FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

Denizmare

Re: F.K.Buducnost Banovici

Post Postao/la Denizmare » 09 apr 2011, 22:57

TaRgEt_ je napisao/la:
arius je napisao/la:treba izbaciti iz lige leotar , slobodu i zrinjski za sva vremena . pa dokle vise majku mu

3 za tri zrinjskom iz tuzle , a kalkulisali su da vide kako ce ici sa sudijom u banovicima , poveli , pa kad su vidjeli prekid, drugo poluvrijeme sloboda okrenula .
pa malo dijete sa posebnim potrebama bi vidjelo sve ccc...i nikom nista , izjeo vuk kenjca ...treba im **** mater za sva vremena , insistirati na tome kod uefe i kod ovog komiteta sto ce se formirati...ni na sta ovo vise ne lici.

v
ajde smradu ne seri previse , bavi se svojim stvarima znamo mi da vi iz sarajeva odakle predpostavljam da jesi ili si sa tz kantona a najvijas za zelju ili sarajevo volio da nema slobode meni samo zao Buducnosti sto ih isti smrad pokrade na perfidan nacin kao i nas protiv zrinjskog ....
Kakva je to sloboda prepreka bilo kome pa da bi neko volio da je nema.Prosjecan premijerligaski klub koji je vazda tu negdje ,vise dole nego gore,tako da nije konkrencija ni Zelji ni Sarajevu.Kako te nije stid bilo sta pricati,kompleksas jedan.Sarajevo ti trn u oku,ne znam zasto ali su ti se debelo zamjerili izgleda,i ovdje pises o Sarajevu.Kompleksas jedan mali...

komrad
Kontakt:

Post Postao/la komrad » 09 apr 2011, 22:58

Target zar ti kao laik mislis da netko ima tu moc u drzavi Bosni i Hercegovini da unisti opet Hsk Zrinjski ,najstariji nogometni klub na ovim nasim prostorima,da ga netko moze poslati u drugu ligu!
Daj ne budi smijesan,ali ako to tebe cini sretnim tko sam ja da tvoje snove rusim!
Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima Jugoslovenski spo. klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 09 apr 2011, 23:00

komrad je napisao/la:Target zar ti kao laik mislis da netko ima tu moc u drzavi Bosni i Hercegovini da unisti opet Hsk Zrinjski ,najstariji nogometni klub na ovim nasim prostorima,da ga netko moze poslati u drugu ligu!
Daj ne budi smijesan,ali ako to tebe cini sretnim tko sam ja da tvoje snove rusim!
Lijepo si napisao: Nicija nije do zore pa nece ni vasa.A ovo najstariji je dobar vic,duhoviti ste vi kamenjari...

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 09 apr 2011, 23:06

Alo denzimare ili kako vec ti ces mene nazivati komleksasem , a i sam znas realno da vecina ljudi bi u Sarajevu volilo da samo Sarajevo postoji , ako te bas da ti kazem moja rodbina vecina njih je sa Grbavice Sarajevo volim i rado dolazim , tako da ta tvoja teorija pada u vodu , vecina mog najdrazeg je iz Sarajeva i ja ih volim i gotivim . Toliko o tome i tvojoj gluposti kako ja ne volim Sarajevo hajde sada cao 8-) 8-) A ovog tupka plemica , od 3 titule ili koliko vec imate vidjecemo kada dodje normalan savez koliko cete jos osvojiti hajde i ti dovidzenja .... A jos da dodam Denzimare oprosti na pogresnom napisanom nicku Sloboda je sve sem prosjecan , da imalo ukljucis logiku znao bi o cemu pricam .... Ja Sarajevu i Zelji zelim sve najbolje, ono malo normalnih ljudi sto je ostalo su okay ali vecina misli ovako pa ti misli sta hoces... Cuj ovog najstariji Zrinjski pa nece ga niko unistiti jado niti ja zelim nego cete sami da ispadnete...
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

komrad
Kontakt:

Post Postao/la komrad » 09 apr 2011, 23:08

TaRgEt_ je napisao/la:Alo denzimare ili kako vec ti ces mene nazivati komleksasem , a i sam znas realno da vecina ljudi bi u Sarajevu volilo da samo Sarajevo postoji , ako te bas da ti kazem moja rodbina vecina njih je sa Grbavice Sarajevo volim i rado dolazim , tako da ta tvoja teorija pada u vodu , vecina mog najdrazeg je iz Sarajeva i ja ih volim i gotivim . Toliko o tome i tvojoj gluposti kako ja ne volim Sarajevo hajde sada cao 8-) 8-) A ovog tupka plemica , od 3 titule ili koliko vec imate vidjecemo kada dodje normalan savez koliko cete jos osvojiti hajde i ti dovidzenja .... A jos da dodam Denzimare oprosti na pogresnom napisanom nicku Sloboda je sve sem prosjecan , da imalo ukljucis logiku znao bi o cemu pricam .... Ja Sarajevu i Zelji zelim sve najbolje, ono malo normalnih ljudi sto je ostalo su okay ali vecina misli ovako pa ti misli sta hoces... Cuj ovog najstariji Zrinjski pa nece ga niko unistiti jado niti ja zelim nego cete sami da ispadnete...
Molim vas navedite klub koji je ranije osnovan,hvala !
Nogomet se igrao prije jugoslavije!hvala!
Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima Jugoslovenski spo. klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 09 apr 2011, 23:09

TaRgEt_ je napisao/la:Alo denzimare ili kako vec ti ces mene nazivati komleksasem , a i sam znas realno da vecina ljudi bi u Sarajevu volilo da samo Sarajevo postoji , ako te bas da ti kazem moja rodbina vecina njih je sa Grbavice Sarajevo volim i rado dolazim , tako da ta tvoja teorija pada u vodu , vecina mog najdrazeg je iz Sarajeva i ja ih volim i gotivim . Toliko o tome i tvojoj gluposti kako ja ne volim Sarajevo hajde sada cao 8-) 8-) A ovog tupka plemica , od 3 titule ili koliko vec imate vidjecemo kada dodje normalan savez koliko cete jos osvojiti hajde i ti dovidzenja .... A jos da dodam Denzimare oprosti na pogresnom napisanom nicku Sloboda je sve sem prosjecan , da imalo ukljucis logiku znao bi o cemu pricam .... Ja Sarajevu i Zelji zelim sve najbolje, ono malo normalnih ljudi sto je ostalo su okay ali vecina misli ovako pa ti misli sta hoces... Cuj ovog najstariji Zrinjski pa nece ga niko unistiti jado niti ja zelim nego cete sami da ispadnete...
druze de lagano ih isfuraj ne raspravljaj se .
1947!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 09 apr 2011, 23:14

komrad je napisao/la:
Molim vas navedite klub koji je ranije osnovan,hvala !
Nogomet se igrao prije jugoslavije!hvala!
Onda to nije najstariji klub,nego klub koji je prvi osnovan,ogromna razlika ,ogromna....Osnovan prije 100 godina,a igra 22godine,malo je reci smijesno...

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 09 apr 2011, 23:35

Ma ima li iko kakav snimak danasnjih desavanja sviju zanima kako je to izgledalo
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 09 apr 2011, 23:40

Ćale_za_vas_miševi je napisao/la:toplo se nadam da će vas izbaciti iz lige zbog napada na sudiju i prekida utakmice
ovo nema nigdje na svijetu osim kod vas
zbogom i ne vraćajte se više
i ja se nadam da ces ti doci do pameti,ali ovih mjeseci mi slabo ide,pa i to nadanje mislim da pada u vodu,a dotad lagano...

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 10 apr 2011, 01:09

Neka ste napravili prekid jer ova sranja sto se desavaju oko svinjskog moraju jednom prestati koji ga k.rac guraju na silu trebaju zavrsiti kao orasje i zepce jer im je tamo i mjesto federacija 2 liga

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 10 apr 2011, 02:25

evo sve mi je jasno,ako nije bio penal ima povuc ekipu sa terena,a ne zaletit se onako na sudca pa ga isamarat .normalno dace prekinut utakmicu...

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 10 apr 2011, 08:59

magic je napisao/la:evo sve mi je jasno,ako nije bio penal ima povuc ekipu sa terena,a ne zaletit se onako na sudca pa ga isamarat .normalno dace prekinut utakmicu...
jbo te on, a ti njega
1947!

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 10 apr 2011, 09:15

Svaka cast na prekidu.Neka niste dopustili da vas pravem debilima.Ja sam vam rekao da ce slicno biti kao u Tuzli.Bas me zanima kako li ce biti u Gradaccu,mislim u 25.kolu ,kada dosude penal Zrinjskom.

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 10 apr 2011, 09:36

magic je napisao/la:evo sve mi je jasno,ako nije bio penal ima povuc ekipu sa terena,a ne zaletit se onako na sudca pa ga isamarat .normalno dace prekinut utakmicu...
Da su Bogdom prebili,a ne isamarali kao sto kazes,mada nije bilo ni toga,mada bih volio da jeste. Koji seronja od suca...jedva cekam pregled veceras...da vidim sta su smontirali;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 apr 2011, 09:50

arius je napisao/la:treba izbaciti iz lige leotar , slobodu i zrinjski za sva vremena . pa dokle vise majku mu

3 za tri zrinjskom iz tuzle , a kalkulisali su da vide kako ce ici sa sudijom u banovicima , poveli , pa kad su vidjeli prekid, drugo poluvrijeme sloboda okrenula .
pa malo dijete sa posebnim potrebama bi vidjelo sve ccc...i nikom nista , izjeo vuk kenjca ...treba im **** mater za sva vremena , insistirati na tome kod uefe i kod ovog komiteta sto ce se formirati...ni na sta ovo vise ne lici.
hahaha vidi se da si malo djete upravu si odlicno ti vidis :)...pa nama bolan nista ne znace bodovi iz trebinja ebi ih...Sloboda preokrenula zbog prekida u Banovicima :) ajj boze sta sve na forumu neces procitat :)....ma Sloboda je dobila aplauz publike u trebinju za igru kakvu su pruzili i prije golova koje smo postigli, pa cak smo pogodili jos jendu precku...slusali smo i u prvom poluvremenu prenos, gdje reporter lijepo kaze da se igra dosta dobar nogomet i da jedna i druga ekipa ima svoje prilike.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 10 apr 2011, 16:03

ima li kakav klip sa jucerasnje utakmice?
treba nam jos igraca iz BiH

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 10 apr 2011, 16:51

FIFA/UEFA je napisao/la:ima li kakav klip sa jucerasnje utakmice?
biće, biće ..
1947!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 10 apr 2011, 16:57

nostradamus je napisao/la:Ma ima li iko kakav snimak danasnjih desavanja sviju zanima kako je to izgledalo
Imam je neki,ali nema ono kad su napali onog seronju.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 10 apr 2011, 17:00

Hodza_manLju je napisao/la:
Da su Bogdom prebili,a ne isamarali kao sto kazes,mada nije bilo ni toga,mada bih volio da jeste. Koji seronja od suca...jedva cekam pregled veceras...da vidim sta su smontirali;)
za ove sto kazu da ce nas izbaciti,neka nas izbace bolje biti i u drugoj ligi nego u ovoj ako je vec ovako stanje,da se vec zna ko ce ispasti...

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 10 apr 2011, 17:07

zvjezdas je napisao/la:Svaka cast na prekidu.Neka niste dopustili da vas pravem debilima.Ja sam vam rekao da ce slicno biti kao u Tuzli.Bas me zanima kako li ce biti u Gradaccu,mislim u 25.kolu ,kada dosude penal Zrinjskom.
Nije slicno,isto je bilo,samo sto se ovaj put utakmica nije zavrsila.Nego vi njima uvalite 6 komada kao i Sirokom,pa nek im onda svira.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BatistutA19, BLN030 i 9 gostiju.