Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Arsenal
Mogo mu svašta prigovoriti al da je trebo Kiwiora na stopera umjesto Timbera ne ne..
Ja bih se napravio mozda jos ludji i stavio Thomasa na stopera a Timbera ostavio na beku, barem da eto samo jedan igra na neprirodnoj poziciji.
Arteta je negdje u zadnjih par mjeseci izgubio muda koja je teškom mukom i radom od dolaska bio otego.
Ja bih se napravio mozda jos ludji i stavio Thomasa na stopera a Timbera ostavio na beku, barem da eto samo jedan igra na neprirodnoj poziciji.
Arteta je negdje u zadnjih par mjeseci izgubio muda koja je teškom mukom i radom od dolaska bio otego.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa oba gola smo primili bas zbog tog. Ja bih mu prigovorio
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nisam znao da je ovoliko lose
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Najvise se piskara o Cunhi koji je navodno sve dogovorio za produzenje ugovora sa Wolvesima medjutim jos uvijek ne potpisuje novi ugovor jer kao misli da ima sanse da mi krenemo po njega.
Dobar je ove sezone bas, igrao u Spaniji i Njemackoj s 25 godina mislim da ima finog iskustva za to doba zivota.. S obzirom u kakvoj smo situaciji pozdravio bih da vratimo Yayu Sanoga a kamoli sta drugo
Vjerovatno bi nas Wolvesi zaklali s cijenom ako stvarno i krenemo po njega..
Dobar je ove sezone bas, igrao u Spaniji i Njemackoj s 25 godina mislim da ima finog iskustva za to doba zivota.. S obzirom u kakvoj smo situaciji pozdravio bih da vratimo Yayu Sanoga a kamoli sta drugo

Vjerovatno bi nas Wolvesi zaklali s cijenom ako stvarno i krenemo po njega..
Ajmooo nasiiii
COYG
COYG
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Dobar sastav ocekujem dobru tekmu i pobjedu sa pola snage..
Come’ on Arsenal
COYG
Come’ on Arsenal

COYG
1946 🇱🇻🇱🇻
COYG ❤️🤍
COYG ❤️🤍

Vadi Odegaarda daj Nwanerija, ovaj prvi se ne moze sastaviti sa zemljom
Jedva cekam da Arteta naredi zadrzavanje igre protiv Dinama kod kuce i da primimo gol za 1-1 u 90oj
ARSENAL4ever
Crko mi TV, kakvi smo
Kapiteni Odegaard i Jorginho jedva i sa Dinamom
Odegaard ne zna lopte podvalit vise, hljeba mi ne zna
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Treba nam bod u zadnjem kolu protiv Girone na gostovanju za TOP8, ne bi me iznenadilo da izgubimo.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Jedni kazu treba nam bod drugi kazu prosli smo vecbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 00:18Treba nam bod u zadnjem kolu protiv Girone na gostovanju za TOP8, ne bi me iznenadilo da izgubimo.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Prosli smo 99%, imamo prolaz cak i sa minimalnim porazom, samo u nekim ludim scenarijima nemamo top8Brokula je napisao/la: ↑23 jan 2025, 10:48Jedni kazu treba nam bod drugi kazu prosli smo vecbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 00:18Treba nam bod u zadnjem kolu protiv Girone na gostovanju za TOP8, ne bi me iznenadilo da izgubimo.
Rođen s tobom da budem
Naravno mi jesmo favoriti protiv girone, ali ne treba olako shvatiti ovu tekmu, treba nam bod ili ne za prolaz, ja bih isao na pobjedu sto je sigurno , sigurno…
1946 🇱🇻🇱🇻
COYG ❤️🤍
COYG ❤️🤍
Malo se prica koja je sramota sto se niko nije doveo.
Klub definitivno nema nikakvih ambicija
Klub definitivno nema nikakvih ambicija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.