Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Esmir Bajraktarević
Prestrasen bez potrebe.
-
- Kontakt:
E jbg.
Prevelik skok je napravio, ocekujem neku posudbu.
Kakav je bio? Mada sumnjam da je sta mogao i pokazati za 7-8 min.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Izgubio jednu loptu, 2 puta odigrao prvom do sebe i tjt.
Kakvi bolesnici tipkaju na ovom forumu to je strašno. Razmišljate li možda da momak nije odigrao utakmicu kako treba skoro 3 mjeseca i da je kao takav ubačen protiv ljudi koji su u punom naponu?
-
- Kontakt:
Ma nije ni imao nekog dodira s loptom. Na kraju primiše još jedan go, zato sam napisao "e jbg". On je pokušao istrčat i spasiti, međutim bezuspješno.
Bitno je da je krenuo igrati, ipak od novembra nije imao utakmica, a sad će mart. Što ti kažeš, nek zaigra i za B ekipu, samo nek igra.

Sad ce znalci njega optuziti za poraz

Nadoci ce on vremenom, uvjeren sam u to.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Kada bi Persic ostao u PSV-u i narednu godinu i da bude voljan da mentorise Esmira...to bi mu zlata bilo vrijedno...
Mogao bi se nabaviti dres od PSV-a uskoro 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Treci gol je direktna krivica Perisica koji umjesto da pusti loptu u aut nesto nabija preko glave i daje im kontru iz koje postizu treci gol. Sta je Esmur mogao ili trebao uraditi? Vazno da je osjetio teren a on ce nadoci….
-
- Kontakt:
Ništa, niko nije rekao da je njegova krivica ili da je nešto trebao. Spomenuo sam taj treći go, jer Damir ne gleda utakmicu pa pita kakav je bio.
Ovdje po forumu nema mjesta za normalne diskusije i komentare, odmah se uzvraća napadom, provokacijama i slično. Svi nešto živčani...

E jbg vec pretjerujete sa donosenjem suda nakon 7-8 odigranih minuta, sumnjam da ga je PSV slucajno doveo sigurno ima nesto u njemu a sad hoce li to ostvariti ili ce mu PSV biti najveci klub u karijeri do njega je.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Vec to da je dobio prve minute u situaciji kad su lovili rezultat je dobar znak, znaci da vec sada trener ima neko povjerenje u njegove sposobnosti, i da ce ozbiljno na njega racunati.
Esmir je defintivno trebao igrati od poluvremena. PSV u prvom poluvremenu bez ideje, drugo nisam gledao dok momak nije ušao. Mislim da je mogao uraditi nešto od poluvremena, a ovako ****.
Fuck you fighter
-
- Kontakt:
Nije prijavljen za sutrašnji meč protiv CZ.
Nemoze se prijaviti po pravilima grupne faze, tek moze biti prijavljen za moguci Play Off
Mislim da se radi update liste igrača tek ujutro na dan utakmice.
Ne može igrati, Perišić također zbog kasnog dolaska u klub nije mogao biti registrovan za Ligu prvaka. Tek nakon završetka grupe se mogu registrovati novi igrači jer spisak koji se preda prije 1. Kola je finalni za grupnu fazu.
Eto, naučili smo nešto novo.fanatik19 je napisao/la: ↑20 jan 2025, 14:35Ne može igrati, Perišić također zbog kasnog dolaska u klub nije mogao biti registrovan za Ligu prvaka. Tek nakon završetka grupe se mogu registrovati novi igrači jer spisak koji se preda prije 1. Kola je finalni za grupnu fazu.