To je pravi golman što bi u mom selu rekli

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Ma nije ni to, sinoć je imao jednom šansu, lopta prosječnom brzinom išla i on opet nije stigao do njega. Sve pare se moraju usmjeriti na klasnog špica na ljeto, Lewa ne može biti prva opcija naredne godine, jednostavno ne može, svaka čast na ovim brojkama ali nije to više to.let3 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 13:22Na stranu dva penala - treba istaci koliko je poljski Lewat los u polju, u igri.
Lik nema tehniku, ne zna primiti, to se odbija lopta po 5 metara od njega, dodavanja neprecizna, nema ni pregled igre kad nekako primi loptu, uvijek kasni sa dodavanjem, ovi ga stignu bolokirati itd.
On vise nije ni igrac 16-erca, vec igrac 5-erca. Tu je jedino koristan, kad mu lopta naleti da je smjesti u gol. Ovo ostalo mozemo zaboraviti.
Gyokares mislim da ide u Englesku.let3 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 13:22Na stranu dva penala - treba istaci koliko je poljski Lewat los u polju, u igri.
Lik nema tehniku, ne zna primiti, to se odbija lopta po 5 metara od njega, dodavanja neprecizna, nema ni pregled igre kad nekako primi loptu, uvijek kasni sa dodavanjem, ovi ga stignu bolokirati itd.
On vise nije ni igrac 16-erca, vec igrac 5-erca. Tu je jedino koristan, kad mu lopta naleti da je smjesti u gol. Ovo ostalo mozemo zaboraviti.
S druge strane, Pedri nekako prolazi ispod radara, a momak igra u sjajnoj formikonstantno.
Samo da ge te povrede zaobiđu.
Ima, igra u Betisu i već je pod ugovorom s Barcelonom.jasmin10 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 10:53Gyokares mislim da ide u Englesku.let3 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 13:22Na stranu dva penala - treba istaci koliko je poljski Lewat los u polju, u igri.
S druge strane, Pedri nekako prolazi ispod radara, a momak igra u sjajnoj formikonstantno.
Možda Osimhen nije losa opcija. Zapravo ne vidim puno boljih opcija na tržištu.
Dobar je taj, za klupe.SetoKaiba je napisao/la: ↑23 jan 2025, 12:23Ima, igra u Betisu i već je pod ugovorom s Barcelonom.jasmin10 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 10:53Gyokares mislim da ide u Englesku.let3 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 13:22Na stranu dva penala - treba istaci koliko je poljski Lewat los u polju, u igri.
Osimhen ce izgleda u United.jasmin10 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 10:53Gyokares mislim da ide u Englesku.let3 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 13:22Na stranu dva penala - treba istaci koliko je poljski Lewat los u polju, u igri.
Bomba, nema astronomsku platu, u zadnje četiri sezone (računajuči i ovu) zabio je 89 golova. Svakako bolja opcija od Roquea.jasonstatham je napisao/la: ↑24 jan 2025, 23:54Ne znam zašto fakat ne pokušaju sa Davidom. Besplatan je. Ako upali, odlično, ako ne, nije glavobolja.
Gledao sam ga nedavno, ne djeluje ništa spektakularno, nekakav zdepast, ali ove godine 31 nastup, 18 golova, 7 asistencija, nikako loše.
U ligi prvaka, 7 golova, 3 asistencije.
Vrijednost 45 mil evra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.