English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Realnost je da sudije mogu napraviti razliku kad god žele, rukom se može igrati u ovoj ligi samo zavisi koji dres nosiš.
Pitam jel bio penal za BrentfordHordasOdMalena je napisao/la: ↑18 jan 2025, 21:32Koje pitanje, oko penala? Nemam problem priznati da su laburisti bili u VAR sobi.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
moras cesce posjecivat pdf premijer lige bih ovo je rasprava prenesena s te teme i ovo je limunada sta se sve pise s obje strane al vecinom to dolazi od brace pitara koje vidjas svaki dan po gradu a zovu te ovako cetnikom zbog par individuaVenom je napisao/la: ↑18 jan 2025, 21:30Jedina realnost je da ih je Arteta svoj tim zestoko zavalio sa transferima, na bekovima im svi igraci istog profila, vezni red prepun sestica, nema kreativca u odsustvu Odegarda. Jasno je bilo da im na ovakvu ekipu fali jedan fizicki dominatan napadac koji ima minimalno 20 golova u sezoni.
Ocekivanja su bila velika kako od vlastitih, tako i od navijaca protivnickih timova. Ja sam prvi vidio Arsenal ove sezone kao glavnog favorita za titulu. Za sada su dobili apsolutno nista, nazadovali u svakom smislu u odnosu na prethodne sezone. Pa onda treba doc na ovu temu i prosipat frustraciju izmisljajuci teorije zavjere.
Evo ovaj mentalni bolesnik je toliko zglajzo da navijace protivickog tima naziva cetnicima. Pa kakava pogan moras bit da to kazes?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Bit će Vico i ekipa idućih 8 godina u VAR sobi pa ćeš kmečat 365 dana, kao što kmečiš i sad 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Jeste penal za navijače Arsenala sa foruma i twittera. Samo za njih. Pozdrav.
I evo šta čovjek da odgovori pismenijoj verziji Chapmana? Ovakvi su za ozbiljne ustanove.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Venom je napisao/la: ↑18 jan 2025, 21:30Jedina realnost je da ih je Arteta svoj tim zestoko zavalio sa transferima, na bekovima im svi igraci istog profila, vezni red prepun sestica, nema kreativca u odsustvu Odegarda. Jasno je bilo da im na ovakvu ekipu fali jedan fizicki dominatan napadac koji ima minimalno 20 golova u sezoni.
Ocekivanja su bila velika kako od vlastitih, tako i od navijaca protivnickih timova. Ja sam prvi vidio Arsenal ove sezone kao glavnog favorita za titulu. Za sada su dobili apsolutno nista, nazadovali u svakom smislu u odnosu na prethodne sezone. Pa onda treba doc na ovu temu i prosipat frustraciju izmisljajuci teorije zavjere.
Evo ovaj mentalni bolesnik je toliko zglajzo da navijace protivickog tima naziva cetnicima. Pa kakava pogan moras bit da to kazes?

Lik je bacio ogroman novac na bezveznjake. Sreca njegova pa je postojao i Boehly cirkus te je ono sto je Arsenal radio proslo manje zapazeno.
Ja sam imao sumnje u zavjeru ali činjenica da su na Anfieldu mahali partijskim zastavicama je znatno uvjerila moje razmišljanje, takvo nešto se može jedino još vidjeti na sjevernoj tribini Beogradske Marakane.
Liverpool je grad u kojem vecinom laburisti na vlasti, sto znaci da i navijaci Evertona glasaju za iste. Jos jedan u nizu idotizama, ali nije kao da nismo navikli.
Srce, čast i ponos!
Možemo zanemariti i Totenhem koji je potrošio više od Arsenala od kad je Arteta preuzeo kormilo. Zanemariti možemo i United, potrošili su više od ovog Arsenala ali na njih smo navikli da troše bez pokrića.Mogli je napisao/la: ↑18 jan 2025, 21:41Venom je napisao/la: ↑18 jan 2025, 21:30Jedina realnost je da ih je Arteta svoj tim zestoko zavalio sa transferima, na bekovima im svi igraci istog profila, vezni red prepun sestica, nema kreativca u odsustvu Odegarda. Jasno je bilo da im na ovakvu ekipu fali jedan fizicki dominatan napadac koji ima minimalno 20 golova u sezoni.
Evo ovaj mentalni bolesnik je toliko zglajzo da navijace protivickog tima naziva cetnicima. Pa kakava pogan moras bit da to kazes?![]()
Lik je bacio ogroman novac na bezveznjake. Sreca njegova pa je postojao i Boehly cirkus te je ono sto je Arsenal radio proslo manje zapazeno.
U normalnim gradovima i sredinama navijači ne mašu partijskim zastavicama jer je svaka povezanost s politikom i režimom sramota za sport i navijačku scenu.Venom je napisao/la: ↑18 jan 2025, 21:45Liverpool je grad u kojem vecinom laburisti na vlasti, sto znaci da i navijaci Evertona glasaju za iste. Jos jedan u nizu idotizama, ali nije kao da nismo navikli.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Poguraju laburisti i Everton da ostane u ligi, ne može dva kluba pogurati za titulu. Isto kao i kod nas, Borac prvak a Sloga Doboj uvijek ostane u ligi i pogura ih kad im trebaju bodovi.
Liverpool guraju do titule jer više navijača imaju, što automatski znači i više članova partije i više glasova. Da je obrnuto Everton bi bio prvak ove godine ili minimalno igrao LP.
Lista stadiona gdje se mogu vidjeti stranački skupovi, gdje navijačke grupe mašu partijskim zastavicama i gdje lider stranke sjedi na tribinama i navija za taj klub:
Anfield, Dinamo Minsk stadion, Marakana, stadion 1. maj u Pyongyangu, olimpijski stadion u Pekingu i gradski stadion u Banja Luci.
Elitno društvo stranačkih kujica
Liverpool guraju do titule jer više navijača imaju, što automatski znači i više članova partije i više glasova. Da je obrnuto Everton bi bio prvak ove godine ili minimalno igrao LP.
Lista stadiona gdje se mogu vidjeti stranački skupovi, gdje navijačke grupe mašu partijskim zastavicama i gdje lider stranke sjedi na tribinama i navija za taj klub:
Anfield, Dinamo Minsk stadion, Marakana, stadion 1. maj u Pyongyangu, olimpijski stadion u Pekingu i gradski stadion u Banja Luci.
Elitno društvo stranačkih kujica

Sama cinenjica da Veliku Britaniju porede sa Balkanom i ostalim dikatutrama dovoljno govori o kakvim se ovdje idotima i neznalicama radi. Tacno da se covjek zapita gdje ovo odrasta 

Srce, čast i ponos!
Kakve to veze ima sa navijačima, utakmicom i sportom opčenito. Zašto bi navijača Liverpula na Anfieldu bolio racku za bilo koju partiju osim ako nije direktno povezana s klubom?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- Pensioner26
- Kontakt:
Toliko se Liverpool gura da su od posljednjih 30 sezone premier lige osvojili 1. Daj nemojte biti smiješni.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
I tu jednu su osvojili kada su laburisti bili na vlasti, sada opet. Baš čudno, zar ne?
Ocigledo ljudi promovisu politiku koja je najbolja za grad u kojem zive. I da pri tome ih zaboli qurac za misljenje kretena iz Bosne. Mozes se malo i sam edukovat
Srce, čast i ponos!
Fali ti Asteriks pored osvojilibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 jan 2025, 22:04I tu jednu su osvojili kada su laburisti bili na vlasti, sada opet. Baš čudno, zar ne?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.