kelce sa hvatanjem preko pola terena a kamera nam ne pokazuje swift …treba li da se zabrinemo?

Moderator/ica: rio_Ferdy88
A jesi ti burazeru nerealan. K'o da ne gledas sport citav zivot ( posebno sa Repkom BiH), kad si outsider ne ockujes pistaljku u svoju korist, igraj lopte i caoQUARTERBACK je napisao/la: ↑19 jan 2025, 00:29ma yebo im mahomes mater vise samo gledaju za sta da im svirnu
ne mogu nervira me to hinjsko favoriziranje i narativi koji se stvaraju u korist nekog zbog raznoraznih razlogaalemsa je napisao/la: ↑19 jan 2025, 00:32A jesi ti burazeru nerealan. K'o da ne gledas sport citav zivot ( posebno sa Repkom BiH), kad si outsider ne ockujes pistaljku u svoju korist, igraj lopte i caoQUARTERBACK je napisao/la: ↑19 jan 2025, 00:29ma yebo im mahomes mater vise samo gledaju za sta da im svirnu
Pa kako je meni ?QUARTERBACK je napisao/la: ↑19 jan 2025, 00:35ne mogu nervira me to hinjsko favoriziranje i narativi koji se stvaraju u korist nekog zbog raznoraznih razlogaalemsa je napisao/la: ↑19 jan 2025, 00:32A jesi ti burazeru nerealan. K'o da ne gledas sport citav zivot ( posebno sa Repkom BiH), kad si outsider ne ockujes pistaljku u svoju korist, igraj lopte i caoQUARTERBACK je napisao/la: ↑19 jan 2025, 00:29ma yebo im mahomes mater vise samo gledaju za sta da im svirnu
Nadoknadili su za to u drugom, svako hvatanje ide kamera u lozu sa Swift, jos malo pa ce vise snimati nju nego tekmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.