Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Ja sam prije braka volio hodati izajebavati se. Kad sam se ozenio nije mi bio cejf vise. I tako zovu mene prijatelji, ja necu, ide prica ja sam papuca i tako u krug. Ja kazem nije problem, imate djevojke ajmo sa zenama, niko nece. Prodje evo 8 godina, ti prijatelji se ozenise i ni jednog vise ne vidim. Kum je i dalje tu, ali i to jer se znamo jos iz osnovne skole. Sve je ovo postalo precijenjeno.
GGMU
Pa nije da ne smiješ maći bez žene kad se oženiš, toksično do bola
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
To si u pravu, treba i izaci i sve. Samo treba i skontati ko te zove i gdje te zovu, sta ces ti ozenjen sa Single muskarcima po gradu po noci. Ima 100 opcija da se prijateljstvo odrzava, rostilji, praznici, rodjendani. Svako je tu drugaciji, ja ni nisam imao prijatelje za pohvalit se, sto se tice tog aspekta izlaska/zene

GGMU
Haj ono kad skontam - možda ima i moje greške, nisam se adaptirao na novo okruženje, ali je li to razlog za blokiranje i brisanje iz života. Imaš 22. godine, napustiš odličan fakultet, oženiš se i već sebi nađeš šeficu.
Malo mi krivo, ali ako je sretan. Vozdra.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- feniksptica
- Kontakt:
Kumstvo je čast, al i skup sport Boga mi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma ti si njemu dao dobar savjet iskreno, ali eto mozda si mu to trebao reci na samo. A to blokiranje je nigdje veze, bezpotrebno i djecije. Ne treba dozvoliti zeni da t iodredjuje bilo sta, moze ti dati misljenje svoje, ali niposto naredit. To je ne zdravo, ko god dozvoli da mu supruga upravlja zivotom.Surreal je napisao/la: ↑19 jan 2025, 09:25Haj ono kad skontam - možda ima i moje greške, nisam se adaptirao na novo okruženje, ali je li to razlog za blokiranje i brisanje iz života. Imaš 22. godine, napustiš odličan fakultet, oženiš se i već sebi nađeš šeficu.
GGMU
Onaj ko ne smije je papuca i pustio se jednostavno. Doduse, dodjes u neke godine, i da nisam ozenjen, ne da mi se izlazit u grad. Izasao sam i ovako par puta, smorio se ziv.
Oni koji se ozene prije 25te su za mene svakako debili, da se ne uvrijede, tako da me ne cudi da im zene nesto brane jer su nezreli vjv oboje, ona bi da je on kuci, a on se nije zabavljao dovoljno u zivotu, a vec se ozenio.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Kod mene je duplo kumstvo. Ja njemu, on meni. Znamo se 20 godina, iz srednje škole. Družimo se, oni nama, mi njima. Ljeti s djecom u park, igraonice. Merak.
Ma bude nekad čovjeku krivo, eto ono gledao sam i njega malo očima zavisti, dok se nisam dohavizao. Naročito tih par dana, dok smo se još i čuli to predstavio kao bajku - budiš se kume sa ženom u zagrljaju, ne polažeš nikome račune, seks gori, cijeli dan uživate, ljubav.
Ono ja to sve slušam i kao uzimam skriptu i markere, razmišljam pa što ja ne bi ovako, ali sve kontam, nije to mala stvar - valja izdržavati porodicu, pa onda dijete, ma huh. I skontam, nije sve tako krasno, daj ti meni markere još ove tri godine
Ono ja to sve slušam i kao uzimam skriptu i markere, razmišljam pa što ja ne bi ovako, ali sve kontam, nije to mala stvar - valja izdržavati porodicu, pa onda dijete, ma huh. I skontam, nije sve tako krasno, daj ti meni markere još ove tri godine

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Neko je napisao, ko god se ozeni prije 25e ostane nekako ne izivljen, pa im za 10 godina padne napamet, sta sve nisu radili
Brak nije mala stvar, pogotovo kad djeca dodju, ko nije spreman da sam sebi ne bude vise na prvom mjestu dozivi teski sok

Brak nije mala stvar, pogotovo kad djeca dodju, ko nije spreman da sam sebi ne bude vise na prvom mjestu dozivi teski sok

GGMU
- feniksptica
- Kontakt:
Je l možda ko sta čitao, il naletio na kakvo kvalitetno štivo o vremenu?? To jest, da se vrijeme ubrzalo il da e dan postao kraći nego prije ??
Nenormalno brzo vrijeme prolazi, naletio sam par put na to negdje u komentarima al nisam nasao nikakav dobar članak o tome. Jer mi se cini kao tacna teorija
Nenormalno brzo vrijeme prolazi, naletio sam par put na to negdje u komentarima al nisam nasao nikakav dobar članak o tome. Jer mi se cini kao tacna teorija

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- VensanKasel
- Kontakt:
Koliko je tebi godina ?Lillard je napisao/la: ↑19 jan 2025, 09:40Onaj ko ne smije je papuca i pustio se jednostavno. Doduse, dodjes u neke godine, i da nisam ozenjen, ne da mi se izlazit u grad. Izasao sam i ovako par puta, smorio se ziv.
Oni koji se ozene prije 25te su za mene svakako debili, da se ne uvrijede, tako da me ne cudi da im zene nesto brane jer su nezreli vjv oboje, ona bi da je on kuci, a on se nije zabavljao dovoljno u zivotu, a vec se ozenio.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Kako do 25e možeš biti nezreo Bgt ? Kakva je to granica ?
A i ko god misli da je iživljavanje klubovi, žurke, kafane… taj je promašio poentu života.
A i ko god misli da je iživljavanje klubovi, žurke, kafane… taj je promašio poentu života.
Ma jok, sjecam se svojih roditelja prije 20 g kako su govorili kako vrijeme brzo prolazi kako staris, meni ko djetetu to bilo nidje veze. Sad vidim da to jeste takofeniksptica je napisao/la: ↑19 jan 2025, 10:07Je l možda ko sta čitao, il naletio na kakvo kvalitetno štivo o vremenu?? To jest, da se vrijeme ubrzalo il da e dan postao kraći nego prije ??
Nenormalno brzo vrijeme prolazi, naletio sam par put na to negdje u komentarima al nisam nasao nikakav dobar članak o tome. Jer mi se cini kao tacna teorija![]()

1946-1987
Kako gori, super tekst
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ja bio kum dva puta, vjerovatno cu sad na ljeto biti i treci put. Svi se jos druzimo, ponekad i izadjemo svi skupa u klasicni nocni izlazak, ko nekad
doduse vec se blizi 30. tako da nam je to i dosadilo, cesce se iskupimo uz rostilj neki.
Ima par drugova koji su se ozenili i zaboravili drustvo skroz ali svako ima svoje tako da nikom ne zamjeram, ako je njima tako dobro sto da ne.
Ja evo 29 godina, jos se nisam ozenio, u vezi evo desetak mjeseci, ako sve bude uredu kroz godinu, dvije cu i ja stati na ludi kamen, djecu ne planiram imati s cim je trenutna djevojka upoznata, ne zeli ih ni ona tako da nigdje ne zurimo. Svjestan sam da ipak postoji mogucnost da ona promjeni misljenje, realno vecini zena je najveca zelja da se ostvari kao majka ali eto vidjecemo, ja djecu ne zelim i ne vjerujem da cu mijenjati misljenje ali nista ne mozemo tvrditi sa sigurnoscu, otom potom.

Ima par drugova koji su se ozenili i zaboravili drustvo skroz ali svako ima svoje tako da nikom ne zamjeram, ako je njima tako dobro sto da ne.
Ja evo 29 godina, jos se nisam ozenio, u vezi evo desetak mjeseci, ako sve bude uredu kroz godinu, dvije cu i ja stati na ludi kamen, djecu ne planiram imati s cim je trenutna djevojka upoznata, ne zeli ih ni ona tako da nigdje ne zurimo. Svjestan sam da ipak postoji mogucnost da ona promjeni misljenje, realno vecini zena je najveca zelja da se ostvari kao majka ali eto vidjecemo, ja djecu ne zelim i ne vjerujem da cu mijenjati misljenje ali nista ne mozemo tvrditi sa sigurnoscu, otom potom.
Zasto je promasio poentu zivota? Nismo svi isti, kad bi svako zudio ka istom na sta bi to licilo? Meni licno do prije godinu dvije jeste to bila poenta i ne vidim nista lose u tome, naravno dosadi i to ali drago mi je sto sam se na taj nacin izivljavao, ko se izivljava na drugi nacin samo naprijed, svakom njegovo.
29.VensanKasel je napisao/la: ↑19 jan 2025, 10:13Koliko je tebi godina ?Lillard je napisao/la: ↑19 jan 2025, 09:40Onaj ko ne smije je papuca i pustio se jednostavno. Doduse, dodjes u neke godine, i da nisam ozenjen, ne da mi se izlazit u grad. Izasao sam i ovako par puta, smorio se ziv.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nije svako isti, neko sa 17/18 godina pocne da radi i odseli se od roditelja, a neko zivi do 25/30 ko droditelja pa se ozene i odu. To su na primjer dva totalno razlicita puta, pogotovo sto se iskustva zivotnog tice. A svako se moze izivjeti na mnogo nacina, nekom su to izlazsci, nekom priroda, putovanja. Poenta je u tome, sto si manje prosao i dozivio prije ce ti se po neke starije dane desiti, da pocnes da zudis za tim. To moze donijeti neke probleme koje nisu tek tako za rijesiti. Ja od 18 radio, ozenio se sa 27, sad 36 godina plus 2 djece. Sta mi je prije bilo vazno i bitno danas je smjesno.
GGMU
Imaju dva clanka, "Poceo sam radit" i "Osnovo sam porodicu". Kad udjes u konstantne obaveze onda ne razmisljas koja i kad ce slijedeca obaveza doci, vec dolaze sukcesivno jedna iza druge, pa tako i nemas osjecaja o protoku vremena kao u situacijama kad ocekujes nesto.feniksptica je napisao/la: ↑19 jan 2025, 10:07Je l možda ko sta čitao, il naletio na kakvo kvalitetno štivo o vremenu?? To jest, da se vrijeme ubrzalo il da e dan postao kraći nego prije ??
Nenormalno brzo vrijeme prolazi, naletio sam par put na to negdje u komentarima al nisam nasao nikakav dobar članak o tome. Jer mi se cini kao tacna teorija![]()
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa dobro vi svakako nemate mozga , nego gledate svijet kroz "društvene" mreže , da se ne uvrijedite .Lillard je napisao/la: ↑19 jan 2025, 10:5429.VensanKasel je napisao/la: ↑19 jan 2025, 10:13Koliko je tebi godina ?Lillard je napisao/la: ↑19 jan 2025, 09:40
Onaj ko ne smije je papuca i pustio se jednostavno. Doduse, dodjes u neke godine, i da nisam ozenjen, ne da mi se izlazit u grad. Izasao sam i ovako par puta, smorio se ziv.
Klikneš sa osobom , imate sve uslove da se uzmete i treba čekati da prođe 25-a godina ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.