Samo pitam po kojim pravilima ruka Konatea nije penal, nije u prirodnom položaju, čini tijelo većim, što ih nije držao iza leđa?
Nije bitno, Arsenal je kiksao ali bi prije toga isto uradio i Liverpul da u VAR sobama nisu slijepci kad ste vi u pitanju.
Pa gdje je covjek mogao sa onom rukom, uzevsi u obzir razdaljinu sa koje je nabijena?
Koliko puta si vidio da obrambeni igrači drže ruke iza leđa u situacijama kad protivnički igrač ima namjeru centrirati? Šta misliš što to rade, iz neke furke ili znaju da postoji mogučnost da ih lopta napuca u ruku i bude penal ?
Kažem ti glavni sudija objašnjava igraču Brentforda da je rame u pitanju, on ispade nije ni vidio ruku a ovi iz VAR sobe ga nisu obavijestili da pregleda situaciju.
To o cemu pricas se desava u situacijama kada je lopta na zemlji i kada napadac ide 1v1 sa defanzivcem. U ovoj situaciji je lopta u zraku, ne postoji ta mogucnost da Konate u tom trenutku, obzirom na polozaj tijela ruku stavi uz isto, jbt pa to ni Clark Kent ne bi mogao.
Da je razdaljina između Konatea i igraca Brenforda bila veca penal bi bio cist.
Kakva skupina debila, nijedan nije vidio ovaj drugi ugao i svi mislili na osnovu onog da ga je udarila u ruku i sad samo mijenjaju plocu.
Mentalitet krda na nivou
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
e yebem ga ovo nisam vidio a iz onog se ugla ne vidi ova druga ruka prcim je
moja greska sorry boys jes ruka
Nije to dovoljno, moras 7x napisat da ti je zao, toliko si puta tvrdio da nije ruka.
Vidi se da navija za Arsenal.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Kakva skupina debila, nijedan nije vidio ovaj drugi ugao i svi mislili na osnovu onog da ga je udarila u ruku i sad samo mijenjaju plocu.
Mentalitet krda na nivou
Kako se usudjujemo bit upravu jelde??
Strašno svega mi
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
ne fakat ja nemam problem da priznam kad pogrijesim.. na prvom snimku kako zakrece tijelo cini se da ga pogadja u tijelo ali na ovom drugom koji sam maloprije vidio se vidi fino da ga je u ruku pogodila posteno ponisten gol..
Gaston original. Nikakvo misljenje, samo se pridruzi popularnom stavu i redaj smajlice
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
I dalje niko od skauzechetnika da objasni kako nije penal sviran protiv njih danas.
Ovaj navija za Mirvićevu prćiju, kmeči svaki dan o nekim imaginarnim greškama sudija i teorijama zavjera protiv njih, pa dođe ovdje opravdava očit kriminal, strašno.