Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Daj nemoj yebavat u ruku ga pogodila
Nisam vidio odmah ruku, sad vidim da je igrao rukom.
??QUARTERBACK je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:35pa jel imate problema s vidom momci sta je problem jasno se vidi da ga je pogodila ispod ruke u stomak ja sam cak mislio da jest ruka dok ovo nisam vidio![]()
Ovo tebi stomak? Nisi realan dječko...
Zasto se lopta nije odbila prema tlu ako ga je pogodila u ruku?HordasOdMalena je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:39??QUARTERBACK je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:35pa jel imate problema s vidom momci sta je problem jasno se vidi da ga je pogodila ispod ruke u stomak ja sam cak mislio da jest ruka dok ovo nisam vidio![]()
druze posjeti ocnog jel vidis da mu lopta prolazi ispod ruke pa pogledaj samo putanju lopte a ruka iznad nje kako ce se ovako odbiti a nije ga direktno u ruku pogodila kakvi mozgovi vidi se da navijas za sarajevoHordasOdMalena je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:39??QUARTERBACK je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:35pa jel imate problema s vidom momci sta je problem jasno se vidi da ga je pogodila ispod ruke u stomak ja sam cak mislio da jest ruka dok ovo nisam vidio![]()
Brokula je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:41Zasto se lopta nije odbila prema tlu ako ga je pogodila u ruku?HordasOdMalena je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:39??QUARTERBACK je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:35pa jel imate problema s vidom momci sta je problem jasno se vidi da ga je pogodila ispod ruke u stomak ja sam cak mislio da jest ruka dok ovo nisam vidio![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.