Pa upravo to, kakva glupost. Ako si sposoban trener, moras se prilagoditi trenutnom i nesto napraviti od postojeceg kadra. Niko ti nece dovesti 10 igraca i otjerati isto toliko. Bas je ispao teski parmak, i ne vjerujem koliko je sebi pucao u noguBrokula je napisao/la: ↑20 jan 2025, 21:25I prije mjesec dana sam rekao, meni je problem sa novim trenerima da svi imaju "svoj stil" igre i za njega moraju imati hiperspecificne igrace. Amorim se u ovo pol godine ne trudi barem ublaziti malo horor na terenu nego igrace odma baca u vatru sa formacijama u kojima su pogubljeni totalno.sarajevskiMarlboro je napisao/la: ↑20 jan 2025, 16:57Odavno nisam čuo gluplju izjavu jednog trenera. Koliko glup moraš bit da kažeš ovo je najgori tim u historiji. Sve i da jeste, slaži i pruži podršku svom timu. Na kraju krajeva, ti si tu da ih učiniš boljim. Ne vidim razlog da se ijedan igrač trudi dokazati treneru nakon ovakve izjave.
Uzmite samo na primjer Kloppa kad je došao u Liverpool. Jedna od gorih ekipa u skorijoj historiji. Skoro sve ih je zamijenio u narednih par prelaznih rokova, ali je konstantno govorio da ekipa ima potencijal, da se radi na treningu i da će biti bolji. Ljudi su ginuli na terenu, davali 110%
Normalno da ce vremenom filtrirati sljam i dovoditi bolje igrace ( u teoriji), ali to sad nema apsulutno nikakvog smisla
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ljudi koji ne prate United nemaju pojma kakvi uhljebi su ti igrači, ljudi su otjerali deset trenera prije Amorima upravo zato jer su se prilagođavali tim igračima, i sad mi neko trubi da se opet njima treba prilagođavati 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kad su svi ti igrači dolazili, ovdje su se pisali hvalospjevi o njima. U svima ste vidjeli nešto, sad su odjednom najgori. Manchester je zagađena sredina sama po sebi.
Iluzija je misliti da se čitav tim moze promijeniti. Za to treba period i do 10godina.
Ovo što je Amorim rekao vazi za sve a to mu igrači neće oprostiti. Momak je zalutao u EPL i bivši je mnogo prije nego prethodnici.
Ovo što je Amorim rekao vazi za sve a to mu igrači neće oprostiti. Momak je zalutao u EPL i bivši je mnogo prije nego prethodnici.
4-IN-A-ROW
Kako ljudi pojma nemaju.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑21 jan 2025, 08:50Ljudi koji ne prate United nemaju pojma kakvi uhljebi su ti igrači, ljudi su otjerali deset trenera prije Amorima upravo zato jer su se prilagođavali tim igračima, i sad mi neko trubi da se opet njima treba prilagođavati![]()

- JayCatwright
- Kontakt:
Ne mogu svi igrači koji dođu u United biti uhljebi, ima valjda i do samog kluba. Kad se klub prestane postavljati kao jedan od najjačih trenutno, možda i bude boljitka, još uvijek misle da je ovo period Fergiea, šta li. Drag mi je Amorim, ali jako glupe izjave, čak sad vidim zašto ga Liverpool nije htio, Slot je valjda za klasu inteligentniji tip
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ne znam jesi li ga slušao ijednom ili samo izvlačiš tekstove sa naslovnica?JayCatwright je napisao/la: ↑21 jan 2025, 10:08Ne mogu svi igrači koji dođu u United biti uhljebi, ima valjda i do samog kluba. Kad se klub prestane postavljati kao jedan od najjačih trenutno, možda i bude boljitka, još uvijek misle da je ovo period Fergiea, šta li. Drag mi je Amorim, ali jako glupe izjave, čak sad vidim zašto ga Liverpool nije htio, Slot je valjda za klasu inteligentniji tip
Pa bukvalno i govori svo vrijeme da to više nije taj United, da je to trenutno klub koji je realno 14. na tabeli i bliže borbi za opstanak, nego borbi za evropu. United je uz Liverpool najveći engleski klub i uvijek će se u tom kontekstu spominjati, pa makar i u Championshipu igrali. To da se postavljaju kao "jedni od najjačih trenutno", to nije istina.
I ovdje na forumu vidim samo licemjere. "Bla Bla pravi se pametan, forsira nesto svoje... treba se vratit na staru taktiku" (koja je dovela klub na 14. mjesto, prije nego što je Amorim preuzeo)
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
- JayCatwright
- Kontakt:
pa ne kažem da ih Amorim predstavlja takve, nego šta navijači rade, bivši igrači i slično, slušao sam ga par puta, ima isti glas ko Cristiano Ronaldo ako hoćeš dokazVivaLaStella je napisao/la: ↑21 jan 2025, 10:38Ne znam jesi li ga slušao ijednom ili samo izvlačiš tekstove sa naslovnica?JayCatwright je napisao/la: ↑21 jan 2025, 10:08Ne mogu svi igrači koji dođu u United biti uhljebi, ima valjda i do samog kluba. Kad se klub prestane postavljati kao jedan od najjačih trenutno, možda i bude boljitka, još uvijek misle da je ovo period Fergiea, šta li. Drag mi je Amorim, ali jako glupe izjave, čak sad vidim zašto ga Liverpool nije htio, Slot je valjda za klasu inteligentniji tip
Pa bukvalno i govori svo vrijeme da to više nije taj United, da je to trenutno klub koji je realno 14. na tabeli i bliže borbi za opstanak, nego borbi za evropu. United je uz Liverpool najveći engleski klub i uvijek će se u tom kontekstu spominjati, pa makar i u Championshipu igrali. To da se postavljaju kao "jedni od najjačih trenutno", to nije istina.

Kad se uspostavi zdrava sredina u klubu pokazat ce se i da neki od ovih igraca mogu biti jako korisni, nece biti prevaga i WC al nece ni smece kakvim se sada predstavljaju.
A ova Amorimova izjava je jako glupa. Takodjer on bi trebao pokazati malo pragmaticnosti, nemas sada roster za svoju formaciju, probaj drugu. Nadji nacin da unaprijedis trenutne igrace i sakrijes im neke mane.
A ova Amorimova izjava je jako glupa. Takodjer on bi trebao pokazati malo pragmaticnosti, nemas sada roster za svoju formaciju, probaj drugu. Nadji nacin da unaprijedis trenutne igrace i sakrijes im neke mane.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kakvi su ovo random pokušaji, da nije ko hakovo Ornija
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Ma tu izjavu može opravdavati samo neko ko nema dovoljno zdravih moždanih ćelija.
Tek si došao, niko si i ništa, igrači ionako nemaju samopouzdanja i ti izvališ da su oni najgori ikada. E jesi ih motivirao, svaka ti čast.
Tek si došao, niko si i ništa, igrači ionako nemaju samopouzdanja i ti izvališ da su oni najgori ikada. E jesi ih motivirao, svaka ti čast.

Ma ima United dobrih igraca, dzaba se zayebajete s tom pricom.
Imaju sigurno boljih od tog da budu 14i na tabeli.
Nepotrebno se forsira na njih sistem od prvog dana gdje su totalno pogubljeni. I da bi ludilo bilo vece, onda ih svejedno planiras zamijenit na zimu/ljeto.
Umjesto da bude pragmatican i pokusa izvuc maksimum, on se uhvatio ko pijan plota
Nepotrebno se forsira na njih sistem od prvog dana gdje su totalno pogubljeni. I da bi ludilo bilo vece, onda ih svejedno planiras zamijenit na zimu/ljeto.
Umjesto da bude pragmatican i pokusa izvuc maksimum, on se uhvatio ko pijan plota
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
E da je Amorim tako dobar kao što ga predstavljate on bi se privremeno prilagodio igračima koje trenutno ima na raspolaganju, a tek sljedeće sezone nakon pojačanja prebacio na svoj stil igre
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
- VivaLaStella
- Kontakt:
Pa kažeš da ima glupe izjave.. koja tačno? Vidim vaš Carragher ga razapinje zbog ovog "worst team in history"JayCatwright je napisao/la: ↑21 jan 2025, 10:41pa ne kažem da ih Amorim predstavlja takve, nego šta navijači rade, bivši igrači i slično, slušao sam ga par puta, ima isti glas ko Cristiano Ronaldo ako hoćeš dokazVivaLaStella je napisao/la: ↑21 jan 2025, 10:38Ne znam jesi li ga slušao ijednom ili samo izvlačiš tekstove sa naslovnica?JayCatwright je napisao/la: ↑21 jan 2025, 10:08Ne mogu svi igrači koji dođu u United biti uhljebi, ima valjda i do samog kluba. Kad se klub prestane postavljati kao jedan od najjačih trenutno, možda i bude boljitka, još uvijek misle da je ovo period Fergiea, šta li. Drag mi je Amorim, ali jako glupe izjave, čak sad vidim zašto ga Liverpool nije htio, Slot je valjda za klasu inteligentniji tip
Pa bukvalno i govori svo vrijeme da to više nije taj United, da je to trenutno klub koji je realno 14. na tabeli i bliže borbi za opstanak, nego borbi za evropu. United je uz Liverpool najveći engleski klub i uvijek će se u tom kontekstu spominjati, pa makar i u Championshipu igrali. To da se postavljaju kao "jedni od najjačih trenutno", to nije istina.![]()

L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Kad se sjetim nasih bunker/kontranapad taktika s Artetom kad je tek dosao i uzmemo FA kup na taj nacin, dobili Chelsea i City na putu do tituleBrokula je napisao/la: ↑21 jan 2025, 11:10Ma ima United dobrih igraca, dzaba se zayebajete s tom pricom.

Doduse, moje misljenje je da Unitedovi navijaci prebrzo zele da dodje do sustinskih promjena, ono sto im fali gledajuci ovako sa strane jeste da stanu svi iza Amorima pod svaku cijenu, sposoban je on ovo okrenuti, mozda su nacini upitni al ja bih na njihovom mjestu imao puno povjerenje i vjerovao u njegove izbore jer ima kvalitet.
Za nesvakidasnju situaciju u kojoj se United nalazi vjerovatno je i rjesenje nesvakidasnje.
- JayCatwright
- Kontakt:
VivaLaStella je napisao/la: ↑21 jan 2025, 11:44Pa kažeš da ima glupe izjave.. koja tačno? Vidim vaš Carragher ga razapinje zbog ovog "worst team in history"JayCatwright je napisao/la: ↑21 jan 2025, 10:41pa ne kažem da ih Amorim predstavlja takve, nego šta navijači rade, bivši igrači i slično, slušao sam ga par puta, ima isti glas ko Cristiano Ronaldo ako hoćeš dokazVivaLaStella je napisao/la: ↑21 jan 2025, 10:38
Ne znam jesi li ga slušao ijednom ili samo izvlačiš tekstove sa naslovnica?
Pa bukvalno i govori svo vrijeme da to više nije taj United, da je to trenutno klub koji je realno 14. na tabeli i bliže borbi za opstanak, nego borbi za evropu. United je uz Liverpool najveći engleski klub i uvijek će se u tom kontekstu spominjati, pa makar i u Championshipu igrali. To da se postavljaju kao "jedni od najjačih trenutno", to nije istina.![]()
Vise njega pogodila izjava nego onog debila Nevillea
Pa na ovu izjavu mislim, meni je ovo pizdarija izjaviti
- VivaLaStella
- Kontakt:
Pa meni nije, baš iz ovog razloga što si ti naveo, jer mnogi i dalje misle da je to isti onaj United, posrnuli velikan ili šta već, koji mora bar biti u top 4.JayCatwright je napisao/la: ↑21 jan 2025, 12:11VivaLaStella je napisao/la: ↑21 jan 2025, 11:44Pa kažeš da ima glupe izjave.. koja tačno? Vidim vaš Carragher ga razapinje zbog ovog "worst team in history"JayCatwright je napisao/la: ↑21 jan 2025, 10:41
pa ne kažem da ih Amorim predstavlja takve, nego šta navijači rade, bivši igrači i slično, slušao sam ga par puta, ima isti glas ko Cristiano Ronaldo ako hoćeš dokaz![]()
Vise njega pogodila izjava nego onog debila Nevillea
Pa na ovu izjavu mislim, meni je ovo pizdarija izjaviti
Neko ljudima mora sasuti istinu u lice ili je bolje onako ko Ten Hag "ma jok, sve 5, najveći klub, trust the proces" itd?
Čovjek je došao da pravi nekakav re-build, vrati klub tamo gdje mu je mjesto, a zatekao je masu kmečavaca i invalida koji ne mogu poslat precizan pas prvom igraču do sebe. Ne znam kako bi vi reagovali na njegovom mjestu, ali ja bi na ovim presicama bio još brutalniji prema njima
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
odavno mi u teoriji neka pojacanja nisu izgledala losije od ovih Cityevih
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "