Mislim na igrače koji imaju šanse da počnu utakmicu a ne da dobiju 3 minute sudijske nadoknade kad vodimo. Ako ćemo ovako nabrajati onda možeš komotno stavit' i Kosu, Vrbana, Nurkovića, Ignatkova itd.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Mozda bude ko i na pocetku ove sezone kad su 3 potpisala u jednom danu , iskreno se nadam da ce sutra šarnut 

"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Nisam dobro shvatio. Onda to mogu ispuniti sva tri stopera i Krdžalić možda Mehmedović.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- luckystrike
- Kontakt:
Evo na Viberu obavijest. Do kraja sezone je na posudbi.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑20 jan 2025, 21:30Iz Kluba ništa vezano za Reanana.Poslovna tajna samo![]()
šta šta je, je*em ti
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Dobro reče Ibričić - postajemo bh. Realnedimmmm1337 je napisao/la: ↑20 jan 2025, 19:02Hajdeee je napisao/la: ↑20 jan 2025, 18:58Na kojem videu?nedimmmm1337 je napisao/la: ↑20 jan 2025, 18:02Šta mislite vi oko ovog Viniciusa makar neka ocekivanja , po ovom videu što ima na YT izgleda dosta brz a i go zna dat ...
izvoli brate
Valjda je taj poklapa se ime i prezime hahaha

-
- Kontakt:
A šta to mogu ispuniti stoperi pogotovo Đurić koji ima 18 godina a nikad ga niste ni gledali a ne Tiro , Ignjatov , Jatta ili neki peti junior ?H8Z7 je napisao/la: ↑20 jan 2025, 22:02Nisam dobro shvatio. Onda to mogu ispuniti sva tri stopera i Krdžalić možda Mehmedović.
Ovdje izgleda dovoljno da ga je trebala Zvezda dovesti da se svršava na njeg odmah. Polako ba.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Pa za koji ga qrac dovode nego da starta prije nekog juniora. Ako se trebala kvota popunit mogli su samo Alajmovića progurat i riješeno.jurisicduska je napisao/la: ↑20 jan 2025, 22:11A šta to mogu ispuniti stoperi pogotovo Đurić koji ima 18 godina a nikad ga niste ni gledali a ne Tiro , Ignjatov , Jatta ili neki peti junior ?
Ovdje izgleda dovoljno da ga je trebala Zvezda dovesti da se svršava na njeg odmah. Polako ba.
I ne svršava niko na to što ga Zvezda hoće nego se gleda kao prednost to što je cijele sezone standardan u seniorskom fudbalu za razliku od tih što si pobrojao.
To bi bilo drugo najbolje pojacanje u ovoj godini.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑20 jan 2025, 22:13Da nismo poceli ulagati u sudije, umjesto u igrace.
Prvo je da je mirvic poceo ulagati svoje licne pare u klub. To je nesto najbolje jos od dolaska tana.
18 godina je momku, zašto ga dovodimo ako ne da igra? Posudba? Izvini ali momci sa 18 godina već moraju imati 20ak utakmica u nogama ako su talenti. Ako ga planiramo dovesti i poslati na posudbu da se "kali" vrlo vjerovatno nema ništa od njega.jurisicduska je napisao/la: ↑20 jan 2025, 22:11A šta to mogu ispuniti stoperi pogotovo Đurić koji ima 18 godina a nikad ga niste ni gledali a ne Tiro , Ignjatov , Jatta ili neki peti junior ?
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Ma samo govorim da stanemo da ga vidimo prvo.
Iskreno niko njega nije gledao da bi mogli suditi
Djeluje fantasticno za svoje godine ali polako da vidimo mi to na terenu.
Hajde zvanicna drkaju nas s ovim objavama.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ovaj brazilac za 220 minuta postigao 3 gola? Moglo bi nesto biti od njega
Jos jedan perspektivan stoper treba da potpise ili je vec potpisao. Dolazi iz Slobode, ima 17 godina cini mi se. Hamza Redzic, 1.93cm, tenk 

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Na TM piše da je igrao za TC. Šta će nam sad on?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ma klasican prijelaz iz juniorskog u seniorski fudbal. Igraci koji u tim godinama zabijaju 10+ golova po sezoni su na radaru lige petice a nasi kontaju da bi ga mi privukli. Apsurdno. Svakako da ovaj brazilac sigurno ima fine kvalitete.
-
- Kontakt:
Iskreno ne znam šta ga mi imamo gledati, kao da smo niželigaški klub koji dovodi igrače samo da popuni roster. Koliko sam upućen ova garnitura scouta radi odličan posao. Realno to i igrači koje su doveli govore.jurisicduska je napisao/la: ↑20 jan 2025, 22:34Ma samo govorim da stanemo da ga vidimo prvo.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Mislim da nije taj. Taj ima 19 godina, ovaj je jos mladji.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, Demaaa, Kaunas, mosarajvosa83, Pitar6785, Posejdon, ronaldo99, samoFKS, UltraNorth, VolimBiH96 i 51 gost.