RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

kimbo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la kimbo » 09 apr 2011, 20:17

zvjezdas je napisao/la:Zalosno je bilo na utakmici,vatreno u sredini ali niko ne zeli dati gol,sve je namjesteno.Velezovci se valjali po terenu a Zvijezda nije htjela dati gol.Sudije sve tolerisale.Dakle,rezultat je izreziran.Zalosno je samo sto onolike navijace napravise budalama.Pozz.iz Gradacca i nadam se da vam je poklonjen bod osigurao opstanak.
Hvala na izvjestaju , zalosno je to. Sta da kazem na niske smo grane spali ako moramo osiuravati opstanak u ligi na ovaj nacin.Al raduje cenjenica da ste nam prijatelji.

lijep pozdrav
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

altai
Kontakt:

Post Postao/la altai » 09 apr 2011, 21:23

momci utakmica je 100 posto dogovorena al mogli su makar dat po koji go
da bude ljepse al sta je tu je bolje vama nego kome drugom i niko se ne
buni al niko da pokusa pravo opucat prema golu i mi i vi i ako su bili u pozici pucaju u nebesa lijep
pozdrav iz gradacca pa nekad dodte u gradacac

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 09 apr 2011, 21:27

Zbog osobnih obaveza nisam mogao danas u Gradačac ali mi je žao ako je istina ovo što momak kaže.
Mislim da bi i bez ovog boda bili sigurni u opstanku ka premijer ligi, a ovako je, (ako je istina da je namješteno) pravo smiješna i žalosna situacija u isto vrijeme.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

altai
Kontakt:

Post Postao/la altai » 09 apr 2011, 21:31

Titova-Juga je napisao/la:Zbog osobnih obaveza nisam mogao danas u Gradačac ali mi je žao ako je istina ovo što momak kaže.
Mislim da bi i bez ovog boda bili sigurni u opstanku ka premijer ligi, a ovako je, (ako je istina da je namješteno) pravo smiješna i žalosna situacija u isto vrijeme.
ma jarane istina je sigurno ja bio na stadionu oko 2 sata nasa 2 cojka iz uprave sa vasim nekim dogovaraju da bude nerijeseno 0-0 to sam cuo sigurno jedino sto mi je drago odigro cistog x kad sam to cuo i dobio opet kazem sigurno pozdrav

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 09 apr 2011, 22:02

idemo dalje... pet komada protiv travnika :)

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 09 apr 2011, 22:04

altai je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Zbog osobnih obaveza nisam mogao danas u Gradačac ali mi je žao ako je istina ovo što momak kaže.
ma jarane istina je sigurno ja bio na stadionu oko 2 sata nasa 2 cojka iz uprave sa vasim nekim dogovaraju da bude nerijeseno 0-0 to sam cuo sigurno jedino sto mi je drago odigro cistog x kad sam to cuo i dobio opet kazem sigurno pozdrav
Kako niko ne objavi prije tekme da se bar uzme koja milja kladionici.Žalosno ako je tako, pa bježimo im po 6 bodova, nije nam stalo do boda radi opstanka a i da jest treba igrati časno i pošteno, što i jest bit sporta i fudbala. :evil:
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 09 apr 2011, 22:14

mujoisuljo je napisao/la:
altai je napisao/la:
Kako niko ne objavi prije tekme da se bar uzme koja milja kladionici.Žalosno ako je tako, pa bježimo im po 6 bodova, nije nam stalo do boda radi opstanka a i da jest treba igrati časno i pošteno, što i jest bit sporta i fudbala. :evil:
zasluzen bod sigurno....

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 09 apr 2011, 22:58

Trebao si biti danas u Gradačcu pa da vidiš da li je bod zaslužen. Ja bih u ovakvim slučajevima objema ekipama oduzeo i onaj bod. Čista antipropaganda fudbala. Treba uvesti onaj Miljanićev sistem pogotovo kod rezultata 0:0, kad se ne šutaju lopte na gol, u slučaju neriješenog da se izvode penali i pobjednik dobija bod.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

Red
Kontakt:

Post Postao/la Red » 09 apr 2011, 23:16

nostradamus je napisao/la:
Rodjeni_BRato je napisao/la:idemo dalje... pet komada protiv travnika :)
Kako igramo mozete samo primiti 5.Ako nesto ne izreziramo kao ovo sa zvjezdom danas......

Jel ovo pretkazanje ?? :lol:
Van Pirote isto misevi. Bujrum !!! :mrgreen:

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 09 apr 2011, 23:34

Ćale_za_vas_miševi je napisao/la:
zvjezdas je napisao/la:Zalosno je bilo na utakmici,vatreno u sredini ali niko ne zeli dati gol,sve je namjesteno.Velezovci se valjali po terenu a Zvijezda nije htjela dati gol.Sudije sve tolerisale.Dakle,rezultat je izreziran.Zalosno je samo sto onolike navijace napravise budalama.Pozz.iz Gradacca i nadam se da vam je poklonjen bod osigurao opstanak.
to care
nek si priznao
ali neće o tome da pišu portali
bode im oči šampion ZRINJSKI
ali neka patite kompleksaši kako vam ga zadajemo
oooouuuuuuuujeeeeaaaaa
Ne kontam. Kome vi šta zadajete. Pa danas ni jedna ekipa nije znala ni gdje se golovi nalaze a kamoli šta drugo. Maloprije sam u jenom svom postu napisao, ja bih za onakav fudbal oduzimao bodove i jednim i drugim. Masa je naroda koja možda daje posljednjih 5 KM da bi gledala dobru utakmicu a oni na onakav način da se oduže publici. Nisu krivi ni igrači, koliko su krive uprave ova dva kluba. Hebem te zvijezdo kad si ušla u te prljave vode.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 09 apr 2011, 23:44

sve najbolje u nastavku....danas tekma nimalo lijepa za oci i jedni i drugi bjeze od gola al nebitno mislim da ce nam ovaj po bod dosta znacit i da je ove sezone rijesen opstanak u ligi....pa ako bogda na godinu navratite u gradacac...pozz
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 apr 2011, 00:57

Evo želim da čestitam veležu za "diskutabilan" osvojen bod, pošto čitam takve komentare o današnjoj utakmici u gradačcu. Pa gospodo ako imate dokaz, pokažite ga ili ga dokumentujte, evo čitam komentar od jednog navijača zrinjskog da se prije nekoliko dana znalo da će biti neriješeno, pa dokaži braca. Na zapadu za ovakve priče rekla - kazala, se ide u zatvor ili novčana kazna zbog klevetanja bez dokaza, znači kada velež uzme bod ili tri u gostima namješteno, a kad drugi onda pošteno. Ma smiješni ste, zaista. A što nekaže da smo izgubili 14 bodova u mostaru i 8 osvojili na stranim, to niko ne spominje, je li? Ma stvarno nigdje veze.

A protiv "mesara" iz travnika na pobjedu, pa da ne bude i oni vam pustili.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 10 apr 2011, 09:28

Mostar u Srcu Velez Do Groba !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 10 apr 2011, 11:21

husein veličanstveni je napisao/la:Trebao si biti danas u Gradačcu pa da vidiš da li je bod zaslužen. Ja bih u ovakvim slučajevima objema ekipama oduzeo i onaj bod. Čista antipropaganda fudbala. Treba uvesti onaj Miljanićev sistem pogotovo kod rezultata 0:0, kad se ne šutaju lopte na gol, u slučaju neriješenog da se izvode penali i pobjednik dobija bod.
Trebo si ti jucer biti u mostaru da vidis kako je suncano bilo,de bogati kani se ti prica namjesteno ovo namjesteno ono cim neko bod odnese sa strane namjestena utakmica.
Samo jedan klub Velež Mostar

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 10 apr 2011, 11:39

Meni kao navijacu smeta kad neko nesto pocne da prica a nema ni najmanji dokaz za takvo nesto.Znaci da je namjestena utakmica kad je nas Zvijezda dobila 1:4???
Molim vas,okanite se ludih prica i nekih gluposti.Dobili smo u Banovicima,kuci odigrali svaku utakmicu maksimalno borbeno a u zadnjoj utakmici protiv Olimpika pokazali i da momci znaju igrat.U svim segmentima je Olimpik nadigran i mi smo osigurali opstanak i mislim da uz 2-3 dobra igraca i sadasnji kostur ekipe moze se napravit pravo fina ekipa i biti medju prvih 5-6 samo za to treba malo volje i znanja.Sigurno je da je Odovic dobar trener i on je zasluzan za ovaj rezultat ali svog djela ima i Milorad Mitrovic i hvala i jednom i drugom.Velez samo treba da nastavi dobro da radi,da se poboljsa administracija jer sam iz Mostara i znam da mnogo toga ne stima u upravi kluba ali igraci te nedostatke zamazu svojim igrama.
Ne zelim nikom nista govorit,svi imaju svoje ali ne dirajte Velez

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 10 apr 2011, 13:17

Nadam se da neće biti nekih problema do kraja sezone, te da ćete u sljedećoj biti tamo gdje i pripadate, među tri najveća kluba u BiH !
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 10 apr 2011, 14:12

Prerodi vas Milomir :)

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 10 apr 2011, 14:20

Gade mi se ova gov'na iz Gradacca,ova njihova djeca sa ovom pricom o namjestenoj tekmi.Da je ona Djenina uletila OPET bi bilo "dogovoreno".Eto jesenas u Mostaru smo vam prodali tekmu da nas nakantate onako i dali smo Tosunovicu da nam zavali 4 komada kao"izvinjenje"sto ga nismo uzeli kad nam se nudio saam.
Eto..jeste li sad rahat misevi?
Cuclu u usta i mrs na spavanje sada!Nisi ti VIDIO tekme!
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 10 apr 2011, 17:48

edinko je napisao/la:Gade mi se ova gov'na iz Gradacca,ova njihova djeca sa ovom pricom o namjestenoj tekmi.Da je ona Djenina uletila OPET bi bilo "dogovoreno".Eto jesenas u Mostaru smo vam prodali tekmu da nas nakantate onako i dali smo Tosunovicu da nam zavali 4 komada kao"izvinjenje"sto ga nismo uzeli kad nam se nudio saam.
Eto..jeste li sad rahat misevi?
Cuclu u usta i mrs na spavanje sada!Nisi ti VIDIO tekme!

Edinko, ne s.eri majketi :twisted:
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

LOPATA
Kontakt:

Post Postao/la LOPATA » 10 apr 2011, 18:24

Bola Edinko okani se čovjeka, oni su nas razvalili u Mostaru. Ja ne znam šta je bilo gore i nemoj raspravljat. Možda je čovjek i upravu jbg namješteno pa namješteno. Ni prva ni zadnja :(
Sretno Abidal :´(

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.