tko se spominjePeppermintSA je napisao/la: ↑20 jan 2025, 16:29Ako se dovedu ovi koji se spominju, odron na kvadrat.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Šta fali Gojkoviću?PeppermintSA je napisao/la: ↑20 jan 2025, 16:29Ako se dovedu ovi koji se spominju, odron na kvadrat.
Đurić je zalog za budućnost, dečko je skautiran već određeni vremenski period.
U vezi Viniciusa sam malo pokušao više info naći, i ne čini se loše. Ako nađem dodatnih podataka, možda sastavim i neki tekst u vezi njega.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Cekajmo zvanicno da potpise, ali bi Gojkovic po svemu TREBAO biti kvalitetno pojacanje u odbrani. Za nasu ligu je definitvno kvalitet, svi bi realno guzice dali da ga mogu dovesti.
Mene vise interesuje situacija sa Saletom Djordjevicem. Sjajan je vezni igrac u svakom pogledu, ali koja mu je povreda u pitanju sada? Dva puta je u sezoni vec izostao, bez nekog objasnjenja iz kluba. Sada cak nije otisao ni na pripreme s prvim timom, je li slucajno kakva hronicna povreda???
Mene vise interesuje situacija sa Saletom Djordjevicem. Sjajan je vezni igrac u svakom pogledu, ali koja mu je povreda u pitanju sada? Dva puta je u sezoni vec izostao, bez nekog objasnjenja iz kluba. Sada cak nije otisao ni na pripreme s prvim timom, je li slucajno kakva hronicna povreda???
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ahilova tetiva kod Đorđevića je u pitanju. Nalazi se sa ekipom u Rovinju, sutra ako bude u protokolu za znači oporavlja se dobro.vedinjo98 je napisao/la: ↑20 jan 2025, 16:41Cekajmo zvanicno da potpise, ali bi Gojkovic po svemu TREBAO biti kvalitetno pojacanje u odbrani. Za nasu ligu je definitvno kvalitet, svi bi realno guzice dali da ga mogu dovesti.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Otisao je Sale na drugi dio priprema.Jbg vuce to povredu od ranije,nije trebao igrati protiv Zrinjskogvedinjo98 je napisao/la: ↑20 jan 2025, 16:41Cekajmo zvanicno da potpise, ali bi Gojkovic po svemu TREBAO biti kvalitetno pojacanje u odbrani. Za nasu ligu je definitvno kvalitet, svi bi realno guzice dali da ga mogu dovesti.
Valjda se brzo vrati u ritam jer je nas najbolji veznjak
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 20 jan 2025, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Kad ja to nisam bio kvaran

Btw, I tebi sad pičqe salate glas

-
- Kontakt:
Pa svi sto su se spominjali do sad nemogu igrat ni u Radniku iz Bjeljine,kaki Gojkovici,Barisici,Vinicius pa za Visice ne bi predstavljali pojacanjaSurreal je napisao/la: ↑20 jan 2025, 16:39tko se spominjePeppermintSA je napisao/la: ↑20 jan 2025, 16:29Ako se dovedu ovi koji se spominju, odron na kvadrat.
Hvala brat ali ja bih banovo pola foruma a mozda i sebe na kraju

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Dobar je Sale ja msm, prije 2-3 noci sam ga sreo na kafi s Beganovicem i Rockovomvedinjo98 je napisao/la: ↑20 jan 2025, 16:41Cekajmo zvanicno da potpise, ali bi Gojkovic po svemu TREBAO biti kvalitetno pojacanje u odbrani. Za nasu ligu je definitvno kvalitet, svi bi realno guzice dali da ga mogu dovesti.
Tako je.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑20 jan 2025, 16:50Pa svi sto su se spominjali do sad nemogu igrat ni u Radniku iz Bjeljine,kaki Gojkovici,Barisici,Vinicius pa za Visice ne bi predstavljali pojacanjaSurreal je napisao/la: ↑20 jan 2025, 16:39tko se spominjePeppermintSA je napisao/la: ↑20 jan 2025, 16:29Ako se dovedu ovi koji se spominju, odron na kvadrat.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
jes vala ko ih dovede nama pu grebem ga u usta. puuuuuuu. uaaaaaa upravaaaaaa. gdje je onaj brat što hoće proteste... ja sam prvi evo
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Barišić na klupi Trabzona za današnju utakmicu...
-
- Kontakt:
Ma zavrsite s njim nece i to je to.Sretno mu i ne treba ga vise spominjati.Uredno trenira sa svojim klubom
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ima ko hoće ko ga ebe...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jan 2025, 17:16Ma zavrsite s njim nece i to je to.Sretno mu i ne treba ga vise spominjati.Uredno trenira sa svojim klubom
-
- Kontakt:
Ban je jedini lijek za ovakve. Gojković i Barać su krampe, dok se sa druge strane Željo ozbiljno pojačao sa igračem igračem koji nema minute fudbala u nogama u zadnjih 6 mjeseci i drugim koji dolazi iz Goška.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jan 2025, 16:40Šta fali Gojkoviću?PeppermintSA je napisao/la: ↑20 jan 2025, 16:29Ako se dovedu ovi koji se spominju, odron na kvadrat.
U vezi Viniciusa sam malo pokušao više info naći, i ne čini se loše. Ako nađem dodatnih podataka, možda sastavim i neki tekst u vezi njega.
Ne takmičiš se sa Željom, već sa Borcem i Zrinjskim.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Šta je sa kapitalcima tipa Jajalo, Stojčev, Rahmanović 

-
- Kontakt:
Sta fali Gojkovicu ili Baracu,provjereni igraci sa dobrim CV-om? Ovaj mali iz Zvjezde ako je tacno pametan potez,lutrija kao sa svakim mladim igracem. Igraci kao Barisic sa 35 nastupa za HR,igrac koji je u Rengersima igrao redovno je jack pot za ovu ligu,medjutim takvi igraci nece doci u ruglo od ove lige,veoma tesko je ovdje dovesti neko zvucno ime koje igra redovno,niko nece u Vico ligu da se smara. Ljepse ganjat loptu negdje gdje ti dozvole da igras,valja igrat tekme gdje ti svirne po 30 faulova i to protiv nekakve Sloge. Previse vi letite,mi imamo odlicnu ekipu,da nije bilo maskra protiv Posusija,Sirokog itd bili bi bara bara sa Zrinjskim i sa velikim sansama da osvojimo,ovako nema nista narednih godina,dzaba bacanje para jer Bojac 100 godina slavi sljedece sezone,ide nevidjena lakrdija kao sto sam pisao i prije pocetka ove sezone,realno sagledajte situaciju,najlakse je pljuvati,stavite se vi u poziciju da vodite klub i ulazete pare i desi vam se tekma kao u SB,Bl,Posusije.Herson je napisao/la: ↑20 jan 2025, 17:24Ban je jedini lijek za ovakve. Gojković i Barać su krampe, dok se sa druge strane Željo ozbiljno pojačao sa igračem igračem koji nema minute fudbala u nogama u zadnjih 6 mjeseci i drugim koji dolazi iz Goška.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jan 2025, 16:40Šta fali Gojkoviću?PeppermintSA je napisao/la: ↑20 jan 2025, 16:29Ako se dovedu ovi koji se spominju, odron na kvadrat.
-
- Kontakt:
Bravo, treba ovima malo skinuti štranjke sa glava, mi da igramo ligu prvaka oni bi nas uspoređivali sa plavcima. Svjetlosnim godinama su iza nas i moramo nastaviti se uspoređivati sa našim nivoom ili boljima ako hoćemo napredak.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], fera, Hajdeee, jurisicduska, keli i 56 gostiju.