ne svidja mi se jedino kako su Debru napravili - nije mi to to. Kakvi su vasi utisci? da li je Harry u prvom dijelu bio obican policajac ili narednik ? Meni se cini obican..

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Ja sam odustao nakon 2 epizode, ajd što mi je prava Debra antipatična do bola, nego i ova mala je uspjela to biti. Čekam Dexter: Resurrection da vidim hoće li to šta valjati.delko je napisao/la: ↑24 jan 2025, 01:57Poceo sam gledati novog Dextera - meni iskreno nije lose, kao fana Dexter serije veoma mi je interesantan pre sequelNe svidja mi se jedino kako su Debru napravili - nije mi to to. Kakvi su vasi utisci? da li je Harry u prvom dijelu bio obican policajac ili narednik ? Meni se cini obican..
- JayCatwright
- Kontakt:
Vidio si u prvoj epizodi novog Dextera na početku kad se probudi kao ono u bolnici, valjda bi radnja trebala ići od tad, samo da ne bude onaj Harrison opet u seriji, mali stvarno ne zna glumiti

- JayCatwright
- Kontakt:
Nisam gledao novi Dexter, a kontam da ce bas njegov sin biti ubica u ovom RessurrectionCeltic je napisao/la: ↑24 jan 2025, 13:15Vidio si u prvoj epizodi novog Dextera na početku kad se probudi kao ono u bolnici, valjda bi radnja trebala ići od tad, samo da ne bude onaj Harrison opet u seriji, mali stvarno ne zna glumiti![]()
Vjerovatno, a Dex ce ga ga uci kodu, kao sto je njega Harry..JayCatwright je napisao/la: ↑24 jan 2025, 14:36Nisam gledao novi Dexter, a kontam da ce bas njegov sin biti ubica u ovom Ressurrection
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- Centre forward
- Kontakt:
Debra je haman stvarno ograjisala na snimanju Emily Rose, nema drugog objašnjenja.Celtic je napisao/la: ↑24 jan 2025, 08:47Ja sam odustao nakon 2 epizode, ajd što mi je prava Debra antipatična do bola, nego i ova mala je uspjela to biti. Čekam Dexter: Resurrection da vidim hoće li to šta valjati.delko je napisao/la: ↑24 jan 2025, 01:57Poceo sam gledati novog Dextera - meni iskreno nije lose, kao fana Dexter serije veoma mi je interesantan pre sequelNe svidja mi se jedino kako su Debru napravili - nije mi to to. Kakvi su vasi utisci? da li je Harry u prvom dijelu bio obican policajac ili narednik ? Meni se cini obican..
Odvratnija od Željke Cvijanović.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ovaj Night agent generalno ima koliko toliko dobru i interesantnu radnju i priču koja nekako izvlači duo glavnih protogonista i njihovu jeftinu melodramu, glumu i dramatiku ravnu C kategorijama filmova i serija. Jeftinoća, ali eto gleda se kad je današnja hiper produkcija manje više sva takva.
Pored toga služi i kao propagandna serija, nije jedina od serija i filmova koji izlaze u zadnje vrijeme, protiv Irana. krene se sa serijama, pa CNN i ostala globalna smeća koja nastavljaju istu propagandu da bi završilo sa stvarnim ratom i napadom na Iran i gdje se zahvaljući propagandi bad guys trebaju kazniti i ne sažaljevati. Ali sve više ljudi ne pije tu priču i znaju o čemu se radi.
Isto tako je i sa ovom serijom Agency, koju sam već unaprijed preporučivao i koja isto tako ima ta anti iranski segment.
Pored toga služi i kao propagandna serija, nije jedina od serija i filmova koji izlaze u zadnje vrijeme, protiv Irana. krene se sa serijama, pa CNN i ostala globalna smeća koja nastavljaju istu propagandu da bi završilo sa stvarnim ratom i napadom na Iran i gdje se zahvaljući propagandi bad guys trebaju kazniti i ne sažaljevati. Ali sve više ljudi ne pije tu priču i znaju o čemu se radi.
Isto tako je i sa ovom serijom Agency, koju sam već unaprijed preporučivao i koja isto tako ima ta anti iranski segment.
Agency dovoljno je bilo 2 epizode da shvatim da je propagandna serija, a toliko dosadna.
GGMU
squid game
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Gledao prošle godine, jedna od onih koje prođu ispod radara javnosti. Meni je kraj top

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- JayCatwright
- Kontakt:
Dobro si rekao jeftinoća, gledao sam malo prvu sezonu, realno smeće od serije, ljudi kojima je dobar squid game, dobro je i ovodzemil je napisao/la: ↑27 jan 2025, 14:56Ovaj Night agent generalno ima koliko toliko dobru i interesantnu radnju i priču koja nekako izvlači duo glavnih protogonista i njihovu jeftinu melodramu, glumu i dramatiku ravnu C kategorijama filmova i serija. Jeftinoća, ali eto gleda se kad je današnja hiper produkcija manje više sva takva.
https://www.imdb.com/title/tt7456722/
Ovo sam davno stavio na listu za gledanje, jel ko gledao, valjal?
Ovo sam davno stavio na listu za gledanje, jel ko gledao, valjal?
GGMU
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.