Arjan Malić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

NoDi80
Kontakt:

Arjan Malić

Post Postao/la NoDi80 » 21 jan 2025, 18:03

slika
Arjan Malic rodjen 28.08.2005 (19 godina)
Malić je karijeru započeo u SV Riedu. U Riedu je prošao sve uzraste u akademiji
U martu 2023. prvi put je igrao u regionalnoj ligi, a do kraja sezone 2022/23 odigrao je 13 utakmica.
U sezoni 2023/24 prekomandovan je u prvi tim koji je bio drugoligaš.
U 2. ligi je debitovao u julu 2023. godine kada je bio u startnoj postavi prvog meča te sezone protiv Floridsdorfer. Za Ried je do kraja sezone upisao 29 nastupa.
U sezoni 2024/25, Malić je prešao u aktuelnog šampiona SK Sturm Graz.
6.10.2024 Malic upisuje debi u Bundesligi i to protiv Red Bull Salzburga, a dva mjeseca poslije upisao je i debi u ligi prvaka protiv Lille
21.01.2025 Malic u prvih 11 u ligi prvaka protiv Atalante, a nešto više od mjesec dana poslije biće pozvan u reprezentacij :bih:

Napisao sam prije par sedmica da sam dobio info da Sturm racuna na njega u prvih 11 ove sezone
Ova vijest da je u prvih 11 protiv Atalante me je odusevila
Nisam ocekivao da ce odmah u ligi prvaka upasti u prvih 11 i zbog toga nisam mogao da odolim
Nemojte sta zamjeriti sto sam ranije napravio za njega pdf
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 21 jan 2025, 20:14, ukupno mijenjano 4 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

ArsBih
Kontakt:

Re: Arjan Malić

Post Postao/la ArsBih » 21 jan 2025, 18:19

Da nema Nodia, bezveze bi ovo bilo sve. Hvala Nodi

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 21 jan 2025, 18:24

Sad ce svaki igrac koji nastupi u LP dobiti svoju temu ili?
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 21 jan 2025, 18:25

Nema potrebe da se otvara tema zbog nekog ko još nije pozvan u seniorsku reprezentaciju, takva su pravila.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 21 jan 2025, 18:28

Nek je Forum aktivam

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 21 jan 2025, 18:29

Decko ima u 3 utakmice 13minuta za Sturm
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 21 jan 2025, 18:30

baboedindzeko09 je napisao/la:
21 jan 2025, 18:25
Nema potrebe da se otvara tema zbog nekog ko još nije pozvan u seniorsku reprezentaciju, takva su pravila.
:thumbup:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 21 jan 2025, 18:44

Samo mi nemojte reci da je desni bek, jer vidim na rezultatima pise da je desno,a na Transfermarktu pise da je stoper..E sad, rezultati cesto grijese.. Uglavnom, koja mu je primarna pozicija..
Ako je i on desnib ek onda cemo postati ko Maroko, sa najboljim bekom na svijetu (Hakimi) i jednim od najboljih (Mazraoui), a ostalo prosjek.
Samo sto kod nas ima 20 bekova.. Gdje su bili onda kad je Vrsajevic igro desnog beka, kad nigdje na vidiku nije bilo..

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 21 jan 2025, 18:45

Kakva pravila, nisam toliko dugo tu?
Pa otvorili su i Djakovcu temu prije nego sto je pozvan, pa se niko nije ljutio
Babo pozvan je on samo ti to jos ne znas
Vjeruj nodiju ne bi tebe nodi lago

Dzabe ego dobar igrac ne treba puno minuta
Malic je vec bolji igrac od Bicakcica, Mujakica i dosta nasih stopera
Vidi ga kakav je, masina brate

Dedo26 stoper primarno, a igra veceras beka izgleda
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 21 jan 2025, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

denza
Kontakt:

Post Postao/la denza » 21 jan 2025, 18:46

NoDi80 je napisao/la:
21 jan 2025, 18:03
Arjan Malic rodjen 28.08.2005 (19 godina)
Malić je karijeru započeo u SV Riedu. U Riedu je prošao sve uzraste u akademiji
U martu 2023. prvi put je igrao u regionalnoj ligi, a do kraja sezone 2022/23 odigrao je 13 utakmica.
U sezoni 2023/24 prekomandovan je u prvi tim koji je bio drugoligaš.
U 2. ligi je debitovao u julu 2023. godine kada je bio u startnoj postavi prvog meča te sezone protiv Floridsdorfer. Za Ried je do kraja sezone upisao 29 nastupa.
U sezoni 2024/25, Malić je prešao u aktuelnog šampiona SK Sturm Graz.
6.10.2024 Malic upisuje debi u Bundesligi i to protiv Red Bull Salzburga, a dva mjeseca poslije upisao je i debi u ligi prvaka protiv Lille
21.01.2025 Malic u prvih 11 u ligi prvaka protiv Atalante, a nešto više od mjesec dana poslije biće pozvan u reprezentacij :bih:

Napisao sam prije par sedmica da sam dobio info da Sturm racuna na njega u prvih 11 ove sezone
Ova vijest da je u prvih 11 protiv Atalante me je odusevila
Nisam ocekivao da ce odmah u ligi prvaka upasti u prvih 11 i zbog toga nisam mogao da odolim
Nemojte sta zamjeriti sto sam ranije napravio za njega pdf
Korisno, hvala. :thumbup:

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 21 jan 2025, 18:47

dedo26 je napisao/la:
21 jan 2025, 18:44
Samo mi nemojte reci da je desni bek, jer vidim na rezultatima pise da je desno,a na Transfermarktu pise da je stoper..E sad, rezultati cesto grijese.. Uglavnom, koja mu je primarna pozicija..
Ako je i on desnib ek onda cemo postati ko Maroko, sa najboljim bekom na svijetu (Hakimi) i jednim od najboljih (Mazraoui), a ostalo prosjek.
Samo sto kod nas ima 20 bekova.. Gdje su bili onda kad je Vrsajevic igro desnog beka, kad nigdje na vidiku nije bilo..
Primarno je CB, ali može igrati desnog beka i zadnjeg veznog. Polivalentan igrač. Večeras je bek.
Zadnja izmjena: Coolpanda24, dana/u 21 jan 2025, 18:50, ukupno mijenjano 2 puta.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 21 jan 2025, 18:50

dedo26 je napisao/la:
21 jan 2025, 18:44
Pa zbog njega su djeca počeli trenirati tu poziciju kad su vidjeli koliku nam promahu stvara :D :lolno:

denza
Kontakt:

Post Postao/la denza » 21 jan 2025, 18:53

Kolašinac na aparatima.

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 21 jan 2025, 18:54

Bas sad u zadnjoj liniji imamo dsota opcija, cak i kad nema Ahmedhodzica i Hadzikadunica. Tu smo realno najjaci po imenima, a u praksi je nesto drukcije. Katic ode u Rangers, Muharemovic ima perspektivu isto da napravi top transfer, Barisic takodjer. Ma mogu do sutra. E sad, da je koji veznjak, pogotovo kreativno ko Pjanic, i krilo bar jos jedno, to bi bilo to. Smor je vise gldat onu patnju sa 3 5 2 i ofanzivnim bekovima. Koje prokletstvo navijat za United i Bosnu, ekipe s istom formacijom, koje isto tako jednako katastrofalnu igraju u toj formaciji.
Evo sad je tu Memic, Bajraktarevic, pa i Hasic moze uletit na krilo. Uvijek neko iskoci u medjuvremenu, ima tu i Hajradinovic koji moze igrat desno. I Bazdar cini mi se moze isto. Treba nam ofanzivna igra, 3 5 2 je suha patnja od pocetka. Tu ne mozes domininirat ni protiv Lihtenstajna.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 21 jan 2025, 19:05

dedo26 je napisao/la:
21 jan 2025, 18:54
Bas sad u zadnjoj liniji imamo dsota opcija, cak i kad nema Ahmedhodzica i Hadzikadunica. Tu smo realno najjaci po imenima, a u praksi je nesto drukcije. Katic ode u Rangers, Muharemovic ima perspektivu isto da napravi top transfer, Barisic takodjer. Ma mogu do sutra. E sad, da je koji veznjak, pogotovo kreativno ko Pjanic, i krilo bar jos jedno, to bi bilo to. Smor je vise gldat onu patnju sa 3 5 2 i ofanzivnim bekovima. Koje prokletstvo navijat za United i Bosnu, ekipe s istom formacijom, koje isto tako jednako katastrofalnu igraju u toj formaciji.
Evo sad je tu Memic, Bajraktarevic, pa i Hasic moze uletit na krilo. Uvijek neko iskoci u medjuvremenu, ima tu i Hajradinovic koji moze igrat desno. I Bazdar cini mi se moze isto. Treba nam ofanzivna igra, 3 5 2 je suha patnja od pocetka. Tu ne mozes domininirat ni protiv Lihtenstajna.
Jesi ti novi na forumu ili slabo pises?
Dobro si to sve poslozio, samo brate Hajradinovica ne treba zvati nema napretka s takvim igracima
Ima Filip Bilbija isto desno krilo 25 godina igra u Paderbornu
Jucer je zabio samo mu ponistili zbog faula saigraca
Samo pisi brate, evo i coolpandu volim procitat
Svi pisite ljudi, samo se nemojte vrijedjati :bih:

Denza pozdrav brate :bih:
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 21 jan 2025, 19:30

Meni za sad dobar, iako ima malo lopti
Mislim igra se ne odvija na onoj strani skoro pa nikako
Sta vi kazetee ?
Edinjoboss progovori brate haha
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 21 jan 2025, 19:34

Loše se postavljao i kasnio sa rekcijama. Čudno, treba mu 3 sekunde da potrči, a nije spor?
Ništa što ne može da se popravi. Treba uzeti u obzir i da mu je prvi start u najtežoj mogućoj tekmi.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 21 jan 2025, 19:39

Horoz je napisao/la:
21 jan 2025, 19:34
Loše se postavljao i kasnio sa rekcijama. Čudno, treba mu 3 sekunde da potrči, a nije spor?
Ništa što ne može da se popravi. Treba uzeti u obzir i da mu je prvi start u najtežoj mogućoj tekmi.
Pa jeste tako
Mozda ga malo trema uhvatila
ArsBih je napisao/la:
21 jan 2025, 18:19
Da nema Nodia, bezveze bi ovo bilo sve. Hvala Nodi
Hahahahh hvala brate
Nisam ja nista bitniji, bolji od drugih, ima ovdje i boljih od nodija koliko hoces
U svakom slucaju ljubi te brat nodi :bih:
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 21 jan 2025, 19:41, ukupno mijenjano 2 puta.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 21 jan 2025, 19:41

NoDi80 je napisao/la:
21 jan 2025, 19:05
dedo26 je napisao/la:
21 jan 2025, 18:54
Jesi ti novi na forumu ili slabo pises?
Dobro si to sve poslozio, samo brate Hajradinovica ne treba zvati nema napretka s takvim igracima
Ima Filip Bilbija isto desno krilo 25 godina igra u Paderbornu
Jucer je zabio samo mu ponistili zbog faula saigraca
Samo pisi brate, evo i coolpandu volim procitat
Svi pisite ljudi, samo se nemojte vrijedjati :bih:

Denza pozdrav brate :bih:
Tu sam vec nekih 6 mjeseci, nekad pisem, nekad ne.
Bilbija odlican potencijal, samo da ga pokupe. Nikad nismo imali ovoliko talenata koji iskoce svakih mjesec dana. Izgleda da sto nas je vise u dijaspori to imamo bolju repku.
Hajradinovic je u Kasimpasi vidim uvijek medju boljim, moze posluzit za krilo, nije neka igracina, al u manjku boljih opcija svakako bi njega stavio na krilo prije nego nekoga treceg. Sta cemo, to je sto imamo. Prva opcija bi bili Memic i Bajraktarevic, eh sad kako ce se razvijat to je tek pred nama. U svakom slucaju igrao bi 4 3 3, pa makar nam krilo igrali Kulasin i Hiros. Ocekivo sam dosta vise od onoga, sad mi je zaklopio mozak, sto je otiso iz Slovenije u Hajduk, pa sad u Zelju. Nevjerovanto kako nakon onakvih nastupa u Sloveniji da ne dobije sansu u Hajduku. Dal je Slovenska liga tako ocajna ili je on dolaskom u Hajduk pao mentalno il fizicki, ne znam.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 21 jan 2025, 19:43

Pozitivan utisak iz 1. Poluvremena je mirnoća s loptom u nogama. Ipak, konstantno su pucali po njegovoj strani i postavljanja su mu bila užasna kroz cijelo poluvrijeme. Donekle mi je ovakva partija i skroz očekivana jer momak apsolutno ni po kojem osnovu nije mogao da napreduje u ovih pola godine obzirom da još uvijek igra 2. Austrijsku ligu i kada se na sve nadoda prevelika razlika u kvaliteti između ova 2 tima ovo je skroz okej za debi. Yebiga, mlad je još uvijek a i vidi se da nema u nogama utakmice ni blizu ovog inteziteta..

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ZmajOdBosne33 i 31 gost.