FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Pasodzigera
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Pasodzigera » 10 apr 2011, 01:40

bojan-vultures je napisao/la:Ne toliko lijepa utakmica ali najvaznija je pobjeda. Mislim da smo sada bas blizu šampionske titule. Sarajevo me ugodno izenadilo, nekoliko dobrih igrača kao Pehlić i mali Kojašević. Ipak, u ovom smo trenutku najjača ekipa u državi i mislim da smo zasluženo pobijeddili.

Što se navijanja tiče, ljudi uvijek će biti idiota u svakoj navijačkoj grupi koji će skandirati stvari samo da uvrede one druge. Ja sam naravno protiv svakog vrijeđanja na nacionalnoj i bilo kojoj drugoj osnovi, ali nažalost živimo na Balkanu gdje je to dio folklora. Pametni neće na to nasjedati. Horde su se pokazale u dobrom svijetlu i drago mio je da ste bili tu. Uglavnom, derbi opravdao očekivanja.
Borac je ekipa koja je i prosle sezone igrala naljepsi fudbal,ove sigurno uzima titulu.Kao simpatizer FK Sarajeva vam cestitam,te se nadam da nas FIFA i UEFA nece izbaciti,jer ako je bagra u savezu mafijaska,nismo mi takvi koji volimo fudbal,a ni fudbaleri,najmanje smo krivi.
Borac je klub sa svojom historijom,a ne kao nazovi klubovi iz PL-a koji kupuju utakmice da nebi ispali iz lige.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 10 apr 2011, 01:56

Sa Bojanom se ne slažem u 2 stvari

1. pametniji neće nasjesti na nacio. skandiranaj ili tako nešto, pa druže nema ti tu pametniji - gluplji, obrazovaniji - neobrazovaniji jesnostavno kad neka masa povuče mnogi znaju skandirati ili raditi ono što u normalnim okolnostima nikad ne bi.
2. Utakmica je zadovoljlila očekivanja tu bih dodao samo u navijačkom smislu jer je dekor i jednih i drugih bio odličan i pokazali su da su velike navijačke grupe a igra nije baš na nivou derbija možda nekog italijanskog ali da je bila još pokoja dobra šansa ili akcija niko se ne bih ljutio

A inače nekog nasilja nad brojčano inferiornijim se gnušam pa od koga i u bilo kojoj prilici.

Drago mi je da navijači Sarajeva oni pravi koji su bili u BL, hvale grad i atmosferu a malo manje pažnje treba posvećivati nemilim scenama i ne treba to stavljati u prvi plan i ne treba to da kvari nekakav generalni utisak nakon posjete BL, a mislim da su momci to ovdje poprilično realno opisali.
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 10 apr 2011, 02:00, ukupno mijenjano 1 put.

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 10 apr 2011, 01:58

Не $ " " $ ? за оног ? ...

& је " "? " се ¥ " право $...
Let's go, Fighter!

"!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 apr 2011, 02:14

? je napisao/la:Не $ " " $ ? за оног ? ...

ma odlican, isto povratnik u Sarajevo nakon igranja za litvanski Kaunas ...jos nije potpuno fizicki spreman i nije prosao pripreme nikako sa ekipom ..prikljucio se malo prije tekme sa Celikom u Zenici .. u najboljim igrackim godinama :D :D ma ugl jak ko zemlja i dobar tehnicar....

P.S u dosadasnjem djelu sezone u 4 tekme zabio je 3 gola ja mislim..
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 10 apr 2011, 02:20, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 10 apr 2011, 02:16

? je napisao/la:Не $ " " $ ? за оног ? ...

iskusan :)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 10 apr 2011, 02:34

Prijatno sam iznenađen kvalitetom igre Sarajeva i uopšte mi nije jasno kako su na tabeli ispod željeznićara, dobra ekipa... Naši su malo podbacili ali sve u svemu tri boda su važna...

Na tribinama kao "karneval"...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 10 apr 2011, 03:11

Svaka cast na pobjedi mislim nema sta drugo nego cestitati ! Kao sto covjek kaze , BORAC je klub sam Historijom a ne kao ovi koji kupuju utakmice da ne ispadnu iz lige i da hoce akobogda pa da imamo pravu ligu Klubova koji to zasluzuju !
Sto se tice navijanja bilo je dobro , ali ne treba se vrijedzati i te stvari kamenovanja i ta sra.nja !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 10 apr 2011, 08:02

cestitke borcu na pobjedi!
dobra i atmosfera,fino je to sve izgledalo na tv-u,jedino igra nije bila nesto...

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 10 apr 2011, 12:41

RBA 1987 je napisao/la:Prijatno sam iznenađen kvalitetom igre Sarajeva i uopšte mi nije jasno kako su na tabeli ispod željeznićara, dobra ekipa... Naši su malo podbacili ali sve u svemu tri boda su važna...

Na tribinama kao "karneval"...
Pa nasi domacini obicno u utakmicama protiv nas daju sve od sebe dok se kod njih to, obicno, ne dogadja...a i vi sami znate o cemu pricam i kako je to ;) ali nije tema

Da se vratim na tekmu. Po meni tekma ocajna, ne znas koja je ekipa gora. Fudbal ispod svakog nivoa. Dva 'lucidna' poteza su je rijesila - Hamzic i Maletic. Ostalo nije vrijedno pomena. Borba na tribinama je bila odlicna, kako i dolikuje najboljim navijackim skupinama. Naravno oni jednostavno ne mogu bez politike ali to je njihov problem

komrad
Kontakt:

Post Postao/la komrad » 10 apr 2011, 12:43

Iduce gostovanje vam je u nas,pa eto kao mozete izgubiti bilo bi dobro! :mrgreen:
Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima Jugoslovenski spo. klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 10 apr 2011, 13:49

Pitari nek čestitaju igračima Borca,jer su u svakom segmentu igre bili bolji od pitara!A,ovaj što ne konta kako to da su pitari daleko ispod ŽELJE na tabeli,sigurno prati ligu isto kao što moja baba prati!

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 10 apr 2011, 14:09

zlaja-73TM87 je napisao/la:Pitari nek čestitaju igračima Borca,jer su u svakom segmentu igre bili bolji od pitara!A,ovaj što ne konta kako to da su pitari daleko ispod ŽELJE na tabeli,sigurno prati ligu isto kao što moja baba prati!
Ajde ti i vi mali plavi susite i poklopite se ! Osvajate titule kupovinom utakmica i jos pricas kao neke reklame pravite kao neki europski klub mudo labudovo jarane eto vidis bolan da svi govore da smo bolji a znas sto !

Jer smo mi klub a vi lakrdija !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 10 apr 2011, 14:15

CoDe je napisao/la:
zlaja-73TM87 je napisao/la:Pitari nek čestitaju igračima Borca,jer su u svakom segmentu igre bili bolji od pitara!A,ovaj što ne konta kako to da su pitari daleko ispod ŽELJE na tabeli,sigurno prati ligu isto kao što moja baba prati!
Ajde ti i vi mali plavi susite i poklopite se ! Osvajate titule kupovinom utakmica i jos pricas kao neke reklame pravite kao neki europski klub mudo labudovo jarane eto vidis bolan da svi govore da smo bolji a znas sto !

Jer smo mi klub a vi lakrdija !
Smiri malo "klube", zapali jednu..dvije... :mrgreen:
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 10 apr 2011, 15:01

? je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:
haha bas me nasmija,al ono baš hahah pa da nisam bio gore i sve dozivio mozda bih i povjerovao a ovako haveru sto se tice navijanja, ne kenjaj svega ti...
$ "...
Вас 150 $ нас & 2 000 у &, ? % је " ' пјевао ? "(& 5 000 $...)

? $, & " право на своје "...

' - " $ је " ? ¥... " $ $ ? &...
? $ је "...

По ", " " Сарајева је онај ?, ? ?...
Не ' њега ' "...
jel vam ono neka nova pjesma,napocetku se pjevala nesto "stara majka brine za mene"...inace kako ide tekst,zvuci dobar ritam?

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 10 apr 2011, 15:05

Cestitke na sinocnjoj igri,pobjedi,ambijent, idu iz Banovica. Da je vise onakvih utakmica...publike i prenosa na TV-i jer bi i sudjenje bilo dosta bolje,a ne kao jucer u Banovicima. Lijep pozdrav za sve

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 10 apr 2011, 15:10

Hodza_manLju je napisao/la:Cestitke na sinocnjoj igri,pobjedi,ambijent, idu iz Banovica. Da je vise onakvih utakmica...publike i prenosa na TV-i jer bi i sudjenje bilo dosta bolje,a ne kao jucer u Banovicima. Lijep pozdrav za sve
Hvala na čestitkama pozdrav i tebi.

Rigorozni_Džo
Kontakt:

Post Postao/la Rigorozni_Džo » 10 apr 2011, 15:20

Cestitke na sportskom navijanju,prava sportska publika :?
Joint Union

bojan-vultures
Kontakt:

Post Postao/la bojan-vultures » 10 apr 2011, 15:28

Dejan, BL je napisao/la:Sa Bojanom se ne slažem u 2 stvari

1. pametniji neće nasjesti na nacio. skandiranaj ili tako nešto, pa druže nema ti tu pametniji - gluplji, obrazovaniji - neobrazovaniji jesnostavno kad neka masa povuče mnogi znaju skandirati ili raditi ono što u normalnim okolnostima nikad ne bi.
2. Utakmica je zadovoljlila očekivanja tu bih dodao samo u navijačkom smislu jer je dekor i jednih i drugih bio odličan i pokazali su da su velike navijačke grupe a igra nije baš na nivou derbija možda nekog italijanskog ali da je bila još pokoja dobra šansa ili akcija niko se ne bih ljutio

A inače nekog nasilja nad brojčano inferiornijim se gnušam pa od koga i u bilo kojoj prilici.

Drago mi je da navijači Sarajeva oni pravi koji su bili u BL, hvale grad i atmosferu a malo manje pažnje treba posvećivati nemilim scenama i ne treba to stavljati u prvi plan i ne treba to da kvari nekakav generalni utisak nakon posjete BL, a mislim da su momci to ovdje poprilično realno opisali.

Vezano za ovo prvo, evo ja sebe smatram pametnijim :) Bio sam na mnogo utakmica kada rulja krene spoimnjati noževe, žice, ubij zakolji i slično. Nikad mi nije ni prošlo kroz glavu da tako nešto pjevam jer ne znam kako bi se pogledao u ogledalo kasnije ili kako bi sinu u oči pogledao. I na svu sreć nisam sam koji tako razmišlja i ponosim se što sam Banjalučanin jer je kod nas to rijetkost.

Ovo drugo, ma razumijem te ja u potpunosti. Ali, kvaliteta naše lige je takva kakva je, gotovo pa da i nema kvalitete i onda kad pogledas koliko toliko dobru utakmicu onda ti to prija. slazem se ja sa tobom da smo dalekooo mi od nekih evropskih standarda...

LudLo 2
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 2 » 10 apr 2011, 15:47

Bojane respect.
Nego da pitam one kamere kod vas na tribini,jesu li to drotovske ili sta ? I jel imate pretres prije ulaska na tribinu ?
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)

Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 10 apr 2011, 15:57

ne postavljaj to ovdje,ćaršijanere će srčka strefit :D
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.