Biscione je napisao/la: ↑23 jan 2025, 10:21
Pogba je napisao/la: ↑23 jan 2025, 00:19
Posudba zvanicno.
Sviđa mi se šta Giuntoli radi, sve mladi momci. I on i Muani ce sigurno ako se dokažu željeti ostati i onda ce biti lakse dovesti ih za stalno.
Jel zato što se isfulao ovo ljeto pa mu Elkan zabranio da ikog kupuje i da samo smije dogovarat posudbe?
Ne bih rekao da je ista isfulao, na kraju sezone ce svi dokazati da su bili ispravni izbori, manje-vise. Kalulu i Conceisao već zaradili otkup, Thuram standardan, Luiz počinje konacno da igra, jedino je Koop inkognito trenutno. Cabal je bio ok, ali onda ACL. Čekamo i malca iz Portugala na desnom beku.
Sve u svemu mislim da dobro radi, ima veliku sliku na umu. Na kraju krajeva, ne znam za direktora koji je uspio u 1 roku cijeli plan provesti u djelo, a on je faktički za jedno ljeto i evo januar uradio mnogo toga. Da ne govorimo o prodajama koje je prilično dobro odradio, skinuo plate, s tim su i Marotta i Paratici imali problema. Takodjer sto je pohvalno je da ima znanje o igracima van Italije. I kao najveći plus, svjedocimo najmladjem Juventusu u historiji moguce.
Muani i Veiga su realno pametne opcije, tesko je bez ogromnog kesa dovesti igrača u Januaru, a svakako su svo vrijeme na umu bile zamjene za prvotimce, prema tome posudbe su dobar izbor.
Uz ovo, najava je jos jedan stoper, on bi ako bude ime koje se od ranije ganjalo (Hanzcko) bio vjerovatno kupovina jer Veiga je rekao bih više plod sanse koja se ukazala pa se moze rizikovati.