Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Re: Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Bubamara vec 5-0 na poluvremenu protiv Radnika.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mašina se zagrijava. Mislio sam da ce Radnik pruzit veći otpor. U idućem kolu im dolazi Hercegovina. Moguće da gledamo 10+ u mreži aktuelnih prvaka.
Dosta efikasno kolo. Golova ko na traci. Sarajevo i Sloga ne znaju dosadnu utakmicu odigrati.
Ali ovaj Borac je misterija. Ljudi svako treće kolo sa drugim rosterom. Nit znaš ko im je došao, ko je napustio. Kaurina nigdje ni na mapi i odjednom se pojavi.
I ja sam gledao Petaka, moze postati ozbiljan igrac uz Sefira.
Dela je tu vjerivatno do kraja sezone.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Provjeri malo bolje za Davora ili Hodžića ove sezone, da li žive u Linzu ili nemercurial je napisao/la: ↑17 jan 2025, 06:54Napisao sam dosta toga gore iznad, a zakljucak moze svako proizvoljno izvesti.
Vjerovatno ce se u buducnosti dosta toga promijeniti, dok Uefa pocne placati futsal, pa dok se klubovi sa velikog fudbala ukljuce tipa RB, Sturm, Rapid... Dok god nema para Austrijanci nemaju veliki interes. Trenutno budzeti klubovi u Austriji i BiH su tu negdje. Ali igraci radije biraju BiH samo zbog niskog standarda zivota, gdje ako dobije 1000 eura ne mora nista drugo raditi, a citava familija moze zivjeti. Dok u Austriji ni sa 3000 nije obezbjedjen, ako misli s familijom zivjeti. A vise od toga nigdje nece dobiti futsal igraci.
A to da mozes negdje igrati bez treninga je smijesno. Svaki igrac pod ugovorom ima obaveze, a sve u dogovoru s klubom ili ce presjediti sezonu. Npr Diamant ima smjestaj za igrace koji dolaze izvana i hranu. Isto kao i klubovi u BiH.
-
- Kontakt:
Bubamara će iduće sezone rasteretit budžet sigurno, ono što ja znam je da će dva Hrvata sigurno ići. Ako osvoje titulu možda se nešto promijeni, mada sumnkam.
Pa to nije ni malo realno. Osiguraju ligu prvaka i da sr rasprodaju. Stvarno mi to nema logike kad se zna da imaju para.ferroviere87 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 16:32Bubamara će iduće sezone rasteretit budžet sigurno, ono što ja znam je da će dva Hrvata sigurno ići. Ako osvoje titulu možda se nešto promijeni, mada sumnkam.
Hoće sigurno, vec su potrosili masnu cifru. Nisu bezveze Brkanića doveli a Postruzin se ionako nije nesto pokazao.arelinho je napisao/la: ↑22 jan 2025, 16:52Pa to nije ni malo realno. Osiguraju ligu prvaka i da sr rasprodaju. Stvarno mi to nema logike kad se zna da imaju para.ferroviere87 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 16:32Bubamara će iduće sezone rasteretit budžet sigurno, ono što ja znam je da će dva Hrvata sigurno ići. Ako osvoje titulu možda se nešto promijeni, mada sumnkam.
Vjerujem da Peric i Postruzin nece ostati al sad neke zestoke rasprodaje nece biti. Uzme li se titula Igor ostaje kao i ostali bitni igraci, a i dovest ce se neko. Para ima i pare nisu problem, Postruzin do sada realno nije nesto opravdao.tropic je napisao/la: ↑22 jan 2025, 17:02Hoće sigurno, vec su potrosili masnu cifru. Nisu bezveze Brkanića doveli a Postruzin se ionako nije nesto pokazao.arelinho je napisao/la: ↑22 jan 2025, 16:52Pa to nije ni malo realno. Osiguraju ligu prvaka i da sr rasprodaju. Stvarno mi to nema logike kad se zna da imaju para.ferroviere87 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 16:32Bubamara će iduće sezone rasteretit budžet sigurno, ono što ja znam je da će dva Hrvata sigurno ići. Ako osvoje titulu možda se nešto promijeni, mada sumnkam.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Tako ti je kad se upumpaju odjednom ogromne pare. U futsalu nema povrata novca kojeg uložiš, to je rupa bez dna nažalost, još uvijek(prvenstveno jer UEFA daje malo para klubovima generalno po cijeloj Europi). Njima grad daje ozbiljne pare i to im je ogroman vjetar u leđa, od grada, tačnije opštine dobiju 200 hiljada za sezonu i to je bilo prošle godine kad su igrali federalnu, sad su im možda i više dali. Svejedno opet zavise od privrednika koji ulažu u klub i sve dok je njima to zanimljivo Bubamara će da traje. Navodno, tim ljudima smeta što se ne guraju domaći igrači i tu nastaje problem.arelinho je napisao/la: ↑22 jan 2025, 16:52Pa to nije ni malo realno. Osiguraju ligu prvaka i da sr rasprodaju. Stvarno mi to nema logike kad se zna da imaju para.ferroviere87 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 16:32Bubamara će iduće sezone rasteretit budžet sigurno, ono što ja znam je da će dva Hrvata sigurno ići. Ako osvoje titulu možda se nešto promijeni, mada sumnkam.
Bilo bi lijepo da ovakva Bubamara potraje, ali poučen iskustvima od prije, takve priče traju 2-3 sezone.
Dolaskom Brkanića Periću su dani vjerovatno odbrojani, 120 hiljada za sezonu nije malo, Srđo je Konjicu tražio 20 hiljada za polusezonu prije 2-3 godine recimo. Bubamara se mora okrenut mlađim i jeftinijim igračima ako planira da potraje, ove sezone su preko milion uložili, što su u futsalu ogromne pare.
Kako god završili na kraju sezone neće tu biti enormnih promjena u igračkom kadru jer su ovo ljudi koji imaju dugoročne planove i vjerujem da će kostur ekipe ostati. Bubamara se najviše financira iz privatnog sektora i najveći adut je kvalitetna uprava koja zna privući novac. Dosta je tu ljudi koji imaju vlastite biznise i nikome nije cilj da uzme neki novac iz Bubamare kao što je nažalost slučaj u većini klubova u BiH, već ovi daju i svoj novac tako da ne sumnjamo da će Bubamara opstati kao klub a i nije osnovana jučer već sad davne 2008. Najbitnije je da ostane Borko sa kojim je klub dobio dimenziju više, jer da nije njega dosta toga se ne bi ovako posložilo, čovjek ima veliko futsal iskustvo igranja i treniranja ozbiljnijih klubova pa je to sigurno prenio i na upravu. Ali o tom po tom, drugi dio sezone je samo počeo vidjećemo kako će se stvari odvijati, ali po do sad viđenom Bubamara je prvi favorit lige i sve osim trofeja šampiona lige i kupa bi bilo iznenađenje.
Igraće se Liga prvaka u Cazinu

Igraće se Liga prvaka u Cazinu
-
- Kontakt:
Naravno da je Bubamara glavni favorit i da će osvojit, ja bih i volio da oni osvoje ako već Željo ne može.omanovski je napisao/la: ↑23 jan 2025, 00:09Kako god završili na kraju sezone neće tu biti enormnih promjena u igračkom kadru jer su ovo ljudi koji imaju dugoročne planove i vjerujem da će kostur ekipe ostati. Bubamara se najviše financira iz privatnog sektora i najveći adut je kvalitetna uprava koja zna privući novac. Dosta je tu ljudi koji imaju vlastite biznise i nikome nije cilj da uzme neki novac iz Bubamare kao što je nažalost slučaj u većini klubova u BiH, već ovi daju i svoj novac tako da ne sumnjamo da će Bubamara opstati kao klub a i nije osnovana jučer već sad davne 2008. Najbitnije je da ostane Borko sa kojim je klub dobio dimenziju više, jer da nije njega dosta toga se ne bi ovako posložilo, čovjek ima veliko futsal iskustvo igranja i treniranja ozbiljnijih klubova pa je to sigurno prenio i na upravu. Ali o tom po tom, drugi dio sezone je samo počeo vidjećemo kako će se stvari odvijati, ali po do sad viđenom Bubamara je prvi favorit lige i sve osim trofeja šampiona lige i kupa bi bilo iznenađenje.
Igraće se Liga prvaka u Cazinu![]()
To finansiranje iz privatnog sektora je mač s dvije oštrice, što znači da će Bubamara bit na ovom nivou sve dok je tim ljudima to interesantno
- muhamedhulk
- Kontakt:
budzetom je ove godine Grad predvidio 100k KM, mislim i prosle toliko. Par jacih firmi daju lovu, a "bubamarina krila" moze biti svako ko dadne 1000 KM za sezonu. takvih ima preko 100. Onda idu ostali sponzori...bez problema se dodje do cifre 700-800k KM koliko je mislim dovoljno. ne znam tacno plate...i troskove.
ps. kartama se plati taj peric ako ima 120k KM za sezonu.
ostane i na kafu. 
ps. kartama se plati taj peric ako ima 120k KM za sezonu.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ja mislim da sponzorima, a i publici kad-tad dosadi. Osvojis par titula, ubijes konkurenciju i sta onda. U Ligi prvaka svakako ne mozes daleko, ipak budzet nije toliki.
Kad se nastavlja kup? Ima li izvlačenja parova?
-
- Kontakt:
U subotu derbi Zeljo - GFC.
Ko pobijedi skoro pa sigurno je izborio opstanak. Zeljo je u boljoj poziciji, GFC se bas moze syebat.
Po meni ce Zeljeznica i Hercegovina ispasti ali me opet strah za moj GFC.
Par igraca je u uzasnoj formi. Pojacanja se nisu dovela osim Mrse.
"Mrka kapa" !
Ko pobijedi skoro pa sigurno je izborio opstanak. Zeljo je u boljoj poziciji, GFC se bas moze syebat.
Po meni ce Zeljeznica i Hercegovina ispasti ali me opet strah za moj GFC.
Par igraca je u uzasnoj formi. Pojacanja se nisu dovela osim Mrse.
"Mrka kapa" !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Nema šanse GFC da ispadne. Jaci su od Zeljeznice.
Od Zeljeznice sam vise očekivao s obzirom da su se solidno pojacali. Mislio sam da ce biti tu negdje sa Neimarima.
Meni je Mrso fenomen. Konstitucijom i izgledom podsjeća na ovisnika kakvog, da se ne uvrijedi, a opet preore teren ko da mu je 25 godina.
Od Zeljeznice sam vise očekivao s obzirom da su se solidno pojacali. Mislio sam da ce biti tu negdje sa Neimarima.
Meni je Mrso fenomen. Konstitucijom i izgledom podsjeća na ovisnika kakvog, da se ne uvrijedi, a opet preore teren ko da mu je 25 godina.
Zeljeznica ima fine pojedince ali su kao ekipa 0.Mukebir je napisao/la: ↑23 jan 2025, 23:43Nema šanse GFC da ispadne. Jaci su od Zeljeznice.
Mali Drina odskace, ostali nista.
Mrkela se baca na glavu svaku tekmu.
Derbi sinoc odigran u vrhunskoj atmosferi. Dvorana bila puna sat vremena prije tekme. Navijanje manijaka cijelu utakmicu.
Zeljo za klasu bolji sinoc.
GFC uzasan. Oba pivota van forme, dva Hodzica odron zivi, Muanis solira k'o da je sah... Rastimani orkestar, a dirigent pogubljen.
Na 5:1 i 4 min do kraja ne smije uvesti juniora, s deuge strane Zeljo s 3-4 igraca u21 koji imaju ozbiljnu minutazu i doprinos ekipi.
Zeljo za klasu bolji sinoc.
GFC uzasan. Oba pivota van forme, dva Hodzica odron zivi, Muanis solira k'o da je sah... Rastimani orkestar, a dirigent pogubljen.
Na 5:1 i 4 min do kraja ne smije uvesti juniora, s deuge strane Zeljo s 3-4 igraca u21 koji imaju ozbiljnu minutazu i doprinos ekipi.
Dobar derbi. Manijaci respekt.
Sloga smijenila Sefira. Sinoć od 4:0 do 4:4 uz 3 autogola.
Sloga smijenila Sefira. Sinoć od 4:0 do 4:4 uz 3 autogola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.