NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Citava ih Amerika mrzi realno. Ali jebga
- QUARTERBACK
- Kontakt:
s moje strane nikad nece prestati borba protiv sudija barem im mogu yebavat majke ako nistaalemsa je napisao/la: ↑19 jan 2025, 00:41Pa kako je meni ?QUARTERBACK je napisao/la: ↑19 jan 2025, 00:35ne mogu nervira me to hinjsko favoriziranje i narativi koji se stvaraju u korist nekog zbog raznoraznih razlogaAli kad gledas sport 30 godina, ne nervira te toliko. Prihvatis

steta jbg trebo je puntat
sad il nikad
Sad TD i 2 poena konverzaija, zapali sve, kucu auto kad bi se desilo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobra odbrana, ova zadnja dva drivea QB Houstona nije imao bez pritiska akcije.
- Trebinjac94
- Kontakt:
Vjerovatno ne postoji sport gdje sudije imaju veću kontrolu nad utakmicom nego NFL. Realno da nam prikažu snimke svih akcija garantujem da bi bilo ogroman broj prekršaja, ali sudije odluče kad će baciti flag. Mada Amerima je bitna zabava i zarada, ne vjerujem da su oni previše strastveni povodom ovakvog suđenja.
Blue Train
steta, kad jr najguravije bilo teksansi se pogubili a ovi pojavili
KosarkaTrebinjac94 je napisao/la: ↑19 jan 2025, 01:21Vjerovatno ne postoji sport gdje sudije imaju veću kontrolu nad utakmicom nego NFL. Realno da nam prikažu snimke svih akcija garantujem da bi bilo ogroman broj prekršaja, ali sudije odluče kad će baciti flag. Mada Amerima je bitna zabava i zarada, ne vjerujem da su oni previše strastveni povodom ovakvog suđenja.
Dvije ekipe kad se bore na posjed, dovoljno je da svira ofanzivni faul pa slobodna na drugoj strani i rijesi tekmu i to ono hladno. U NFL je to malo teze
- Trebinjac94
- Kontakt:
A ako je kraj meča, sudije ga mogu riješiti u svakom sportu, ali u košarci ili fudbalu imaš milion posjeda i ako je greška negdje na sredini tekme, realno ona ništa ne znači.alemsa je napisao/la: ↑19 jan 2025, 01:35KosarkaTrebinjac94 je napisao/la: ↑19 jan 2025, 01:21Vjerovatno ne postoji sport gdje sudije imaju veću kontrolu nad utakmicom nego NFL. Realno da nam prikažu snimke svih akcija garantujem da bi bilo ogroman broj prekršaja, ali sudije odluče kad će baciti flag. Mada Amerima je bitna zabava i zarada, ne vjerujem da su oni previše strastveni povodom ovakvog suđenja.
Dvije ekipe kad se bore na posjed, dovoljno je da svira ofanzivni faul pa slobodna na drugoj strani i rijesi tekmu i to ono hladno. U NFL je to malo teze
Dok u NFL-u, ne znam sad koliko puta prosječna ekipa ima loptu u svom posjedu (recimo oko desetak, vjerovatno i manje), onda kad u dva navrata sudije pogriješe na štetu Texansa, to je ipak mnogo značajnije nego greške u ostalim sportovima. Još kad KC iz tih napada zabije 9 od 23 poena, mjenja se taktika, ide se na 4 za 10 itd.
Blue Train
Ne vjerujem ja u to burazeru, ja sam ti osoba 4&10 ok tesko ali make a play, u momentu ti je doslo do tog. Jedino sta se s kosarkom moze mjeriti (u smislu utiacaja sudija) je u fudbalu penal u 85oj-90oj minutiTrebinjac94 je napisao/la: ↑19 jan 2025, 01:56A ako je kraj meča, sudije ga mogu riješiti u svakom sportu, ali u košarci ili fudbalu imaš milion posjeda i ako je greška negdje na sredini tekme, realno ona ništa ne znači.alemsa je napisao/la: ↑19 jan 2025, 01:35KosarkaTrebinjac94 je napisao/la: ↑19 jan 2025, 01:21Vjerovatno ne postoji sport gdje sudije imaju veću kontrolu nad utakmicom nego NFL. Realno da nam prikažu snimke svih akcija garantujem da bi bilo ogroman broj prekršaja, ali sudije odluče kad će baciti flag. Mada Amerima je bitna zabava i zarada, ne vjerujem da su oni previše strastveni povodom ovakvog suđenja.
Dok u NFL-u, ne znam sad koliko puta prosječna ekipa ima loptu u svom posjedu (recimo oko desetak, vjerovatno i manje), onda kad u dva navrata sudije pogriješe na štetu Texansa, to je ipak mnogo značajnije nego greške u ostalim sportovima. Još kad KC iz tih napada zabije 9 od 23 poena, mjenja se taktika, ide se na 4 za 10 itd.
- Trebinjac94
- Kontakt:
Poštujem to make a play, imaš šansu uradi nešto. Kod nas se dosudi aut pogrešno i odmah na sudije. Ne slažem se ovo za košarku (ipak se igra na više dobijenih) ali nebitno.
Dobar drugi meč za sada, kako je Laporta uhvati
.
Dobar drugi meč za sada, kako je Laporta uhvati

Blue Train
Jesi ti kad gledo rukometalemsa je napisao/la: ↑19 jan 2025, 02:38Ne vjerujem ja u to burazeru, ja sam ti osoba 4&10 ok tesko ali make a play, u momentu ti je doslo do tog. Jedino sta se s kosarkom moze mjeriti (u smislu utiacaja sudija) je u fudbalu penal u 85oj-90oj minutiTrebinjac94 je napisao/la: ↑19 jan 2025, 01:56A ako je kraj meča, sudije ga mogu riješiti u svakom sportu, ali u košarci ili fudbalu imaš milion posjeda i ako je greška negdje na sredini tekme, realno ona ništa ne znači.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Trebinjac94
- Kontakt:
A šta Goff radi u situaciji kad odbrana Lionsa ne može ništa
.
Drugo je rukomet, tu ni sudije ne znaju pravila.

Drugo je rukomet, tu ni sudije ne znaju pravila.
Blue Train
- Trebinjac94
- Kontakt:
Ne može Detroit odbraniti ništa, šteta odlične sezone kad su svi povrjeđeni u odbrani. Čak i ako ovo nekako prođu, teško će osvojiti.
Blue Train
Ma sve regularno, sitnice se sampionim uvijek svirnu ali nista sto utice na to da su za par klasa bolja ekipa.numanumaye23 je napisao/la: ↑19 jan 2025, 00:33Razumijem da se kroz cijelu sezonu guraju određene ekipe, ali ovo sto Cheifsi i sudije rade je stvarno strasno, totalno unistavanje tekme
Hou svakako ekipa koja je zalutala ovdje..
Max Allegri
Sad prwgledao highlightse, Lionsi failali, Jayden odigrao vjv mec zivota. Dzaba ti super napad kad odbrana ne moze nista napraviti, pa i kad napravi onda 12 igraca na teren posaljes i tu se slomilo sve. Stata Lionsa, jer su zarili i palili. Ne pamtim mec s ovoliko puno poena u PO, 76 poena, i zato odbrane dobijaju prvenstva.
CPOJ
bio je legendarni warner-rodgers shootout sa skoro 100 poena bez punta, pored mahomes-allen prije 2-3 godine najbolja playoff tekma ikadqaa18 je napisao/la: ↑19 jan 2025, 09:55Sad prwgledao highlightse, Lionsi failali, Jayden odigrao vjv mec zivota. Dzaba ti super napad kad odbrana ne moze nista napraviti, pa i kad napravi onda 12 igraca na teren posaljes i tu se slomilo sve. Stata Lionsa, jer su zarili i palili. Ne pamtim mec s ovoliko puno poena u PO, 76 poena, i zato odbrane dobijaju prvenstva.
jutros ustanem, pogledam reziltat i prvo što pomislim … koliko li je 4th downova prokockao campbell .. kad ono nije nijedan. dakle tekmu izgubili goff i odbrana! svaka čast redskinsima, genijalan playoff. imali su naravno sreće da su prvo igrali protiv tima bez pass defense pa onda protiv tima bez ikakve odbrane ali treba isporučiti a daniels jeste. sada su na krilima ali mislim da je to to, ko god dobije u drugoj tekmi ide u SB.
šteta lionsa, megacool su …. ali ima još vremena za njih
Goff ili je najbolji QB u ligi kad je u zoni ili je samo dno kad ga ne ide, lik bukvalno nema sredine
previse povreda za Lionse u odbrani tokom citave sezone, moralo je nekad doci na naplatu
Washington odigrao perfektnu tekmu
previse povreda za Lionse u odbrani tokom citave sezone, moralo je nekad doci na naplatu
Washington odigrao perfektnu tekmu

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.