To novo nesro ili zbog hd,ja vec placam 4.50km arena hd kanale,ili ce na ukupnu cifru jos plus 5uzimat za arene?harden je napisao/la: ↑21 jan 2025, 14:46pa sad ce ti i arene naplacivati 5km dodatnoMUKENZI je napisao/la: ↑21 jan 2025, 14:45Ma prob je sto je prije bio moja tv phone s dzabnim netom koji ne valja,kad smo presli ma full me znam da li su mogli iz centrale tek tako pustit net ili je morao neko doci iz kutije pustit brzi net,jer nama nikad niko nije dolazio nakon promjene paketa.Ma zvsti cu opet vjrv pa vidjet sta kazu,odjavit ih ne mogu jer se sport bas gleda u kuci,a tu su s arenama jbg.Mene samo cudi kako to da mi ne steka TV ni dole ni na spratu a tako los net?a tv sve super ide
uzmes nekog sa dobrim netom i iptv i miran
Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
tako je, od februara nemas arene premium u osnovnom paketuMUKENZI je napisao/la: ↑21 jan 2025, 16:15To novo nesro ili zbog hd,ja vec placam 4.50km arena hd kanale,ili ce na ukupnu cifru jos plus 5uzimat za arene?harden je napisao/la: ↑21 jan 2025, 14:46pa sad ce ti i arene naplacivati 5km dodatnoMUKENZI je napisao/la: ↑21 jan 2025, 14:45Ma prob je sto je prije bio moja tv phone s dzabnim netom koji ne valja,kad smo presli ma full me znam da li su mogli iz centrale tek tako pustit net ili je morao neko doci iz kutije pustit brzi net,jer nama nikad niko nije dolazio nakon promjene paketa.Ma zvsti cu opet vjrv pa vidjet sta kazu,odjavit ih ne mogu jer se sport bas gleda u kuci,a tu su s arenama jbg.Mene samo cudi kako to da mi ne steka TV ni dole ni na spratu a tako los net?a tv sve super ide
uzmes nekog sa dobrim netom i iptv i miran
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nisam citao tu vijest nigdje,jesi li siguran da ce u tih 5km arrna kanali biti u hd?ili ce opet odvojit da dodatno trebas platit ako zeliss kvalitetu slike,realno na obicnim kanalima bez hd je uzasna slika hahah
Evo sad sam citao,cini mi se da samo premium kanale povlace iz hd i daju ti opciju da kupis za tih 5km,ali zadrzavaju ostale arene u osnovnom paletu sto po mom nekom shvatanju znaci da za hd kanale tih arena (bez premium) opet trebas placsti ove 4.5km. Samo izuzimaju premium kanale i daju ih za 5km u Hd sliici,ali ove1,2,3,4,5,6,1x2zadrzavaju hmmm
Bitno je da imas arene za lp, te premium tuzno zbog nase lige . Tv sam gledao samo zbog nase ligre ostalo nista ne gledam, za to imam max, disney i netflix.
Razmisljam da iskljucim moju tv u potpunosti i da placam arena paket onaj.
Razmisljam da iskljucim moju tv u potpunosti i da placam arena paket onaj.
- feniksptica
- Kontakt:
Je l postoji mogućnost da uzmeš moju tv samo telezivia bez telefona i neta ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Da, Basic paket je 28KM.feniksptica je napisao/la: ↑22 jan 2025, 10:16Je l postoji mogućnost da uzmeš moju tv samo telezivia bez telefona i neta ?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Baš tako. Ako hoćeš HD Arene obične onda moraš platiti HD kanale + platiti Premium Arene.MUKENZI je napisao/la: ↑21 jan 2025, 21:11Evo sad sam citao,cini mi se da samo premium kanale povlace iz hd i daju ti opciju da kupis za tih 5km,ali zadrzavaju ostale arene u osnovnom paletu sto po mom nekom shvatanju znaci da za hd kanale tih arena (bez premium) opet trebas placsti ove 4.5km. Samo izuzimaju premium kanale i daju ih za 5km u Hd sliici,ali ove1,2,3,4,5,6,1x2zadrzavaju hmmm

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ima li neko iskustva sa naručivanjem preko Telekom weba?
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Sto znaci da arene ispadnu 9.5maraka,i ovih ovamo 60 ,skoro 70km a samo se one i gledaju skoro,ovo izgleda najbolje kod isteka ugovora odjavit sve i cao,uzet arena cloud lagano i to je to,ionako i s internetom muku mucim,gdje dobijam pisljivih 4/0.25 mbpsUnofficialpage je napisao/la: ↑22 jan 2025, 16:03Baš tako. Ako hoćeš HD Arene obične onda moraš platiti HD kanale + platiti Premium Arene.MUKENZI je napisao/la: ↑21 jan 2025, 21:11Evo sad sam citao,cini mi se da samo premium kanale povlace iz hd i daju ti opciju da kupis za tih 5km,ali zadrzavaju ostale arene u osnovnom paletu sto po mom nekom shvatanju znaci da za hd kanale tih arena (bez premium) opet trebas placsti ove 4.5km. Samo izuzimaju premium kanale i daju ih za 5km u Hd sliici,ali ove1,2,3,4,5,6,1x2zadrzavaju hmmm![]()
Koliko znam los je i arena cloud
uzmi dobar net i iptv i miran si
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Telemach Tv-Net 250mbps s 2 rentana primjerka 50km potpisan ugovor..
Naso ott listu 40e godinu s 15k Kanala
svi Balkanski,nema stekanja,automacki se update kljucevi...
Do sada sam rijesio jedno 20ak prijatelja
svi srecni i zadovoljni...
Naso ott listu 40e godinu s 15k Kanala

Do sada sam rijesio jedno 20ak prijatelja

Ma ne mogu jos nista brate,prosli mjesec produzio ugovor na 2g s ovima ,i to sad za ove arene nema mogucnosti za postojoce korisnike koji su pod obaveznim ugovorom na 24,nema mogucnost ono ds predjese na full M po cijeni od full S 12mj,,sto znaci da sam potpisao ugovor i oni ce mi odmah nakon mjesec prekrsiti jer cu ostat bez areni premium,koje moram doplatit 5maraka
Majku li vam kriminalnu, nocima brzina interneta ne prelazi 4mbps, ko da zivim u 2003oj yebem ti telekom uzduz i poprijeko
1946-1987
Dobrodosao u klub. Ali evo veceras izmjerih 11/1, rekord mislim, samo sto je kratko trajalo 

Momci, ako ne postuju ono sto vam stoji u ugovoru imate pravo raskinuti isti. 

Jesi siguran?Mislim da oni sebe ugrade u onih famoznih 60%(kao obaveza telecoma je minimalno 60% onog sto sljeduje po ugovoru) tako da u prekidu ugovora sigurno penali idu .Ja imam Full S brzine danju 3-5mbps ,upload 0.25 ,jos zbog potpisanog ugovora sad ne mogu na M preci zbog arrna da 12mj placam kao da sam na S paketu,tkd moram i arene sad doplacivat 5km a vec hd placao im,ugrade oni sebe tsko u tim nekim cakama nazalost
Jel ovo moja tv nema sport klubove? Zar nisu imali oboje?
Ako se ne varam, dvije trećine brzine su ti dužni isporučiti po ugovoru. Moj stari je tako raskinuo ugovor, jer su isporučivali jedva i 1/3MUKENZI je napisao/la: ↑26 jan 2025, 23:58Jesi siguran?Mislim da oni sebe ugrade u onih famoznih 60%(kao obaveza telecoma je minimalno 60% onog sto sljeduje po ugovoru) tako da u prekidu ugovora sigurno penali idu .Ja imam Full S brzine danju 3-5mbps ,upload 0.25 ,jos zbog potpisanog ugovora sad ne mogu na M preci zbog arrna da 12mj placam kao da sam na S paketu,tkd moram i arene sad doplacivat 5km a vec hd placao im,ugrade oni sebe tsko u tim nekim cakama nazalost
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], JackW, Rigoletto, Venom i 13 gostiju.