Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Mislim da nasa legenda mora pod hitno naci klub, a nece mu biti preveliki problem da nadje neki solidan klub jer trenutno nije za neki spektakularan transfer, s.ebala ga Rusija skroz, al bit ce on opet onaj stari...
SPAHA LEGENDO!!!
SPAHA LEGENDO!!!
- Bez_komentara
- Kontakt:
Haj se rokni!Tup!dobricina je napisao/la:Spahic je najbolji, kako mozete rece da danas nije bio dobar, to vi kao da se razumijete u fudbal, gledajte i ucite od Spahica, kako mozete reci da covijek nije igrao dobro, jeli on grijesio ili njegov iz odbrane pa onda on ispastao zbog njoiha, tako vam je djecice, hajde sada lijepo spavajte

Il bar pregledaj utakmicu jos jednom pa se izjasni.Znamo mi svi ko je Spahic ali danas je bio glavni na listi onih koji su itekako podbacili!

I ne kaze se NJIHA,vec njih.

U prvom poluvremenu Spahić i Pandža najlošiji na terenu, to je činjenica, bez obzira što je Spaha uvjek davao svoj maksimum, al je primjetno da mu nedostaje takmičarske forme i utakmica. Da smo sa kakvom jačom rep. igrali u prvom poluvremenu popili bi 5 komada garant. A istina je da su ga na toj utakmici pratili razni skauti, samo šta su upratili to je pitanje???Bez_komentara je napisao/la:Haj se rokni!Tup!dobricina je napisao/la:Spahic je najbolji, kako mozete rece da danas nije bio dobar, to vi kao da se razumijete u fudbal, gledajte i ucite od Spahica, kako mozete reci da covijek nije igrao dobro, jeli on grijesio ili njegov iz odbrane pa onda on ispastao zbog njoiha, tako vam je djecice, hajde sada lijepo spavajte![]()
Il bar pregledaj utakmicu jos jednom pa se izjasni.Znamo mi svi ko je Spahic ali danas je bio glavni na listi onih koji su itekako podbacili!![]()
I ne kaze se NJIHA,vec njih.
SAMO ŽELJO
moze on biti patritota koliki hoce, i ja sam, pa nemam zagarantovano mjesto u 11, ako uskoro ne nadje klub i ne pocne trenirati, kukala nam majka ako bude u sastavu sa turcima i armencima
Cuva Bog Zelju svog!
- bistrikboy
- Kontakt:
Nek' mene stavi,i ja cu se truditi a opet necu veze imat' 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Eto da i ovdje napisem:
Cartman je napisao/la:Ljudi, ovo sam procitao na jednom forumu, pa nemojte vjerovat 100%, ali Spahic izgleda ide u ovaj Bunyodkor gdje je i Scolari otiso. Nude mu 4 puta vise nego Schalke. Sramota ako ode tamo. Gdje su mu ambicije?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- el-fighter
- Kontakt:
Jučer se vidjelo da nam nedostaje Nadarević. Pandža nije sazrio da igra na reprezentativnom nivou. Uvijek je na njegovoj strani probijana odbrana. Spahić je morao igrati grubo kako bi zaustavio napade Omana.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Spahic jeste nas najbolji stoper,ali covjek nema nastupa za klub preko pola godine,pa sam je rekao da je jedva prezivio mec sa belgijomel-fighter je napisao/la:Jučer se vidjelo da nam nedostaje Nadarević. Pandža nije sazrio da igra na reprezentativnom nivou. Uvijek je na njegovoj strani probijana odbrana. Spahić je morao igrati grubo kako bi zaustavio napade Omana.
http://en.wikipedia.org/wiki/Bosnia_and ... tball_team
na spisku igraca spaha oznacen kao igrac shalkea

Mozda oni znaju nesto sto mi neznamodefender je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/Bosnia_and ... tball_team

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Gdje su oni što su se prije par dana raspravljali o ispravnosti wikipedije... 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tmi smo, i biti ćemo fini 

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
mislio sam na to kako fino izgleda pored imena oznaka schalke, a to o ispravnosti mogu ja editova pa stavit manchesterVirtu4l je napisao/la:Gdje su oni što su se prije par dana raspravljali o ispravnosti wikipedije...

- Barcelona_1899
- Kontakt:
Ma lik je zaslužio da igra u jednom od klubova lige 5, samo nek ne ide u grcku ili rusku ligu..
2:6 prepoznatljiv rezultat 
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7

0:2 još uvijek frišak rezultat

David Villa #7
evo Spahic prelazi u koln pricao sam sinoc sa njim kaze sigurno u kolnu.Zvao ga Soldo da dodje
hajde nece li vise zaigrat sta sere koji ****
Nije Keln loš klub...A s obzirom kako i on igra u zadnje vrijeme čudo pa ga iko hoće...Mislim da se u Keln vratio i Podolski...Pa dobro sad ću i njih malo više pratiti...Puno sreće za Spahića...
Evo intervju sa Soldom, koji navodi da Spahić zasigurno dolazi u Keln
Prema pisanju kelnskog Expressa, kapetan bosansko-hercegovačke nogometne reprezentacije Emir Spahić mogao bi biti prvo pojačanje novog trenera bundesligaša Kölna Zvonimira Solde.
Kapetan BiH Spahić prvi stiže u Koeln (Dnevnik.hr)
Express piše da je Köln već dulje vrijeme u kontaktu sa Spahićem, te spominje njegovu raznovrsnost u igri, odnosno činjenicu da može igrati svim obrambenim pozicijama u momčadi.
Namjerno smo čekali s poslom dok nismo dobili novog trenera. Ali već smo ranije napravili svoju zadaću', rekao je generalni menadžer momčadi Michael Meier, otkrivši tako da je posao sasvim blizu realizacije.
Spahić je trenutno bez kluba, budući da je u ožujku prekinuo suradnju s moskovskim Lokomotivom. Za njim je nedavno interes pokazao Schalke, kao i Eintracht i Hannover.
Soldu hvale na sva zvona (Dnevnik.hr)
Wolfgang Overath, proslavljeni njemački nogometaš a danas predsjednik FC Kölna, ustvrdio je da suradnja s hrvatskim trenerom nije rođena iz potrebe, već iz želje za zajedničkim radom...
'Razgovarali smo s njim i 2006. godine, željeli smo da nas vodi kao igrač i od tada nam ne izlazi iz glave', podsjeća se Overath na godinu u kojoj je Soldo okončao igračku karijeru.
'Sada je ono što me zaintrigiralo bila njegova dob. On ima prirođeni autoritet, neku unutrašnju auru koja proizlazi iz njega. Podsjeća me na mladog Franza Beckenbauera.'
Na upit što očekuje od Solde predsjednik kluba je odgovorio:
'Znamo da će biti teško, pogotovo druga godina, ali moramo se učvrstiti u prvoligaškom društvu. Moramo našim vjernim navijačima pružiti bolju igru, naše mlade talente pretvoriti u dobre nogometaše i postupno napredovati. S time je naš trener upoznat.'
'Također, zadovoljan sam glasom koji ga prati. S kime god o njemu pričao dobivam povratnu informaciju o njemu kao dobrom treneru', zaključio je Overath priču o razlozima koji su ga natjerali da angažira Soldu na mjestu trenera prve momčadi Kölna.
Prema pisanju kelnskog Expressa, kapetan bosansko-hercegovačke nogometne reprezentacije Emir Spahić mogao bi biti prvo pojačanje novog trenera bundesligaša Kölna Zvonimira Solde.
Kapetan BiH Spahić prvi stiže u Koeln (Dnevnik.hr)
Express piše da je Köln već dulje vrijeme u kontaktu sa Spahićem, te spominje njegovu raznovrsnost u igri, odnosno činjenicu da može igrati svim obrambenim pozicijama u momčadi.
Namjerno smo čekali s poslom dok nismo dobili novog trenera. Ali već smo ranije napravili svoju zadaću', rekao je generalni menadžer momčadi Michael Meier, otkrivši tako da je posao sasvim blizu realizacije.
Spahić je trenutno bez kluba, budući da je u ožujku prekinuo suradnju s moskovskim Lokomotivom. Za njim je nedavno interes pokazao Schalke, kao i Eintracht i Hannover.
Soldu hvale na sva zvona (Dnevnik.hr)
Wolfgang Overath, proslavljeni njemački nogometaš a danas predsjednik FC Kölna, ustvrdio je da suradnja s hrvatskim trenerom nije rođena iz potrebe, već iz želje za zajedničkim radom...
'Razgovarali smo s njim i 2006. godine, željeli smo da nas vodi kao igrač i od tada nam ne izlazi iz glave', podsjeća se Overath na godinu u kojoj je Soldo okončao igračku karijeru.
'Sada je ono što me zaintrigiralo bila njegova dob. On ima prirođeni autoritet, neku unutrašnju auru koja proizlazi iz njega. Podsjeća me na mladog Franza Beckenbauera.'
Na upit što očekuje od Solde predsjednik kluba je odgovorio:
'Znamo da će biti teško, pogotovo druga godina, ali moramo se učvrstiti u prvoligaškom društvu. Moramo našim vjernim navijačima pružiti bolju igru, naše mlade talente pretvoriti u dobre nogometaše i postupno napredovati. S time je naš trener upoznat.'
'Također, zadovoljan sam glasom koji ga prati. S kime god o njemu pričao dobivam povratnu informaciju o njemu kao dobrom treneru', zaključio je Overath priču o razlozima koji su ga natjerali da angažira Soldu na mjestu trenera prve momčadi Kölna.
SAMO ŽELJO
- Omerbavarac
- Kontakt:
Napokon i Spahic nadje sebi klub. Koln i nije neka elita Njemackog nogometa, ali ko zna mozda sa Spahicem uspiju i nesto napraviti naredne sezone. Zelim mu svu srecu, i da bude najbolji odbrambeni igrac Bundeslige
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!