Arjan Malić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Arjan Malić
pogubljen skroz, ne zna gdje se nalazi i djeluje mi da on ne moze biti bek.
mlad je, prvi start, prejak protivnik, neka igra samo i valjda bude nesto od njega.
mlad je, prvi start, prejak protivnik, neka igra samo i valjda bude nesto od njega.
Stavi Nodi sliku od Arjana Malica na prvi post ovako je bezveze tema bez slike
Ovaj Sturm je amaterska ekipa, ne mogu disati od pritiska Atalante, strašno kakve su ekipe zalutale na ovaj nivo.
Vidi se da igra u 2. ligi. Umjesto da potrči za Lookmanom koji dva metra od njega, on maše sudiji da je offside.
Na lopti dobar i siguran, kretanje jako loše. Pitanje je odgovara li mu pozicija, ali generalno je rano donositi sud. Ovo su prve minute profesionalnog fudbala.
Na lopti dobar i siguran, kretanje jako loše. Pitanje je odgovara li mu pozicija, ali generalno je rano donositi sud. Ovo su prve minute profesionalnog fudbala.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
asistencija:-)
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Šta ćeš momak je stoper i prvu tekmu ga stavi na desnog beka
Zamislite koliko su ostali loši na toj poziciji kad on mora da igra
Malo i trema radi svoje, prva utakmica i to liga prvaka
Strašan start evo, nadam se da će stopera igrati u buducnosti
Zamislite koliko su ostali loši na toj poziciji kad on mora da igra
Malo i trema radi svoje, prva utakmica i to liga prvaka
Strašan start evo, nadam se da će stopera igrati u buducnosti
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 21 jan 2025, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Evo sad ukliza Lookmanu
Inače zaista loša partija, ali cijela ekipa je odron, a treba uzeti u obzir i da je ovo prevelik zalogaj za njega u startu, ima tu i treme.
Zadnja izmjena: Coolpanda24, dana/u 21 jan 2025, 20:21, ukupno mijenjano 3 puta.
Ne bi me čudilo ni najmanje da Sturm ne osvoji titulu. Austria im je za vratom a i Salzburg će se vjerovatno dozvati. Prodali su Bieretha i Gazibegovića koji su bili zacementirani i jako bitni za ekipu a nisu doveli adekvatne zamjene za njih, naročito za Bieretha koji im je direktno donio kamaru bodova.
Slabo gledam Austrijsku ligu, ali u Ligi Prvaka ove sezone kada bih god upalio Sturm izgledali su mi baš katastrofalno i nikako nmg skužit kako ovako lagano pobjeđuju utakmice u prvenstvu.
Slabo gledam Austrijsku ligu, ali u Ligi Prvaka ove sezone kada bih god upalio Sturm izgledali su mi baš katastrofalno i nikako nmg skužit kako ovako lagano pobjeđuju utakmice u prvenstvu.
Zadnja izmjena: fanatik19, dana/u 21 jan 2025, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Dobio je sansu na desnom beku jer je Johnston povrijedjen (prvi bek nakon odlaska Gazibegovica).
Slab je za beka to se odmah vidi, na stoperu vec vidim bolje izglede za njega, ovu partiju danas ne treba nesto u detalj analizirati, slabo.
Slab je za beka to se odmah vidi, na stoperu vec vidim bolje izglede za njega, ovu partiju danas ne treba nesto u detalj analizirati, slabo.
Dosta je trom i često se gubi. Iako je cijela ekipa loša, ne znam da je imao ikakav proboj po desnoj strani. Kvalitete ima, ali koliko, teško je suditi po ovoj utakmici.
Realna situacija. Razlika u kvalitetu je bila ogromna i prije prodaje dva najbolja igrača, a pogotovo sada sa debitantima tinejdžerima..
Malić sigurno ima kvalitet i to se vidi. Vidi se i da je do jučer igrao u austrijskoj cvajti. Biće bolji.
Malić sigurno ima kvalitet i to se vidi. Vidi se i da je do jučer igrao u austrijskoj cvajti. Biće bolji.
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 21 jan 2025, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Nisu oni toliko dobri, koliko su svi ostali u ligi očajni. Slažem se da bi mogli pasti u ovom nastavku sezone, i trenera su promijenili, biće to teško ukomponovati.fanatik19 je napisao/la: ↑21 jan 2025, 20:16Ne bi me čudilo ni najmanje da Sturm ne osvoji titulu. Austria im je za vratom a i Salzburg će se vjerovatno dozvati. Prodali su Bieretha i Gazibegovića koji su bili zacementirani i jako bitni za ekipu a nisu doveli adekvatne zamjene za njih, naročito za Bieretha koji im je direktno donio kamaru bodova.
Što se Salzburga tiče sumnjam da će se dići, koliko sam upratio ni oni nikog nisu doveli sem onog nekog napadača od 30 godina, jednostavno nema tu više nekog kvaliteta. Jedino ta Austria Wien možda ispliva na 1. poziciju.
Ilzer je njima ostavio zdrave temelje na osnovu kojih će živjeti još neko vrijeme obzirom da je čovjek radio s ekipom nekoliko godina gdje je kao kruna stigla titula i 2 kupa. Salzburgu je baš problem što ne mogu da ubodu sa trenerom. Kladim se da prošle godine nisu otpustili Štrubera da sada ne bi bili u ovakvom kanalu jer su bili još uvijek prvi kada je dobio otkaz. Njihova ekipa je još uvijek daleko najkvalitetnija sa igračkim kadrom u Austriji ali im fali neko da to utegne malo i opet će dominirat..Coolpanda24 je napisao/la: ↑21 jan 2025, 20:20Nisu oni toliko dobri, koliko su svi ostali u ligi očajni. Slažem se da bi mogli pasti u ovom nastavku sezone, i trenera su promijenili, biće to teško ukomponovati.fanatik19 je napisao/la: ↑21 jan 2025, 20:16Ne bi me čudilo ni najmanje da Sturm ne osvoji titulu. Austria im je za vratom a i Salzburg će se vjerovatno dozvati. Prodali su Bieretha i Gazibegovića koji su bili zacementirani i jako bitni za ekipu a nisu doveli adekvatne zamjene za njih, naročito za Bieretha koji im je direktno donio kamaru bodova.
Što se Salzburga tiče sumnjam da će se dići, koliko sam upratio ni oni nikog nisu doveli sem onog nekog napadača od 30 godina, jednostavno nema tu više nekog kvaliteta. Jedino ta Austria Wien možda ispliva na 1. poziciju.
Realno ova dva stopera sturma su smijesni igraci
Pola ekipe im je katastrofa za ovog nivoa
Nadam se samo da ce Malic dobiti sansu u ligi na stoperu, a Mustafic na beku
Pola ekipe im je katastrofa za ovog nivoa
Nadam se samo da ce Malic dobiti sansu u ligi na stoperu, a Mustafic na beku
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Općenito se može reći da austrijska liga nije wow kvalitet, prije svega je razvojna i kao takvu je treba gledati. Čak i njen ubjedljivo najjači klub je simbol razvoja igrača za veće klubove prije svega. Ovo nije komentar o Maliću, nego o ligi općenito.
-
- Kontakt:
- Defanzivnivezni
- Kontakt:
Najslabije ocijenjen igrač mada je bilo i gorih.
Meni se sviđa kako se kreće po terenu, kao zreo igrač i ne boji se povući loptu.
Nije se snašao kao bek, dosta je kasnio sa reakcijama ali sve u svemu ima materijala.
Valjda bude bolji u ligi, ipak je Atalanta klasa više od Šturma.
Meni se sviđa kako se kreće po terenu, kao zreo igrač i ne boji se povući loptu.
Nije se snašao kao bek, dosta je kasnio sa reakcijama ali sve u svemu ima materijala.
Valjda bude bolji u ligi, ipak je Atalanta klasa više od Šturma.
"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".
Ko je napravio temu za ovog? Niti se spominje u kontekstu A reprezentacije niti su forumski insajderi ista govorili.
Forumsko bolesno / lupetalo.
Forumsko bolesno / lupetalo.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, BosnianDragon2024, katalinski i 31 gost.