Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Juventus FC
I nadam se da neće Tomorija dovodi, lik katastrofa
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Apsolutno. Nepotreban, nije neki super kvalitet, a koštao bi 2x vise od Kalulua. U Juventusu kakav je vidjen do sad Tomorieve mane bi bile jos uocljivije. Apsolutno ne. Radije bih se strpio nego kesirao 35 M za njega. Nama treba klasa da je uparimo s Bremerom mada ovakav Kalulu nece biti klupiran ako taj neko ne bude nivo Bremera.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:29I nadam se da neće Tomorija dovodi, lik katastrofa
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 18 jan 2025, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Pratiti Konea iz Rome i Oliveru iz Napulja bili bi top pojačanja uz jedan bum u vidu Tonalija na ljeto 

MANIJACI JUG 1987
Dominacija na terenu konacno krunisana pobjedom
Ono sto je bolno, bolno je slusati komentatore na Areni kad rade Juventus, kao da govore o Kaljariju a ne Juventusu
ODVRATNO stvarno
Ono sto je bolno, bolno je slusati komentatore na Areni kad rade Juventus, kao da govore o Kaljariju a ne Juventusu
ODVRATNO stvarno
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Užasno bitna pobjeda!!
U prvom poluvremenu smo djelovali malo nestabilno kada nam pređu centar, ali i to je shvatljivo jer pojedini momci igraju previše utakmica ove sezone i umor je definitivno faktor. Nadam se da možemo završiti kakvog bilo stopera da ova dvojica makar malo mogu odmoriti. Inače, još jedna lavovska tekma i Kalulua i Gattija.
Meni se sviđaju sva pojačanja od ove sezone ali najviše mi se sviđa Locatelli. On je srce i duša ove ekipe, totalno drugi igrač u odnosu na prve tri sezone u našem dresu. Znači kao da smo doveli novog igraca i platili ga 70-80 miliona. Ja sam mu bio najveći kritičar, govorio da je bezmuda blijeda kopija Khedire i igrač za osrednje talijanske klubove. Ali ovo što radi ove sezone je nestvarno, kapa dole za trenera koji je najzaslužniji za to.
I da, Nico Gonzalez će praviti djecu jednom kad budemo kompletni i bude standardan na krilu, svejedno lijevo ili desno. Ono je stroj od igraca.
U prvom poluvremenu smo djelovali malo nestabilno kada nam pređu centar, ali i to je shvatljivo jer pojedini momci igraju previše utakmica ove sezone i umor je definitivno faktor. Nadam se da možemo završiti kakvog bilo stopera da ova dvojica makar malo mogu odmoriti. Inače, još jedna lavovska tekma i Kalulua i Gattija.
Meni se sviđaju sva pojačanja od ove sezone ali najviše mi se sviđa Locatelli. On je srce i duša ove ekipe, totalno drugi igrač u odnosu na prve tri sezone u našem dresu. Znači kao da smo doveli novog igraca i platili ga 70-80 miliona. Ja sam mu bio najveći kritičar, govorio da je bezmuda blijeda kopija Khedire i igrač za osrednje talijanske klubove. Ali ovo što radi ove sezone je nestvarno, kapa dole za trenera koji je najzaslužniji za to.
I da, Nico Gonzalez će praviti djecu jednom kad budemo kompletni i bude standardan na krilu, svejedno lijevo ili desno. Ono je stroj od igraca.
Odlicna pobjeda prije svega.
Dosta promasaja i pogresnih pasova u zadnjoj trecini.
Ali taj posjed ke krunisan i super, hajmo dalje.
Dosta promasaja i pogresnih pasova u zadnjoj trecini.
Ali taj posjed ke krunisan i super, hajmo dalje.
Svaki drugi komentar na mrežama "izgubili od ovakvog Juventusa"... 
Gledaju li ljudi utakmice ikako

Gledaju li ljudi utakmice ikako
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Samo NE Tomorija
-
- Kontakt:
Tomori je dobar igrac, Kalulu je u Milanu izgledao gore od njega pa vidi kakvu smo zvijer dobili.
Ne bih se složio. Sinoć Tomori izgledao vrlo loše, i tu ce ponovo nastati problem sa Motom i rotacijama.UmjetnikZijad je napisao/la: ↑19 jan 2025, 11:23Tomori je dobar igrac, Kalulu je u Milanu izgledao gore od njega pa vidi kakvu smo zvijer dobili.
Gati i Kalulu se uigrali i fino izgledaju zajedno (uz sve vidljive mane), i sad će Mota rotirati i više nego treba...radije sam za neko drugo rješenje a ne Tomori (narocito ne za 30M€).
Silva, Hancko...
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Hvala Allahu izgleda da se odustalo od Tomorija, međutim sad je drugi Englez meta iz Njukastla
MANIJACI JUG 1987
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
La Juventus ha iniziato i colloqui con il Chelsea per Veiga
#MaxOUT
#MaxOUT
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Apsolutno se slazem da ne treba sad davati velike pare jer nam treba top stoper kojeg evidentno ne možemo dobiti u januaru.Sky Sport - Cambia la strategia di Giuntoli: niente cifre folli per il difensore
Nekih 15-ak miliona sada za nekog od Engleza, a dolaskom Alberta i Savona moze pokriti stopera.
Na ljeto ce biti više opcija.
#MaxOUT
#MaxOUT
Konačno lista pozvanih za utakmicu izgleda ok, povrede se saniraju polako, rekao bih pred utakmicu sezone sa Napolijem (Bruge ne racunam).
Pobjeda bi nam donijela mozda čak i priključak za vodećim ekipama i dala krila u nastavku sezone. Porazom se opraštamo od titule i definitivno.
Pobjeda bi nam donijela mozda čak i priključak za vodećim ekipama i dala krila u nastavku sezone. Porazom se opraštamo od titule i definitivno.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Odustalo se od Tomorija što je za pohvalu, ne znam ni u šta su gledali u njemu, lik kataklizma u odbrani.
Valjda se dovede neko u odbrani do kraja.
Valjda se dovede neko u odbrani do kraja.
MANIJACI JUG 1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobar je Tomori samo je Milan u rasulu. Milan je ispao glup klub kada su se rastali sa Maldinijem. Mi da kako mozemo dovesti Maldinija. On je u Milan doveo Hernandeza, Leaoa, Kalulua, Tomorija i Girouda koji su im bili okosnica za titulu. Nakon toga sve sto rade rade pogresno.
I dalje sa zaključcima u januaru.
Do kraja sezone ako stvari krenu u smjeru u kom bi morale nakon silnih pehova Giuntoli ce blindirati svoju poziciju jer će svi transferi faktički biti pogodjeni, ili gotovo svi. Pri tome imamo najmladji Juventus u historiji i projekat koji ce dati rezultate jako brzo.
Da ne govorimo da bi uradio praktično kompletnu smjenu u jednom ljetnom i jednom januarskom roku sto je rijetko kome polazilo za rukom. Na sve to Giuntoli osvojio scudetto s napoliem, doveo Kvaru itd.
Nikakav Maldini se nece spominjati na kraju sezone.
Do kraja sezone ako stvari krenu u smjeru u kom bi morale nakon silnih pehova Giuntoli ce blindirati svoju poziciju jer će svi transferi faktički biti pogodjeni, ili gotovo svi. Pri tome imamo najmladji Juventus u historiji i projekat koji ce dati rezultate jako brzo.
Da ne govorimo da bi uradio praktično kompletnu smjenu u jednom ljetnom i jednom januarskom roku sto je rijetko kome polazilo za rukom. Na sve to Giuntoli osvojio scudetto s napoliem, doveo Kvaru itd.
Nikakav Maldini se nece spominjati na kraju sezone.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 20 jan 2025, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.