English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: English Premier League
ajmo Morgan Rogers rukom za pobjedu da crkne retard od muke
Ne bi! Arsenal bi nasao nacina da uyebe i sudijsku protekciju, eto utakmica protiv Uniteda cist primjer. Sve se radilo na tome da prodju u FA kupu, ali dzabababoedindzeko09 je napisao/la: ↑18 jan 2025, 18:17Svako bi bio šampion da ima sudijsku protekciju apsolutno svako kolo, nijednom greška nije bila na njhovu štetu (baš čudno, što li), a svako kolo su pogurani nečim što se ne bi trebalo svirati ili što bi trebalo, a neće.
Samo danas:
Konate rukomet u 16m. - kažu napucana lopta, a kad je De Lijgta napucala tad je penal sviran?
Ofsajd Wisse - kažu ne bi bilo vjerovatno ništa od toga, a frajer maltene 1 na 1 izlazio na golmana, na drugoj stativi dva igrača![]()
Zadnja izmjena: Venom, dana/u 18 jan 2025, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
Srce, čast i ponos!
Mbeumo nije imao šanse protiv VVDa i Konatea. Pojeli su ga.Poligon10 je napisao/la: ↑18 jan 2025, 18:170 0, Liverpool neuvjerljiv, bez velikih šansi osim one Gakpa koliko se ja sjećam, šuta uokolo kako stigne, s druge strane solidan Brentford sa opasnijim kontrama na Mbeuma od onoga što je Liverpool imao. Mbeumo da je imao svoj dan sigurno bi jednu od onih iskoristio, ali nije, Liverpool je na kraju zabio i to je to. Naravno da je daleko ako zabiješ u nadoknadi za pobjedu. Je li to uvjerljivo i dominantno? Nagledao sam se ovakvih utakmica 2013, Utd je na kraju rutinski osvojio.
Lahko je rukamaFuerza je napisao/la: ↑18 jan 2025, 18:20Mbeumo nije imao šanse protiv VVDa i Konatea. Pojeli su ga.Poligon10 je napisao/la: ↑18 jan 2025, 18:170 0, Liverpool neuvjerljiv, bez velikih šansi osim one Gakpa koliko se ja sjećam, šuta uokolo kako stigne, s druge strane solidan Brentford sa opasnijim kontrama na Mbeuma od onoga što je Liverpool imao. Mbeumo da je imao svoj dan sigurno bi jednu od onih iskoristio, ali nije, Liverpool je na kraju zabio i to je to. Naravno da je daleko ako zabiješ u nadoknadi za pobjedu. Je li to uvjerljivo i dominantno? Nagledao sam se ovakvih utakmica 2013, Utd je na kraju rutinski osvojio.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- JayCatwright
- Kontakt:
pa Arsenal i United iz doba korone su jedine dvije ekipe koje uz sudijsku protekciju nisu ništa osvojile, zato sad svaku odluku sudija gledaju kroz lupu, nema većih luzerčina bukvalno, mozda jedini Dortmund ili Roma
Ja stvarno pokušavam normalno diskutovati, slabo me zanimaju trollovi i gledam da normalno komentarišem tekmu koju pratim. Ništa se nisam sjebo, pobjeda kao pobjeda, teže zarađena i to je to.gaston je napisao/la: ↑18 jan 2025, 18:18De bolan, reci sjebo sam se, pretjerao i ćao.Poligon10 je napisao/la: ↑18 jan 2025, 18:170 0, Liverpool neuvjerljiv, bez velikih šansi osim one Gakpa koliko se ja sjećam, šuta uokolo kako stigne, s druge strane solidan Brentford sa opasnijim kontrama na Mbeuma od onoga što je Liverpool imao. Mbeumo da je imao svoj dan sigurno bi jednu od onih iskoristio, ali nije, Liverpool je na kraju zabio i to je to. Naravno da je daleko ako zabiješ u nadoknadi za pobjedu. Je li to uvjerljivo i dominantno? Nagledao sam se ovakvih utakmica 2013, Utd je na kraju rutinski osvojio.
Bolje nego ovo.
"Teško zaradjena" i "daleko od pobjede" su dva različita vidjenja.
Opet kažem, pogriješio si, i to je okej.
Opet kažem, pogriješio si, i to je okej.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Nezasluženo.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Ima TottenhamJayCatwright je napisao/la: ↑18 jan 2025, 18:22pa Arsenal i United iz doba korone su jedine dvije ekipe koje uz sudijsku protekciju nisu ništa osvojile, zato sad svaku odluku sudija gledaju kroz lupu, nema većih luzerčina bukvalno, mozda jedini Dortmund ili Roma

Blue is a color
Football is a game
Football is a game
- JayCatwright
- Kontakt:
Tottenham nije potrošio milijardu ko Arsenal u zadnje 4 sezone.Majstorinho je napisao/la: ↑18 jan 2025, 18:28Ima TottenhamJayCatwright je napisao/la: ↑18 jan 2025, 18:22pa Arsenal i United iz doba korone su jedine dvije ekipe koje uz sudijsku protekciju nisu ništa osvojile, zato sad svaku odluku sudija gledaju kroz lupu, nema većih luzerčina bukvalno, mozda jedini Dortmund ili Roma![]()
37 šuteva anulira besmisleno dosudjen ofsajd u situaciju 2 na 2 u 80 i nekoj minuti.
Logic is sound
Logic is sound
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
I nova pravila donesena nakon utakmice protiv Uniteda gdje napucana ruka koja ide ka golu nije penal
Rođen s tobom da budem
Situacija 2v2 gdje je jedan od defanzivaca Van Dijk = gol?
- JayCatwright
- Kontakt:
igra im tim, oni i dalje o suđenju hahahahaha
1. Faul u napadu Gabriela nije sviran
-
- Kontakt:
Naravno, ali Tottenham ništa nije osvojio 16 godina, a predstavljaju se kao big 6 tim. Oba tima su luzerskaJayCatwright je napisao/la: ↑18 jan 2025, 18:29Tottenham nije potrošio milijardu ko Arsenal u zadnje 4 sezone.Majstorinho je napisao/la: ↑18 jan 2025, 18:28Ima TottenhamJayCatwright je napisao/la: ↑18 jan 2025, 18:22pa Arsenal i United iz doba korone su jedine dvije ekipe koje uz sudijsku protekciju nisu ništa osvojile, zato sad svaku odluku sudija gledaju kroz lupu, nema većih luzerčina bukvalno, mozda jedini Dortmund ili Roma![]()
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Havertz drzi golmana za rukavice i nista se ne svira 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Sta Martinez radi lol cupa Havertza nesto
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.