Mercedes1 je napisao/la: ↑18 jan 2025, 12:24
Vi definitivno ne razumijete kako funkcioniše košarka u regiji.Ali dobro,vjerovatno vam košarka nije primarni sport već onako.Usput.
Boli Ražnatovića za Kondića i reprezentaciju.I Srbije a pogotovo BiH.On je dobio zadatak od KS Srbije i nije uspio.U Srbiji sve funkcioniše po principu par ljudi.I vi ne razumijete koliko je košarka popularna u Srbiji. Puno puno popularnija nego u BiH.
Miško sve što radi radi sa aminovanjem vlasti.Da nije tako sutra bi mu navalili svašta nešto a na njegovo mjesto bi uletio neko drugi.
Jake veze Ražnatović ima i sa KS Hrvatske.Zato im je i završio Matkovića.I to preko Teletovića kojem je bio agent i sa kojim ima dobre veze.Neće više biti mladih BH košarkaša u Megi.Đulović otpada definitivno. Praviće se problemi mladim igračima iz Srbije koji budu htjeli da igraju za BiH-Novi Pazar i okolina.
Ti si ili Misko licno ili neko ko radi za njega...
Misko skonta da mu je bolje za karijeru da igra za Hrvatsku, a ne sumnjam da i Matkovicu draze igrati za Hrvatsku nego za BiH...Tu nastupa pizda Teletovic, koji obezbjedjuje ispisnicu za dzaba, sa nadom da ce preko ministra prostornog uredjenja HNK koje drzi HDZ u tom trenutku da zavrsi sve dozvole za svoje minihidrocentrale oko Jablanice - a BiH, KS i reprezentacije puse...
I sad ti meni kazi da je sad problem - jer po prvi put u historiji nismo skinuli gace pred susjednim savezima i mesetarima, te da ne dajemo ispisnice za dzaba - eh odmah smo bezobrazni i nismo za saradnju...
Sto nije Misko bio frajer i dosao rekao, ok Kosta nece za vas, hajd vi dajte ispisnicu, a za uzvrat ce te dobiti to i to...posto sve zna sta se desava, sto nije dosao i rekao preko Srbije cemo vam rijsiti Garzu u FiB-i, a vi zauzvrat ispisnicu...ali ne problem je sto mi odmah nismo pali na koljena, cim su oni mignuli...
I haj mi majke ti reci koga je to Misko razviood nasih igraca u Megi i koje to od Sandzaklija odbio Srbiju da bi zaigrao za BiH...
Mene samo Misko cudi u ovom svemu, daje savjetovao Kostu da igra za Srbiju nego za BiH, mada ne vjerujem da je to produkt Miskovog razmisljanja, nego koliko je Kosta cetnik u dusi...