Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Vaya
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Vaya » 17 jan 2025, 19:59

Mercedes1 je napisao/la:
17 jan 2025, 19:47
A da malo pogledaš sastav Mege prethodnih godina.Razvijani su tu i košarkaši BiH.
Musa je mnogo puta navodio da mu je Ražnatović spasio karijeru.
Miško ima strogo profesionalan odnos sa svojim klijentima.Čak i sa Jokićem.Jedina dva izuzetka su Marko Kešelj koji mu je bio kao usvojeni sin i sada radi kod njega i Džanan Musa sa kojim je i porodično u dobrim odnosima.
Ne pratiš ti košarku nešto mnogo?
O cemu pricas? Da ne bi naljutili jednog kosarkaskog agenta, KS BiH treba da skida gace kada god se njemu digne u nekoj zamisli koja se odnosi cisto na njegov biznis - jel me zajebavas ili sta?
Sta, mi trebamo da podvijemo rep k'o posljednje pizde svaki put kad njemu nesto treba - ma nemoj...cuj ti frajera, jos to upakuje u celofan saradnje sa susjedima... :lolno:

Sta treba, stalno da radimo kao stp je Teletovic radio sa Matkovicem - pa cemo da budemo fini i poslusni susjedi...**** li ti pricu... :kafa:

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 17 jan 2025, 20:29

Mercedes1 je napisao/la:
17 jan 2025, 19:47
A da malo pogledaš sastav Mege prethodnih godina.Razvijani su tu i košarkaši BiH.
Musa je mnogo puta navodio da mu je Ražnatović spasio karijeru.
Miško ima strogo profesionalan odnos sa svojim klijentima.Čak i sa Jokićem.Jedina dva izuzetka su Marko Kešelj koji mu je bio kao usvojeni sin i sada radi kod njega i Džanan Musa sa kojim je i porodično u dobrim odnosima.
Ne pratiš ti košarku nešto mnogo?
Pitanje je bilo sta KS BiH i reprezentacija imaju od Miska, a ne igraci koje zastupa?
Covjek radi kontra saveza, odvodi ti igrace i oslabljuje ekipu.
Cuj treba mu izaci u susret, menadzer je Musi i porodicni mu prijatelj :rol:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 17 jan 2025, 20:50

Naljutili smo Miška :urnebes:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 18 jan 2025, 06:49

Jel moguce sta lik prica :urnebes:
naprijed rejal

BIHpatriota
Kontakt:

Post Postao/la BIHpatriota » 18 jan 2025, 07:03

Koje je igrače oteo Miško? Da, jadni Kondic, on bi igrao za BIH, ali ne da mu Miško. Ovo samo naivni Bosnjo misli. Kondic ne igra za BIH jer sanja o Srbiji a ne jer ga nesto Misko forsira, pa vecu bi korist imao Misko da Kondic postane standardan u BIH , nego da bude 20 igrac Srbije.

Miska boli on a stvar za nacionalizam. Lik je biznismen i zato drži cijelu Evropu.

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 18 jan 2025, 08:35

Raonffa je napisao/la:
17 jan 2025, 20:50
Castaneda je inace njegov klijent :D :D
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

Mercedes1
Kontakt:

Post Postao/la Mercedes1 » 18 jan 2025, 12:24

Vi definitivno ne razumijete kako funkcioniše košarka u regiji.Ali dobro,vjerovatno vam košarka nije primarni sport već onako.Usput.
Boli Ražnatovića za Kondića i reprezentaciju.I Srbije a pogotovo BiH.On je dobio zadatak od KS Srbije i nije uspio.U Srbiji sve funkcioniše po principu par ljudi.I vi ne razumijete koliko je košarka popularna u Srbiji. Puno puno popularnija nego u BiH.
Miško sve što radi radi sa aminovanjem vlasti.Da nije tako sutra bi mu navalili svašta nešto a na njegovo mjesto bi uletio neko drugi.
Jake veze Ražnatović ima i sa KS Hrvatske.Zato im je i završio Matkovića.I to preko Teletovića kojem je bio agent i sa kojim ima dobre veze.Neće više biti mladih BH košarkaša u Megi.Đulović otpada definitivno. Praviće se problemi mladim igračima iz Srbije koji budu htjeli da igraju za BiH-Novi Pazar i okolina.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 18 jan 2025, 12:36

BIHpatriota je napisao/la:
18 jan 2025, 07:03
Koje je igrače oteo Miško? Da, jadni Kondic, on bi igrao za BIH, ali ne da mu Miško. Ovo samo naivni Bosnjo misli. Kondic ne igra za BIH jer sanja o Srbiji a ne jer ga nesto Misko forsira, pa vecu bi korist imao Misko da Kondic postane standardan u BIH , nego da bude 20 igrac Srbije.

Miska boli on a stvar za nacionalizam. Lik je biznismen i zato drži cijelu Evropu.
Znaju svi da je Kondiceva zelja Srbija, pa jel to sad znaci da se trebamo naguziti Misku i dati mu papire?
Nek igra kao naturalizovani kao Garza kod nas i stvar rijesena.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 18 jan 2025, 14:51

Bassha je napisao/la:
18 jan 2025, 08:35
Raonffa je napisao/la:
17 jan 2025, 20:50
Castaneda je inace njegov klijent :D :D
Opušteno, ima Čampara u rezervi :kafa:
Mercedes1 je napisao/la:
18 jan 2025, 12:24
Vi definitivno ne razumijete kako funkcioniše košarka u regiji.Ali dobro,vjerovatno vam košarka nije primarni sport već onako.Usput.
Boli Ražnatovića za Kondića i reprezentaciju.I Srbije a pogotovo BiH.On je dobio zadatak od KS Srbije i nije uspio.U Srbiji sve funkcioniše po principu par ljudi.I vi ne razumijete koliko je košarka popularna u Srbiji. Puno puno popularnija nego u BiH.
Miško sve što radi radi sa aminovanjem vlasti.Da nije tako sutra bi mu navalili svašta nešto a na njegovo mjesto bi uletio neko drugi.
Jake veze Ražnatović ima i sa KS Hrvatske.Zato im je i završio Matkovića.I to preko Teletovića kojem je bio agent i sa kojim ima dobre veze.Neće više biti mladih BH košarkaša u Megi.Đulović otpada definitivno. Praviće se problemi mladim igračima iz Srbije koji budu htjeli da igraju za BiH-Novi Pazar i okolina.
A inače je do sada Miško razvio veliki broj igrača iz BiH (pogotovo onih što žele igrati za nas) u Megi, a što se tiče košarkaša iz Sandžaka koji igraju za BiH, ja mislim da im se ne zna broj, toliko ih je da se evo ja trenutno ne mogu sjetiti nijednog, mozak mi zablokira :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Vaya
Kontakt:

Post Postao/la Vaya » 18 jan 2025, 15:19

Mercedes1 je napisao/la:
18 jan 2025, 12:24
Ti si ili Misko licno ili neko ko radi za njega...

Misko skonta da mu je bolje za karijeru da igra za Hrvatsku, a ne sumnjam da i Matkovicu draze igrati za Hrvatsku nego za BiH...Tu nastupa pizda Teletovic, koji obezbjedjuje ispisnicu za dzaba, sa nadom da ce preko ministra prostornog uredjenja HNK koje drzi HDZ u tom trenutku da zavrsi sve dozvole za svoje minihidrocentrale oko Jablanice - a BiH, KS i reprezentacije puse...

I sad ti meni kazi da je sad problem - jer po prvi put u historiji nismo skinuli gace pred susjednim savezima i mesetarima, te da ne dajemo ispisnice za dzaba - eh odmah smo bezobrazni i nismo za saradnju... :lolno:
Sto nije Misko bio frajer i dosao rekao, ok Kosta nece za vas, hajd vi dajte ispisnicu, a za uzvrat ce te dobiti to i to...posto sve zna sta se desava, sto nije dosao i rekao preko Srbije cemo vam rijsiti Garzu u FiB-i, a vi zauzvrat ispisnicu...ali ne problem je sto mi odmah nismo pali na koljena, cim su oni mignuli...

I haj mi majke ti reci koga je to Misko razviood nasih igraca u Megi i koje to od Sandzaklija odbio Srbiju da bi zaigrao za BiH...

Mene samo Misko cudi u ovom svemu, daje savjetovao Kostu da igra za Srbiju nego za BiH, mada ne vjerujem da je to produkt Miskovog razmisljanja, nego koliko je Kosta cetnik u dusi...

EdinjoBos
Kontakt:

Post Postao/la EdinjoBos » 18 jan 2025, 17:47

koliko ima istine u tome da je mirza dao ispisnicu za karla, mirza je inace veliki domoljub, dok su svi mladi tad bjezali od nase repke (begic, rizvic, barac, ilic, omerhodzic/markota, ...) jedini su on i trepalovac (bosnjak iz sandzaka) zelili nas dres. nasa bagra je otjerala/"procijenila nedovoljno talentiranim" alena (kao u rukometu melica). uglavnom jedini je mirza ostao nama vjeran, zato me cudi...

Vaya
Kontakt:

Post Postao/la Vaya » 18 jan 2025, 18:05

EdinjoBos je napisao/la:
18 jan 2025, 17:47
koliko ima istine u tome da je mirza dao ispisnicu za karla, mirza je inace veliki domoljub, dok su svi mladi tad bjezali od nase repke (begic, rizvic, barac, ilic, omerhodzic/markota, ...) jedini su on i trepalovac (bosnjak iz sandzaka) zelili nas dres. nasa bagra je otjerala/"procijenila nedovoljno talentiranim" alena (kao u rukometu melica). uglavnom jedini je mirza ostao nama vjeran, zato me cudi...
Necu da pljujem po njemu, ali Matkoviceva ispisnica nije mogla izaci iz naseg saveza, bez potpisa i saglasnosti predsjednika saveza...kao sto rekoh, necu da pljujem po njemu, pogotovo jer smo tada u savezu imali Vedrana Princa koji je rovario po savezu u korist Hrvatske...ali je opce poznata stvar koliko je Mirza se u sustini bavio svojim biznisom, otkako je napustio kosarku...
Naravno necu da ga poredim sa bilo kim, jer je on dao ovoj drzavi puno toga...medjutim ukoliko pricamo o njegovom mandatu kao predsjednik saveza - tu se nema pohvalit cime, kako je dosao - tako je i nestao...

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 18 jan 2025, 21:26

EdinjoBos je napisao/la:
Zaboravio si spomenuti Damira Omerhodžića .

Koliko se sjećam Alena je dovela u KK Bosnu pokojna Mira Poljo i ozbiljno računali na njega , sjećam se da jeo u Vinoteci riba obavezno , a ostali igrači u Mercatoru :D
Šta se desilo kasnije ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

EdinjoBos
Kontakt:

Post Postao/la EdinjoBos » 18 jan 2025, 22:52

VensanKasel je napisao/la:
18 jan 2025, 21:26
EdinjoBos je napisao/la:

Koliko se sjećam Alena je dovela u KK Bosnu pokojna Mira Poljo i ozbiljno računali na njega , sjećam se da jeo u Vinoteci riba obavezno , a ostali igrači u Mercatoru :D
Šta se desilo kasnije ?
Spomenut je Damir...

Koliko ja znam (nisam nikakav insajder) procjenili su ga kao nedovoljno dobro za reprezentaciju,, kasnije je potpisao za kk cibonu i igrao ua U20 hrvatske....

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 18 jan 2025, 23:21

EdinjoBos je napisao/la:
18 jan 2025, 22:52
EdinjoBos je napisao/la:

Šta se desilo kasnije ?
Spomenut je Damir...

Koliko ja znam (nisam nikakav insajder) procjenili su ga kao nedovoljno dobro za reprezentaciju,, kasnije je potpisao za kk cibonu i igrao ua U20 hrvatske....
Ne ne , Damir je htio igrati za reprezentaciju više nego Alen , tako si ga trebao spomenuti .

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 19 jan 2025, 21:21

18 jan 2025, 23:21
EdinjoBos je napisao/la:

Šta se desilo kasnije ?
Spomenut je Damir...

Ne ne , Damir je htio igrati za reprezentaciju više nego Alen , tako si ga trebao spomenuti .
ludio sa Bosnom toliko ,da je i prezime promijenio :rol: :rol:

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 19 jan 2025, 21:38

lumani je napisao/la:
19 jan 2025, 21:21
EdinjoBos je napisao/la:

Spomenut je Damir...

Zbog majke je to uradio , privatni razlozi .

Igrao sam protiv njega 2001 godine u Francuskoj na turniru , Trepalovac i on su tada igrali za reprezenzaciju grada Zagreba . Upravo su oni osvojili turnir, na slavlju Damir je bio ogrnut sa našom zastavom , puštao je Bosnom behar probeharao u njihovoj svlačionici , stalno se družio sa nama , ekstra lik .

Haj sad malo smajlije stavi :thumbup:

Velizar
Kontakt:

Post Postao/la Velizar » 19 jan 2025, 21:47

Trepalovac je od svih kosarkaskih elemenata imao samo visinu

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 19 jan 2025, 21:49

Sta je sa Alemom Husejinovicem gdje je on sad?
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 jan 2025, 21:52

19 jan 2025, 21:38
lumani je napisao/la:
19 jan 2025, 21:21

Zbog majke je to uradio , privatni razlozi .

Igrao sam protiv njega 2001 godine u Francuskoj na turniru , Trepalovac i on su tada igrali za reprezenzaciju grada Zagreba . Upravo su oni osvojili turnir, na slavlju Damir je bio ogrnut sa našom zastavom , puštao je Bosnom behar probeharao u njihovoj svlačionici , stalno se družio sa nama , ekstra lik .

Haj sad malo smajlije stavi :thumbup:
Dobro, ne zna brat @lumani ko si ti.Nemoj da si napadan. :D

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, Muumii, StevieG8, Vaya i 21 gost.