Ammar Gegic
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Ammar Gegic
Šta se dešava sa Gegićem,već duže vrijeme ga uopće nema u rosteru Zadra.Po Hr forumima kruže razne insajderske priče 

- Defanzivnivezni
- Kontakt:
Povreda
"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".
Amar Gegić zbog operacije propušta ostatak sezone, objavio je Košarkaški klub Zadar na svojim stranicama.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Valjda bude spreman za EB to je, valjda, tek krajem augusta. Šteta za povredu, mislim i ako bude spreman bit će van ritma totalno.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Upravo to i ako bude oporavljen, dolazi poslije 8-9 mjeseci ne igranja....to je bas peh...ali na hajr...Unofficialpage je napisao/la: ↑18 jan 2025, 14:52Valjda bude spreman za EB to je, valjda, tek krajem augusta. Šteta za povredu, mislim i ako bude spreman bit će van ritma totalno.
Hvala Gegi sto je onakvu utakmicu protiv Hrvatske sa ovakvom petom...
Svaka mu čast kad je onako požrtvovano odigrao protiv Hrvatske iako je bio povrijeden, što brži oporavak mu želim pa da na EB pokaže da je za bolje ekipe od Zadra
Gegicu nista ne unaci da li je u ritmu vezanih utakmica, on ce ili sve ubaciti ili sve promasiti, zavisii kakav mu je dan.
Mozda je ovo trebao operisat prije mjesec al eto...valjda su kontali da je manji problem sto je u sustini ppgresna dijagnoza. Nadam se da ce biti spreman za Eurobasket ako se plasiramo.
I de malo imajte ponosa i ne spominjiite cetniculjka koji NIKAD nece igrati za srbiju na nekom velikom takmicenju. Siguran sam da mu je Misko sugerisao igranje za BiH gdje bi se dodatno ispromovisao...Misko je prije svega biznismen, i zato nece biti problema ako je istina da je Castaneda njegov.
Mozda je ovo trebao operisat prije mjesec al eto...valjda su kontali da je manji problem sto je u sustini ppgresna dijagnoza. Nadam se da ce biti spreman za Eurobasket ako se plasiramo.
I de malo imajte ponosa i ne spominjiite cetniculjka koji NIKAD nece igrati za srbiju na nekom velikom takmicenju. Siguran sam da mu je Misko sugerisao igranje za BiH gdje bi se dodatno ispromovisao...Misko je prije svega biznismen, i zato nece biti problema ako je istina da je Castaneda njegov.
Brate moj isto to ne kontam spominju da ga je Misko savjetovao da igra za komšije pa čovjek je jedan od najboljih agenata i da nije želio da mali igra za nas gdje bi bio u izlogu većem nego što će ikad biti kod komšija.Velizar je napisao/la: ↑18 jan 2025, 15:48Gegicu nista ne unaci da li je u ritmu vezanih utakmica, on ce ili sve ubaciti ili sve promasiti, zavisii kakav mu je dan.
- Defanzivnivezni
- Kontakt:
Hrvati računaju na pobjedu protiv francuza.
U tom slučaju im ne odgovara spreman Gegić u našoj uzvratnoj sa francuzima.
Ja bih na njegovom njestu potražio pregled na nekoj od specijaliziranih klinika izvan Hrvatske
Ja bih na njegovom njestu potražio pregled na nekoj od specijaliziranih klinika izvan Hrvatske
"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".
Mogu Hrvati racunati sta hod hoce i nek racunaju...medjutim, mi ako dodjemo u situaciju da Francuzi moraju ovjeriti ucesce na EB pobjedom protiv nas na domacem terenu u posljednjem kolu - tu nam nece pomoci 10 Amara Gegica...uz svo duzno postovanje prema njemu...Defanzivnivezni je napisao/la: ↑18 jan 2025, 17:43Hrvati računaju na pobjedu protiv francuza.
+1Vaya je napisao/la: ↑18 jan 2025, 18:09Mogu Hrvati racunati sta hod hoce i nek racunaju...medjutim, mi ako dodjemo u situaciju da Francuzi moraju ovjeriti ucesce na EB pobjedom protiv nas na domacem terenu u posljednjem kolu - tu nam nece pomoci 10 Amara Gegica...uz svo duzno postovanje prema njemu...Defanzivnivezni je napisao/la: ↑18 jan 2025, 17:43Hrvati računaju na pobjedu protiv francuza.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Do Eurobasketa je 7 i po mjeseci, a kad pokidas ahilovu tetivu za nekih 8-9 mjeseci mozes biti u full pogonu. Vjerujem da kod njega nije ni blizu toliko ozbiljna povreda, a posto ce sezona zavrsiti u maju ili junu - onda nije ni realno predvidjati da ce vise zaigrati u klubu.
Hvala za pobjedu u Skenderiji; zelim ti brz oporavak, maestro!
Hvala za pobjedu u Skenderiji; zelim ti brz oporavak, maestro!

- VensanKasel
- Kontakt:
Auuuuuu , nisam znao da je Ahilova tetiva u pitanju . Je li skroz pukla ili parcijalno ?Ghuraba je napisao/la: ↑18 jan 2025, 18:37Do Eurobasketa je 7 i po mjeseci, a kad pokidas ahilovu tetivu za nekih 8-9 mjeseci mozes biti u full pogonu. Vjerujem da kod njega nije ni blizu toliko ozbiljna povreda, a posto ce sezona zavrsiti u maju ili junu - onda nije ni realno predvidjati da ce vise zaigrati u klubu.
Hvala za pobjedu u Skenderiji; zelim ti brz oporavak, maestro!![]()
Povrat sportskoj aktivnosti dopušta se redovito tek 6 do 9 mjeseci nakon učinjena operacijskoga zahvata ...
Meni je pukla parcijalno prije pola godine , nisam je operisao i mogu ti samo reći nema gore povrede , biće mu yebeno baš ...
Nažalost u njegovom slučaju ne možemo poželiti brz oporavak , samo neka bude uspješan pa koliko god trajalo

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ma jok, nije kod njega to u pitanju, nisi lijepo procitao sta sam napisao. Kazem da bi u slucaju najgore moguce povrede u podrucju pete mogao biti spreman nakon 8-9 mjeseci, a kod njega je koliko znam u pitanju neka izraslina/kvrzica na peti. Pretpostavljam da se radi o operaciji haglundove pete.VensanKasel je napisao/la: ↑18 jan 2025, 19:49Auuuuuu , nisam znao da je Ahilova tetiva u pitanju . Je li skroz pukla ili parcijalno ?
Povrat sportskoj aktivnosti dopušta se redovito tek 6 do 9 mjeseci nakon učinjena operacijskoga zahvata ...
Meni je pukla parcijalno prije pola godine , nisam je operisao i mogu ti samo reći nema gore povrede , biće mu yebeno baš ...
Nažalost u njegovom slučaju ne možemo poželiti brz oporavak , samo neka bude uspješan pa koliko god trajalo![]()
- VensanKasel
- Kontakt:
E dobro je ondaGhuraba je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:39Ma jok, nije kod njega to u pitanju, nisi lijepo procitao sta sam napisao. Kazem da bi u slucaju najgore moguce povrede u podrucju pete mogao biti spreman nakon 8-9 mjeseci, a kod njega je koliko znam u pitanju neka izraslina/kvrzica na peti. Pretpostavljam da se radi o operaciji haglundove pete.VensanKasel je napisao/la: ↑18 jan 2025, 19:49Auuuuuu , nisam znao da je Ahilova tetiva u pitanju . Je li skroz pukla ili parcijalno ?
Nažalost u njegovom slučaju ne možemo poželiti brz oporavak , samo neka bude uspješan pa koliko god trajalo![]()

Bježi ba , odmah sam krenuo da gledam svoju petu e kud napisa ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Raskida ugovor sa Zadrom izgleda.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.