Otišao Luan za Renanom, nema ko objaviti.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Neki su administrativni problemi, nece Gojkovic i Duric potpisati do kraja sedmice.
Zadnja izmjena: pjankesarajevo, dana/u 20 jan 2025, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Ne znam jbg, ali statistika mu je odlicna.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
au njega sam zaboravio, osjetit ce se na klipovima mnogo.
- relativizam
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Djeluje perspektivno,nikad mladi igraci nisu visak,na posudbu lagano i vidjeti kako se razvija.relativizam je napisao/la: ↑21 jan 2025, 00:24Iz Slobode su nam poslije Rahmana odlični igrači dolazili, mujkic,mehmedovic...
-
- Kontakt:
Pa kako smo se zeznuli ? Koliko ga čekati više majstore ?
Godinu dana ulazi u formu, koštao nas je bodova i bodova..
Čekam pojačanja

Sad kad potpisemo par odlicnih pojacanja za nase prilike, ide ona standardna prica dok se kondiciono pripreme, dok se uigraju, dok se naviknu na zivot u šeheru itd. Eto proljeća.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Interesantno je koliko ce boakye bez imalo volje i 10kg viska unistavati odbrane u nasoj ligi. Npr nas je znao komazec unistiti.
Gojkovic je prvi ozbiljniji stoper jos od tatomirovica i mihojevica.
Samo nek' se pljuje.
Gdje feniks da organizujemo kakve proteste?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ma ne mislim ni sekunde da ce biti nesto aman. Nek ne bude bar protiv nasErosViverosViv je napisao/la: ↑21 jan 2025, 10:11Interesantno je koliko ce boakye bez imalo volje i 10kg viska unistavati odbrane u nasoj ligi. Npr nas je znao komazec unistiti.

Prvo vjervoatno dolazi s bolom u k i konta bice laganica kao vecina ovakvih "pojacanja", a drugo covjek odigrao zadnji put 90 min prije 1,5 god.
Nek se pokaze ko milicevic, dosta od njegaErosViverosViv je napisao/la: ↑21 jan 2025, 10:11Interesantno je koliko ce boakye bez imalo volje i 10kg viska unistavati odbrane u nasoj ligi. Npr nas je znao komazec unistiti.
Sta je sa Besimom znal se?
Od njega je bio Duda napravio opet solidnog stopera.
Od njega je bio Duda napravio opet solidnog stopera.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ima.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Tako se govorilo i za Penerandu i Nsuea, nije vise nasa liga toliko losa da se tako prosetas sa 10 kg viska i bez imalo volje..ErosViverosViv je napisao/la: ↑21 jan 2025, 10:11Interesantno je koliko ce boakye bez imalo volje i 10kg viska unistavati odbrane u nasoj ligi. Npr nas je znao komazec unistiti.
-
- Kontakt:
Ma to su smijesne price, trci se ovdje na dobrom nivou, ali to smo mi, volimo nase dobro poniziti...svi ti koji su dosli i mislili lagano cu ja ovo pregaziti, opasno su se zeznuli..Pena je napisao/la: ↑21 jan 2025, 11:25Tako se govorilo i za Penerandu i Nsuea, nije vise nasa liga toliko losa da se tako prosetas sa 10 kg viska i bez imalo volje..ErosViverosViv je napisao/la: ↑21 jan 2025, 10:11Interesantno je koliko ce boakye bez imalo volje i 10kg viska unistavati odbrane u nasoj ligi. Npr nas je znao komazec unistiti.
Trenutno korisnika/ca: Bejker, bordobijeli, bvsic, MSOZ101, Napapijri, nedimmmm1337, nokee, Posejdon i 117 gostiju.