ma samo nek udare populizmomPoduzetnik je napisao/la: ↑21 jan 2025, 13:11Penzije povecaju za 20 KM a sebi plate za 500, ima logike.![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ma samo nek udare populizmomPoduzetnik je napisao/la: ↑21 jan 2025, 13:11Penzije povecaju za 20 KM a sebi plate za 500, ima logike.![]()
Kaze lik koji je napravio profil samo da moze 24/7 laprdati o minimalcu i doprinosima...
Itekako je bilo normalne rasprave , dok nisu došli novi profili . Ne mora se nastaviti , ali ako moderaciji foruma nije dovoljna činjenica za bana da novi profili pišu samo na ovoj temi i samo o minimalcu , ja ne znam šta je onda dovoljno .admin je napisao/la: ↑21 jan 2025, 13:51Tačno se dešava ono sto sam govorio da će se desiti ako pustimo malo lokalne politike na temi.
Botovi su preuzeli temu i nema vise nikakve diskusije osim njihove.
Lik se na sportski forum registruje kao ‘Podizetnik’ da gura ili osporava odluku vlade i botuje za ili protiv stranke koja je donijela tu odluku.
Ovdje završavamo priču o minimalcu, hajmo se vratiti normalnom životu, a botovi nek nadju sebi drugi forum.
Bilo je konstruktivne i lijepe rasprave u pocetku koju su syebali ovi novi profili napravljeni samo za ove teme. Fix je jednostavan, odstranis 2-3 bota sto su se registrovala i vozdra.admin je napisao/la: ↑21 jan 2025, 13:51Tačno se dešava ono sto sam govorio da će se desiti ako pustimo malo lokalne politike na temi.
Botovi su preuzeli temu i nema vise nikakve diskusije osim njihove.
Lik se na sportski forum registruje kao ‘Podizetnik’ da gura ili osporava odluku vlade i botuje za ili protiv stranke koja je donijela tu odluku.
Ovdje završavamo priču o minimalcu, hajmo se vratiti normalnom životu, a botovi nek nadju sebi drugi forum.
ZA koga li je botovao prije 2-3 godine kada je konstantno pljuvao Njemačku i svu našu dijasporu ?
Nipošto , u obzir dolaze samo ovi originali iz naprednog uređivanja i prikazivanja .
VensanKasel je napisao/la: ↑21 jan 2025, 14:17Nipošto , u obzir dolaze samo ovi originali iz naprednog uređivanja i prikazivanja .![]()
Možeš raditi šta hoćeš sve dok ja subjektivno ne procjenim da od pisanja na forumu imaš materijalnu korist.MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 jan 2025, 15:24Admine, pošto se planiram vratiti u BiH, mogu li na sva zvona srati kako u DE ništa ne valja i slijepo braniti tu tezu?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Jabroni, VensanKasel i 7 gostiju.