FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Sve te mete (Gittens, Cherki) staviti po strani dok sudbina Wirtza ne bude poznata. Govor o produženju i pregovorima je bio pa se ušutilo 

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Gledas li ti nogomet ili bolje receno vidis li ono sto gledas?. Momak igra sve pozicije iza napadaca (i lijevo i desno i sredinu), zapazio sam ga par puta u mladoj reprezentaciji kada smo ganjali neke talente pa gledao zbog njih. Zbog specificne situacije u Lyonu jeste najvise utakmica odigrao na attacking mid, ali je najbolje ocjene dobio kao right wing, medjutim igra i lijevo. Pregovaranje sa Nkunkom ili kako vec, pokazuje da su nasi skloni i polivalentnim igracima, ne iskljucivo onim koji se drze linije. Naravno da ovi u upravi bolje znaju ali mislim da se i nebi trebalo zaletjati sa tim Gittensom i izvaliti 80-90, ovaj decko je 22.5, posebno ako se sto neko rece ima u planu Wirtz. Ako se ima bas toliko, daj sve redom pa cemo ko MU trgovati, nadma se ne i rezultatski proci!!
Nama trenutno puno vise treba klasicno krilo linijski igrac nego neko u sredini. Ne mora nuzno Gittens ali pravo krilo ko ce probijati, ako vec idemo ovim putem rebuilda. Cherki se svakako treba uzeti jer kosta ko cunga lunga, ali to ne znaci da treba odustati od ovog drugog profila igraca. I pravo da ti kazem, boli me krasni qrac koliko ce Bayern para potrositi, nisu moje, mene zanima teren, mozda Gittens ili nek idrugi opravda 80milionaDilah je napisao/la: ↑22 jan 2025, 00:22Gledas li ti nogomet ili bolje receno vidis li ono sto gledas?. Momak igra sve pozicije iza napadaca (i lijevo i desno i sredinu), zapazio sam ga par puta u mladoj reprezentaciji kada smo ganjali neke talente pa gledao zbog njih. Zbog specificne situacije u Lyonu jeste najvise utakmica odigrao na attacking mid, ali je najbolje ocjene dobio kao right wing, medjutim igra i lijevo. Pregovaranje sa Nkunkom ili kako vec, pokazuje da su nasi skloni i polivalentnim igracima, ne iskljucivo onim koji se drze linije. Naravno da ovi u upravi bolje znaju ali mislim da se i nebi trebalo zaletjati sa tim Gittensom i izvaliti 80-90, ovaj decko je 22.5, posebno ako se sto neko rece ima u planu Wirtz. Ako se ima bas toliko, daj sve redom pa cemo ko MU trgovati, nadma se ne i rezultatski proci!!

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
I ja sam tako rekao, ako imaju bujrum...a slazem se da ovoga iz Lyona pod obavezno treba hapiti, jer sam siguran da ce neko drugi to uraditi. Tako Borusija mlati pare...samo uzalud, kad su luzeri rodjeni. Nije dobro ni previse para, vidis Chelze i posebno MU. Onoga Anthonija platili 100 milliona, nema sanse da ga prodaju za 20. Megajer bio dugo najskuplji odbrambeni ikad...Sanco brdo para - nula bodova, Cazemiro ostavio Real, mozes misliti koliko je to kostalo, potrosen igrac, pa onaj centar bek Francuz sto sad negdje u Italiji igra...da neidemo toliko daleko do Pogbe, jedino nas nategnuli za Mazru kad nam najvise treba. Mozda i ovaj bradica ne bude neka zvijezda, ali sam siguran da je bolji od onoga Duje za koga smo haman davali 60 mil.
Ma United je groblje talenta, truhlo od kluba, najgora i najtoksicnija verzija Bayerna iz zadnjih 10 godina nije ni 5% toga. U Bayernu dobijes hiljadu sansi, ne prastaju samo ako prozivas Izrael ko MazraDilah je napisao/la: ↑22 jan 2025, 00:51I ja sam tako rekao, ako imaju bujrum...a slazem se da ovoga iz Lyona pod obavezno treba hapiti, jer sam siguran da ce neko drugi to uraditi. Tako Borusija mlati pare...samo uzalud, kad su luzeri rodjeni. Nije dobro ni previse para, vidis Chelze i posebno MU. Onoga Anthonija platili 100 milliona, nema sanse da ga prodaju za 20. Megajer bio dugo najskuplji odbrambeni ikad...Sanco brdo para - nula bodova, Cazemiro ostavio Real, mozes misliti koliko je to kostalo, potrosen igrac, pa onaj centar bek Francuz sto sad negdje u Italiji igra...da neidemo toliko daleko do Pogbe, jedino nas nategnuli za Mazru kad nam najvise treba. Mozda i ovaj bradica ne bude neka zvijezda, ali sam siguran da je bolji od onoga Duje za koga smo haman davali 60 mil.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Aufstellung: Neuer – Upamecano, Minjae, Kimmich, Goretzka, Kane, Coman, Olise, Davies, Laimer, Musiala.
Bank: Ulreich, Schmitt – Gnabry, Sané, Dier, Guerreiro, Müller, Tel, Stanišić, Pavlović, Aznou.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Kimmich i Goretzka su već jednom pokorili Europu. Izgleda da je vrijeme za drugi put.
Najace sto mozemo izvesti i da su svi zdravi. Ako Klauzula ne bude mnogo pehljo loptu, oderacemo narandzaste p
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sta je ova bagra zapalila, tijesto? 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Olise i Laimer isto ko da ne pričaju na treninzima
-
- Kontakt:
Zasluženo
-
- Kontakt:
Kakva reakcija Minjaea 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Kakva amaterska procjena. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Opet Kim jong un
Rjesit se ovog otpada
Rjesit se ovog otpada
Ja bi volio da mi igramo ovakav fudbal, ko što je nama Feyenoord zabio go
- Centre forward
- Kontakt:
Edo bi mog'o zapalit' nečije auto vcrs, il' nekoga prebit'.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
- Kontakt:
Kakvih pola sata, patnja za oci
Kakvi debili, gostovanja kao u eri jelica i modrice maxime, u gostima ne mozes nista. Trpaju nas kao lisu ann.
Ubaci pavlovicaaaa
Ubaci pavlovicaaaa

-
- Kontakt:
Ajd sto je Bayo qrcina za sad, nego kakvi su ovo dresovi. Ovi crveno bijeli, Bayo bijeli. Uzas izgleda za gledati.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.