English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- sarajevskiMarlboro
- Kontakt:
Re: English Premier League
Odavno nisam čuo gluplju izjavu jednog trenera. Koliko glup moraš bit da kažeš ovo je najgori tim u historiji. Sve i da jeste, slaži i pruži podršku svom timu. Na kraju krajeva, ti si tu da ih učiniš boljim. Ne vidim razlog da se ijedan igrač trudi dokazati treneru nakon ovakve izjave.
Uzmite samo na primjer Kloppa kad je došao u Liverpool. Jedna od gorih ekipa u skorijoj historiji. Skoro sve ih je zamijenio u narednih par prelaznih rokova, ali je konstantno govorio da ekipa ima potencijal, da se radi na treningu i da će biti bolji. Ljudi su ginuli na terenu, davali 110%
Uzmite samo na primjer Kloppa kad je došao u Liverpool. Jedna od gorih ekipa u skorijoj historiji. Skoro sve ih je zamijenio u narednih par prelaznih rokova, ali je konstantno govorio da ekipa ima potencijal, da se radi na treningu i da će biti bolji. Ljudi su ginuli na terenu, davali 110%
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- Pensioner26
- Kontakt:
Baš to. Znaju, ne znaju bolje nebitno, ove izjave ubiju i ono malo u igračima sigurno. Šta će oni njemu sad ko u filmu dokazati se, e nismo najgori i najednom proigratisarajevskiMarlboro je napisao/la: ↑20 jan 2025, 16:57Odavno nisam čuo gluplju izjavu jednog trenera. Koliko glup moraš bit da kažeš ovo je najgori tim u historiji. Sve i da jeste, slaži i pruži podršku svom timu. Na kraju krajeva, ti si tu da ih učiniš boljim. Ne vidim razlog da se ijedan igrač trudi dokazati treneru nakon ovakve izjave.

Plus igrači su svakako u današnje vrijeme velike tetkice, malo im fali.
-
- Kontakt:
A dobro, onda je uredu ako je rekao 'možda'.VivaLaStella je napisao/la: ↑20 jan 2025, 16:30Rekao je možda, bukvalistoMarcoBorriello je napisao/la: ↑20 jan 2025, 13:12Pa izjavio je nešto što nije tačno. Ovo nije najgora ekipa Uniteda u historiji ni po čemu. Ni po poziciji na tabeli a ni po igračima.Poligon10 je napisao/la: ↑20 jan 2025, 12:58Naravno da je trebao to izjaviti. Je li to treba i dalje govoriti da imamo dobru ekipu, da ćemo se vratiti i slične gluposti? Ove sezone, barem što se mene tiče, neka svako kolo ponavlja s kim radi da bi konačno svima u glavu došlo, a najviše glavonjama u vrhu da se mora nešto mijenjati iz korijena. Neka vala budemo 15. na kraju, ali da konačno krenemo u pravi rebuild. Krenuli smo nadam se od Antonya koji nema šanse da može ostati na ljeto ovdje, Rashford je na izlazu, Casemiro i Eriksen, pitanje je vremena samo, onda vjerujem i ostale uhljebe poput Lindelofa, Malacie, jedan od špiceva, Mount, Garnacho, Shaw..., nekih se možda ne mogu ni sjetiti. Haos kakva je ovo ekipa.
Možda on misli na historiju Uniteda od Fergusona pa na ovamo? Ako na to misli, onda se slažem, najgora je.

- VivaLaStella
- Kontakt:
Odakle se pojaviše ovoliki botovi. Vidi se da utakmice nisu odgledali, niti prate, a komentarišu.
Svako ko je bar jednom slušao Amorima će shvatit šta i zbog čega je to rekao, al eto.
Svako ko je bar jednom slušao Amorima će shvatit šta i zbog čega je to rekao, al eto.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
- JayCatwright
- Kontakt:
I prije mjesec dana sam rekao, meni je problem sa novim trenerima da svi imaju "svoj stil" igre i za njega moraju imati hiperspecificne igrace. Amorim se u ovo pol godine ne trudi barem ublaziti malo horor na terenu nego igrace odma baca u vatru sa formacijama u kojima su pogubljeni totalno.sarajevskiMarlboro je napisao/la: ↑20 jan 2025, 16:57Odavno nisam čuo gluplju izjavu jednog trenera. Koliko glup moraš bit da kažeš ovo je najgori tim u historiji. Sve i da jeste, slaži i pruži podršku svom timu. Na kraju krajeva, ti si tu da ih učiniš boljim. Ne vidim razlog da se ijedan igrač trudi dokazati treneru nakon ovakve izjave.
Normalno da ce vremenom filtrirati sljam i dovoditi bolje igrace ( u teoriji), ali to sad nema apsulutno nikakvog smisla
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
40m za igrača koji je odigrao sezonu i po u Lensu, fudbal je otišao u q
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Palmer je novi KdB. I bolji nego ovaj u tim godinama.
Eee moj Pep. Ti i tvoji ferrani, alvarezi u pm
Eee moj Pep. Ti i tvoji ferrani, alvarezi u pm
4-IN-A-ROW
-
- Kontakt:
Ne znam kad sam vidio goreg suigrača od ovog Maduekea.
- sarajevskiMarlboro
- Kontakt:
Iskreno, malo me nervira taj trend. Sve neki top treneri, al nisu u stanju prilagoditi stil igre da izvuku najbolje iz ekipe. Ne može me niko ubijediti da sve ekipe u top 10 imaju bolju ekipu od Uniteda. Samo treba neko ko će izvući nešto dobro iz onoga što ima na raspolaganju.Brokula je napisao/la: ↑20 jan 2025, 21:25I prije mjesec dana sam rekao, meni je problem sa novim trenerima da svi imaju "svoj stil" igre i za njega moraju imati hiperspecificne igrace. Amorim se u ovo pol godine ne trudi barem ublaziti malo horor na terenu nego igrace odma baca u vatru sa formacijama u kojima su pogubljeni totalno.sarajevskiMarlboro je napisao/la: ↑20 jan 2025, 16:57Odavno nisam čuo gluplju izjavu jednog trenera. Koliko glup moraš bit da kažeš ovo je najgori tim u historiji. Sve i da jeste, slaži i pruži podršku svom timu. Na kraju krajeva, ti si tu da ih učiniš boljim. Ne vidim razlog da se ijedan igrač trudi dokazati treneru nakon ovakve izjave.
Normalno da ce vremenom filtrirati sljam i dovoditi bolje igrace ( u teoriji), ali to sad nema apsulutno nikakvog smisla
Iskreno sumnjam da ijednom od stopera, osim možda Maguirea odgovara igra sa 3 pozadi. Bekova i ovako nemaju, i ono što imaju je loše i staviš ih da igraju možda i najzahtjevniju poziciju na krilu.
Uzmi najbolju generaciju Barce, daj im da igraju u niskom bloku na kontre i centarsuteve i imat ćeš možda i najgoru Barcu u historiji. Džaba ti Messi u napadu ako mu samo nabacujes loptu na glavu
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa yebiga ekipe koje su uspjesne zadnjih 5 6 godina sve imaju sistem.
I ta Barsa je imala isto sistem sa igracima koji su savrseno odgovarali istom.
Jedino je Real izuzetak sa kontinuiranim uspjehom i mijenjanjem trenera stila sve...
Samo Don Carlo je dying breed sto se toga tice majstor je bio da se prilagodi
Jedino je Real izuzetak sa kontinuiranim uspjehom i mijenjanjem trenera stila sve...
Samo Don Carlo je dying breed sto se toga tice majstor je bio da se prilagodi

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Imao je i ten Haag sistem u Ajaxu pa smo vidjeli kako je zavrsio u Unitedu, imao je i Lujo svoj kao i Jozo svoj, Ragnick svoj, i sve njih su ovi igraci otjerali.wadethegreat je napisao/la: ↑20 jan 2025, 22:47Pa yebiga ekipe koje su uspjesne zadnjih 5 6 godina sve imaju sistem.
Samo Don Carlo je dying breed sto se toga tice majstor je bio da se prilagodi![]()
Ne sumnjam da ce i Amorim zavrsiti isto.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- wadethegreat
- Kontakt:
Ne kazem ja nista ni da je ispravno ni da nije.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑20 jan 2025, 22:51Imao je i ten Haag sistem u Ajaxu pa smo vidjeli kako je zavrsio u Unitedu, imao je i Lujo svoj kao i Jozo svoj, Ragnick svoj, i sve njih su ovi igraci otjerali.wadethegreat je napisao/la: ↑20 jan 2025, 22:47Pa yebiga ekipe koje su uspjesne zadnjih 5 6 godina sve imaju sistem.
Samo Don Carlo je dying breed sto se toga tice majstor je bio da se prilagodi![]()
Zavisi sve od situacije.
Samo to je trenutni trend.
United je posebna prica.
Isto kao sto smo mi morali remont odraditi mora i United jednostavno.
Dodje momenat kad nijedan trener ne pomaze.
Samo na ovom forumu je Penalmer bolji igrac od Fodena. 

Pokusavali su razni treneri sa tim kamilica izjavama i vidimo gdje je United. Ako ih ovakvo pljuvanje ne razdrma da makar malo poginu na terenu ne znam sta ce. Mene bi ova izjava motivisala da sam igrac.Pensioner26 je napisao/la: ↑20 jan 2025, 17:06Baš to. Znaju, ne znaju bolje nebitno, ove izjave ubiju i ono malo u igračima sigurno. Šta će oni njemu sad ko u filmu dokazati se, e nismo najgori i najednom proigratisarajevskiMarlboro je napisao/la: ↑20 jan 2025, 16:57Odavno nisam čuo gluplju izjavu jednog trenera. Koliko glup moraš bit da kažeš ovo je najgori tim u historiji. Sve i da jeste, slaži i pruži podršku svom timu. Na kraju krajeva, ti si tu da ih učiniš boljim. Ne vidim razlog da se ijedan igrač trudi dokazati treneru nakon ovakve izjave.
Plus igrači su svakako u današnje vrijeme velike tetkice, malo im fali.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Amorim je trener za kojeg igrači ginu na terenu, a onda i on gine za njih na pres konferencijama. Od samog početka je branio igrače i sam je rekao kako je bacanje igrača pod bus zadnje što bi uradio, pa onda zamisli kakvi su ono degenoidi kad takvog lika bace u očaj i tjeraju na onakve izjave.
A "vjerovatno najgori tim u historiji" se odnosilo na sve negativne rekorde koji se vežu za trenutni tim. To su brojke i fakti, do tebe je želiš li biti pichkica i odbijati da čuješ istinu.
A "vjerovatno najgori tim u historiji" se odnosilo na sve negativne rekorde koji se vežu za trenutni tim. To su brojke i fakti, do tebe je želiš li biti pichkica i odbijati da čuješ istinu.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.