English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Zar stvarno neko ne vidi da ga lopta udara u ruku??
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Naravno da nismo, postavlja se pitanje šta je prirodan položaj ruke? Igrač Brendforda pokušava prebaciti loptu na drugu stranu dok Konate ide na njega raširenih ruku ? Tu je jedino prirodno očekivati igranje rukom s obzirom da se Konate zaletio ko tele u šarena vrata.Venom je napisao/la: ↑18 jan 2025, 21:08Veca i De Ligthova ruka je u neprirodnijem polozaju od Konateove.chily-rz je napisao/la: ↑18 jan 2025, 21:06Kolika je razdaljina bila između Mcalistera i De Lighta kad je sviran penal?Venom je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:57
To o cemu pricas se desava u situacijama kada je lopta na zemlji i kada napadac ide 1v1 sa defanzivcem. U ovoj situaciji je lopta u zraku, ne postoji ta mogucnost da Konate u tom trenutku, obzirom na polozaj tijela ruku stavi uz isto, jbt pa to ni Clark Kent ne bi mogao.
Da je razdaljina između Konatea i igraca Brenforda bila veca penal bi bio cist.
Nadam se da smo sve regulisali
Lik gledao desnu ruku ne vjerujem
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Samo arsenalovi navijači mogu kreirati ovako debilnu raspravu da traje sat vremena
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Gledaj ovo moj vedade, definitivno nismo gledali utakmicuQUARTERBACK je napisao/la: ↑18 jan 2025, 21:15
samo rezu.ltati.com zato i dobijamo snimke naknadno![]()

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
klasika da je protiv liverpoola salah bi vec na penalu ceko da osuta
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Poslije imaju obraza pričati o sudijama

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Pa svirann je faul u napadu ovdje, prije nego je lopta dosla do njih. Moracete ukljucivat komentatore pa makar i ove nase balkanske, ipak nesto i oni pojasne.
CPOJ
Ne moraš više ništa ni braniti protiv ovih optužbi, svi su uvjerili ovdje s kim mi imamo posla
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kad krenete da mu odgovorite, sjetite se da je počeo sa urnebesnim šalama tipa holandski Mujakić. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
De smirite se malo nema dovoljno mjesta na neuropsihijatriji za sve vas
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Jel bio penal za Brentford?HordasOdMalena je napisao/la: ↑18 jan 2025, 21:24Kad krenete da mu odgovorite, sjetite se da je počeo sa urnebesnim šalama tipa holandski Mujakić.![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ima fakat normalnih likova navijača Liverpoola, ali nažalost prednjače ovaj sa šizofrenijom iz Šehera koji misli da ceo svet mrzi srbe i divove i židovski bot koji poziva na klanje žena i djece.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Jedina realnost je da ih je Arteta svoj tim zestoko zavalio sa transferima, na bekovima im svi igraci istog profila, vezni red prepun sestica, nema kreativca u odsustvu Odegarda. Jasno je bilo da im na ovakvu ekipu fali jedan fizicki dominatan napadac koji ima minimalno 20 golova u sezoni.
Ocekivanja su bila velika kako od vlastitih, tako i od navijaca protivnickih timova. Ja sam prvi vidio Arsenal ove sezone kao glavnog favorita za titulu. Za sada su dobili apsolutno nista, nazadovali u svakom smislu u odnosu na prethodne sezone. Pa onda treba doc na ovu temu i prosipat frustraciju izmisljajuci teorije zavjere.
Evo ovaj mentalni bolesnik je toliko zglajzo da navijace protivickog tima naziva cetnicima. Pa kakava pogan moras bit da to kazes?
Ocekivanja su bila velika kako od vlastitih, tako i od navijaca protivnickih timova. Ja sam prvi vidio Arsenal ove sezone kao glavnog favorita za titulu. Za sada su dobili apsolutno nista, nazadovali u svakom smislu u odnosu na prethodne sezone. Pa onda treba doc na ovu temu i prosipat frustraciju izmisljajuci teorije zavjere.
Evo ovaj mentalni bolesnik je toliko zglajzo da navijace protivickog tima naziva cetnicima. Pa kakava pogan moras bit da to kazes?
Srce, čast i ponos!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Čuj laburista o normalnim likovima. Strašno.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Sto izbjegavas odgovoriti na pitanje?
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Koje pitanje, oko penala? Nemam problem priznati da su laburisti bili u VAR sobi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.