FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sretno vam danas i da razbijete kamenjare!!!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Hvala, imam neki osjećaj da hoćemo!mma_hz je napisao/la:Sretno vam danas i da razbijete kamenjare!!!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
- pintol_TM87
- Kontakt:
Termin odlican vrijeme odlicno vikend IGRA ZELJO....19:30 SVI NA GRBAVICU 

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
veceras pada Širokipintol_TM87 je napisao/la:Termin odlican vrijeme odlicno vikend IGRA ZELJO....19:30 SVI NA GRBAVICU

Ja konto ovo ce biti bolje otkad su supendovali savez ,ali hoce kur. ovo sad svi namještaju hoce da ubodu koji bod dok se ovo nije normalizovalo ...FUJ 

- KB-TM87
- Kontakt:
Svi u dolinu!
Jer si jedan jedini,jer si nepobjedivi...

Jer si jedan jedini,jer si nepobjedivi...

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Fakat ne vidim razloga sa ovaj defetizam kod pojedinaca. A uostalom i da je sve "odluceno" iza kulisa pa zar se za Zelju navija radi titula??? Mi igramo svoje drugi nek rade sta hoce - njima na cast. Nakon dobre dvije utakmice i ulazka u finale kupa, igraci i klub su zasluzili da veceras napunimo Grbavicu, da im se oduzimo i za zadnje dvije godine to mnogi zaboravljaju u ovom trenutku . Nema opravdanja!
Ocekujem veceras da ce utamica biti znatno drugacija od ona dva susreta u kupu pogotovo onog na Grbavici, jer ne vjerujem da ce Siroki igrati opet sa fakticki 5 igraca u zadnjoj liniji. Opasni jesu imaju par igraca iznad prosjeka Premijer lige ali sam uvjeren u nasu pobjedu uz podrsku sa tribina. Ofanzivno od samog pocetka preko bokova i sigurno cemo imat rezulat.
FORZA ZELJO!
Ocekujem veceras da ce utamica biti znatno drugacija od ona dva susreta u kupu pogotovo onog na Grbavici, jer ne vjerujem da ce Siroki igrati opet sa fakticki 5 igraca u zadnjoj liniji. Opasni jesu imaju par igraca iznad prosjeka Premijer lige ali sam uvjeren u nasu pobjedu uz podrsku sa tribina. Ofanzivno od samog pocetka preko bokova i sigurno cemo imat rezulat.
FORZA ZELJO!
Tiocfaidh ár lá
-
- Kontakt:
Takođe,nadam se da će ova tekma sa Širokim biti skroz drukčija u odnosu na onu kup tekmu na Grbavici!Željo nema šta da kalkuliše,jer ko Nam garantuje da je KUP Naš!Da ne bude kao prošle godine(mislim na one odštampane majice na kojim je pisalo "osvajači KUP-a 2010/11".Igrači Želje trebaju razmišljati samo na tekmu koja je prva po rasporedu,isto kao i mi navijači,pa nek bude šta bude!
Jer si jedan jedini,jer si nepobjedivi ŽELJO moja ljubavi!
Jer si jedan jedini,jer si nepobjedivi ŽELJO moja ljubavi!
mah da mi igramo kako treba, uopste ne bi bilo bitno borimo li se za titulu ljudi bi dosli, ali milion je stvari sto tjraju ljude sa utakmica kad vidis tv prenose, jednostavno normalnom covjeku se ne ide da gleda cirkus, siroki zeljo onaj lokalni kabadahija ganja sudiju, sinoc borac sarajevo , borba i dokazivanje srpstva na tribinama ljudi jos uvijek zive u nekom boju na kosovu itd itd, svaki prenos svaka utakmica neko sranje i pored svega toga odgledas 90 minuta niko ne opuca po golu i ko normalan hoce da gleda to?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Odbrojavanje počinje sa ovom utakmicom...Do sad je bilo svega, ali više nemamo pravo na kiks! Večeras je to veče kad će momci eksplodirati i natrpati Širokog do vrha...Neće znati šta ih je snašlo!
Idemo zajedno u odbranu titule...Samo hrabro...Znam da to možemo jer Mi smo Željezničar!
ŽELJO MI TE VOLIMO...!
Idemo zajedno u odbranu titule...Samo hrabro...Znam da to možemo jer Mi smo Željezničar!
ŽELJO MI TE VOLIMO...!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Nedavno sam bio u BG poslom i svratio do lika kojeg poznajem od malena, stanovali smo u istoj mahali, zajedno poceli pratiti Zelju zajedno smo kao djeca napravili puno pizdarija i nisam ga vidio od pocetka rata tamo je pobjegao cim se zapucalo.Dodjem ja tako na novi beograd blok 45 i on me saceka dolazimo do njegove zgrade i ide prica ono gdje si ti svih ovih godina i tako to prisjecamo se nekih zajednickih dogodovstina kad gol3 tamno plavi i naprijed Zeljina zastavica, pogledam u njega pa u auto a on se smije, kaze odem brate odgledam partizana bude dobro navikao sam se i sad sam partizanovac ali Zeljo je ko prva ljubav nikad se ne zaboravi i jos uvijek ga volim.Kasnije sam u kuci otpakovao stvari i dao mu Zeljin sal, znao sam da ce se tome obradovati al toliko nisam ni slutio njegov mladji brat nas je gledao i nije kontao nista zasto se toliko raduje Zeljinom salu jedan partizanovac, pogotovo mu nije bilo jasno kada mu je ovaj rekao da se dosta stvari moze voliti ali kao sto se voli Zeljo takvih stvari je jako malo imam osjecaj da mu partizan nikada nije uspio nadopuniti Zelju bez obzira sto se radi i o vecem i o trofejnijem klubu.
E pa ovakve stvari prave navijace Zelje drugacijim od ostalih volimo svoj klub vise od drugih dokazimo to i ove sezone.MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS!!!!
E pa ovakve stvari prave navijace Zelje drugacijim od ostalih volimo svoj klub vise od drugih dokazimo to i ove sezone.MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS!!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
joj pile koji si ti lazovpile87 je napisao/la:Nedavno sam bio u BG poslom i svratio do lika kojeg poznajem od malena, stanovali smo u istoj mahali, zajedno poceli pratiti Zelju zajedno smo kao djeca napravili puno pizdarija i nisam ga vidio od pocetka rata tamo je pobjegao cim se zapucalo.Dodjem ja tako na novi beograd blok 45 i on me saceka dolazimo do njegove zgrade i ide prica ono gdje si ti svih ovih godina i tako to prisjecamo se nekih zajednickih dogodovstina kad gol3 tamno plavi i naprijed Zeljina zastavica, pogledam u njega pa u auto a on se smije, kaze odem brate odgledam partizana bude dobro navikao sam se i sad sam partizanovac ali Zeljo je ko prva ljubav nikad se ne zaboravi i jos uvijek ga volim.Kasnije sam u kuci otpakovao stvari i dao mu Zeljin sal, znao sam da ce se tome obradovati al toliko nisam ni slutio njegov mladji brat nas je gledao i nije kontao nista zasto se toliko raduje Zeljinom salu jedan partizanovac, pogotovo mu nije bilo jasno kada mu je ovaj rekao da se dosta stvari moze voliti ali kao sto se voli Zeljo takvih stvari je jako malo imam osjecaj da mu partizan nikada nije uspio nadopuniti Zelju bez obzira sto se radi i o vecem i o trofejnijem klubu.

ma vjeruj sta hoces to ti niko ne brani, al zamisli sad da odselis u tuzlu ili sarajevo i da navijas za Zelju, sarajevo ili slobodu mislim nebi ti nikad bilo to, to!mrzim_ulizice je napisao/la:joj pile koji si ti lazov![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ja ću se u tebe zaljubitipile87 je napisao/la:Nedavno sam bio u BG poslom i svratio do lika kojeg poznajem od malena, stanovali smo u istoj mahali, zajedno poceli pratiti Zelju zajedno smo kao djeca napravili puno pizdarija i nisam ga vidio od pocetka rata tamo je pobjegao cim se zapucalo.Dodjem ja tako na novi beograd blok 45 i on me saceka dolazimo do njegove zgrade i ide prica ono gdje si ti svih ovih godina i tako to prisjecamo se nekih zajednickih dogodovstina kad gol3 tamno plavi i naprijed Zeljina zastavica, pogledam u njega pa u auto a on se smije, kaze odem brate odgledam partizana bude dobro navikao sam se i sad sam partizanovac ali Zeljo je ko prva ljubav nikad se ne zaboravi i jos uvijek ga volim.Kasnije sam u kuci otpakovao stvari i dao mu Zeljin sal, znao sam da ce se tome obradovati al toliko nisam ni slutio njegov mladji brat nas je gledao i nije kontao nista zasto se toliko raduje Zeljinom salu jedan partizanovac, pogotovo mu nije bilo jasno kada mu je ovaj rekao da se dosta stvari moze voliti ali kao sto se voli Zeljo takvih stvari je jako malo imam osjecaj da mu partizan nikada nije uspio nadopuniti Zelju bez obzira sto se radi i o vecem i o trofejnijem klubu.

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
To si nam nešto novo rekao! Tako je od kad se igra ova liga, i problem nije nastao od srijede? Kome se gleda gledaće a ko neće ko ga ****! Ljudi pa moramo malo optimizma pokazati, uspavali smo se svi! Moramo vratiti pravu atmosferu na grbavicu i nositi igrače do pobjede u svakoj utakmici! Lagano nam se primiče i finale kupa, Borac nam bježi par bodova...pa u čemu je onda problem? Daj da pokažemo momcima da želimo duplu krunu za rodjendan! Večeras će svima biti jasno da sa Željom nema šale i kako izgleda to kad Manijaci "polude"!nick je napisao/la:mah da mi igramo kako treba, uopste ne bi bilo bitno borimo li se za titulu ljudi bi dosli, ali milion je stvari sto tjraju ljude sa utakmica kad vidis tv prenose, jednostavno normalnom covjeku se ne ide da gleda cirkus, siroki zeljo onaj lokalni kabadahija ganja sudiju, sinoc borac sarajevo , borba i dokazivanje srpstva na tribinama ljudi jos uvijek zive u nekom boju na kosovu itd itd, svaki prenos svaka utakmica neko sranje i pored svega toga odgledas 90 minuta niko ne opuca po golu i ko normalan hoce da gleda to?

- Rigorozni_Džo
- Kontakt:
Moram ponovo ispocetka
Kamen veceras pada hladno,Lazo sa sljemom zabija doppel pack

Joint Union
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Dobro nam došao Džo...Rigorozni_Džo je napisao/la:Moram ponovo ispocetka![]()

- themaniacs_87
- Kontakt:
Pozdrav Manijaci...
Večeras do pobjede uz pogodak Popovića.
Večeras do pobjede uz pogodak Popovića.

F.K. Željezničar - klub koji se voli u cijelom svijetu!
A.C.A.B. !
A.C.A.B. !
- Rigorozni_Džo
- Kontakt:
Slusam sportskog novinara Sinana Sinanovica na radiju koji je otvoreno iznio optuzbe da ce Zrinjski pustiti bodove Borcu u Mostaru, a da su mu kompenzacija za to bili poklonjeni penali u Tuzli i Banovicima.
Ali nema veze....ja tebe volim,volim te fakat!

Ali nema veze....ja tebe volim,volim te fakat!
Zadnja izmjena: Rigorozni_Džo, dana/u 10 apr 2011, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
Joint Union
Isplati se sve početi ponovo ispočetka.Rigorozni_Džo je napisao/la:Moram ponovo ispocetka![]()

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.