Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Nedo bog biti baš zagriženi navijač ovog kluba

Kako ga henryju kvalitetno zavlači iz presice u presicu, a opet, sam je prihvatio takve uslove. Isti je ko klopp.
- sarajevskiMarlboro
- Kontakt:
Poprilično se istopila prednost na vrhu. Vrijeme je da se malo ustabili ekipa i vrati na onaj raniji pristup. Pogotovo defanzivno. Jbt od onih silnih clean sheetova do gomile jeftino primljenih golova.
Malo je nezgodno što je sutra protivnik Brentford. Ljudi su kući jedna od najjačih ekipa, zabili najviše golova na domaćem terenu (mada su i primili puno). Sve u svemu, igraju dosta otvoreno kući i vjerujem da će bit zanimljiva tekma. Samo me strah nekog ranog gola, opet su počeli. Strah me i bekova, odavno nije ovoliko puhalo po stranama. Robo je nevjerovatno pao, Trentu zavisi od raspoloženja. Vjerujem da će tu biti posla na ljeto. Do tad ko živ ko mrtav.
U napadu, sve su prilike Darwin od prve. S obzirom da je Brentford dosta otvoren kući, možda i bude koristi od njega. Odgovara mu viši tempo i haos na terenu. Poprilično sam digao ruke od njega, al evo pokušavam bit optimističan.
Nisam već par godina pisao na forumu, al nešto me povuklo ove godine. Vidim dosta raje više ne piše, al i dalje ima interesantnih postova/diskusija
Malo je nezgodno što je sutra protivnik Brentford. Ljudi su kući jedna od najjačih ekipa, zabili najviše golova na domaćem terenu (mada su i primili puno). Sve u svemu, igraju dosta otvoreno kući i vjerujem da će bit zanimljiva tekma. Samo me strah nekog ranog gola, opet su počeli. Strah me i bekova, odavno nije ovoliko puhalo po stranama. Robo je nevjerovatno pao, Trentu zavisi od raspoloženja. Vjerujem da će tu biti posla na ljeto. Do tad ko živ ko mrtav.
U napadu, sve su prilike Darwin od prve. S obzirom da je Brentford dosta otvoren kući, možda i bude koristi od njega. Odgovara mu viši tempo i haos na terenu. Poprilično sam digao ruke od njega, al evo pokušavam bit optimističan.
Nisam već par godina pisao na forumu, al nešto me povuklo ove godine. Vidim dosta raje više ne piše, al i dalje ima interesantnih postova/diskusija
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- SoloControTutti
- Kontakt:
Ono sto se pise po netu za standardan Liv ciklus svake godine se polako nazire. Prvi dio sezone odigraju vrhunski, sve stima vecinom i onda krene pad, sitne povrede, zamor, padnu level-dva ispod svoje norme vlastite. Razloga ima vise ali bezveze se ponavljati svaki put. Ne znam sta se desava u pozadini u klubu, ko zna ali sudeci po ovim izjavama Slota sumnjam da nema on sam neke zamisli koga bi doveo da pojaca ekipu, da osigura pozicije i naprijed u ovoj borbi za trofeje. Mozda je vidio s cim se ovdje radi i kako se ovdje radi i miri se sa situacijom, identicne izjave kao kod Kloppa. Ovu izjavu da je dao Nuno koji vodi Forest i bori se za titulu to bi bilo razumljivo ali da nema podrske covjeku koji prije svega nije dobio nikakvo pojacanja na ljeto i sad doveo ekipu do prelaza preko vode na odlicnoj poziciji to se ne moze shvatiti. Poceli su da se guse s remijima i standardne izreckane povrede disruptiraju sistem i formu, a ponavljam ako ne uzmu 9 bodova iz sljedece 3 tekme onda ide duvanje. Ponovit cu da se nadam da je Salah imao samo los dan protiv Foresta i u kupu protiv Spursa da je bio nezainteresovan ali razumijem frustracije pojedinaca sa Salahom jer radi PTSD i dosta puta do sad su navijaci i simpatizeri Liverpoola gledali slican scenario pa ostajali kratki sto se tice nekih trofeja, prva pol. sezona fantazija, drugi dio 3 levela ispod. On mora da nsatavlja da igra vanserijski i da izmislja golove jer Jota je stalno u bolnici, Nunez beskoristan i najgori igrac ekipe, Diaz ne umije jednostavno da drzi konstantu jer odigra 1-2 teke dobro i onda ga nema 4-5, a Gakpo jedini izgleda solidno pored Salaha. Konate ako ne pocne uskoro da vjeruje svoj tijelu i koljenu kao s pocetka sezone bit ce primljenih golova jer on je pokrivao cijelu stranu i svoj dio i Trentov da bi ovaj mogao da radi bravure, ako sto Virgil pokriva lijevu stranu i kikseve Robe. To su kljucne stvari povratka na nivo s pocetka sezone, takoder vrijedi i za Alija, sta god ga muci nadam se da ce ostaviti sa strane i poceti braniti kako zna.
At this point apsolutno očekujem da trojac ode, i da ostajemo bez trofeja do kraja sezone.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
-
- Kontakt:
Pisao bih svasta, ali na mobitelu sam pa ide tesko.
Ova mantra Liverpoola je vec poznata i pricati o tome vise nema ni smisla. Do Nove godine poderes svakog, poslije Nove tebe deru svi. I niko nikad nista da uradi jer je Liverpool postao zlatna koka i masina za pravljenje novca vlasnicima i njima to odgovara.
Da sam na mjestu Slota probao bih sutra Dannsa bar pola sata umjesto rutavog kanisterčića aka Njunjez.
Ova mantra Liverpoola je vec poznata i pricati o tome vise nema ni smisla. Do Nove godine poderes svakog, poslije Nove tebe deru svi. I niko nikad nista da uradi jer je Liverpool postao zlatna koka i masina za pravljenje novca vlasnicima i njima to odgovara.
Da sam na mjestu Slota probao bih sutra Dannsa bar pola sata umjesto rutavog kanisterčića aka Njunjez.
- SoloControTutti
- Kontakt:
Ko ne bi otisao kad vidis kako te struktura tretira, a ti main man u ekipi ili jedan od. Pored toga ne pokazuju aspiracije nikakve da winaju bilo sta, postalo je sprdanje s transferima zadnjih godina. Gube protiv svih klubova kad pokazuju interes za jednog istog igraca, igraci ih odbijaju, kasne ili prate pa na kraju izvise, neko sam tap in-a. Smijurija fakat.
- JayCatwright
- Kontakt:

Valja opet trpiti Diaza
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Bice dosta prodaje na ljeto da se skupe pare za kupovinu

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
4 famozno ljeto
od onog ugovora s najkeom 

Kad se samo sjetim onih ublehaskih prica da cuvamo pare da Mbappea dovedemo. Pa smo onda i Bellinghama cekali jedno ljeto 

Srce, čast i ponos!
Zaboravi Jotu jos i Quansah ako ne valja Slotu

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pocinjem sumnjati da je Edwards pristao jer su mu rekli da če imati kontrolu nad totalnim rebuildingom ekipe. Alisson ce biti na izlogu takoðer, moguce da i ne zele Salaha i Virgila dalje u timu zbog godina. Kako ce to sve zavrsiti nemam pojma.
Ma dobro, kad se pogleda bigger picture, ne dovodjenje Bellinghama je bio pogodak jer je s tim parama potpisan MacAllister, Szobo, Graven i Endo.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
-
- Kontakt:
Da nam Bog svima da zdravlja i da docekamo to ljeto. Otice trojka a dobicemo vjerovatno samo lijevog beka.
Pa objasnio vam je Stevie, biće prodaja ko na autopijaci, to je sfera interesa ovog kluba. Kupovine, možda 2-3 da se popuni koja baš povelika rupa.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Bilo da ovaj trio produzi ugovor ili ne ovo je potencijalno zadnja prilika da se uzme liga. City trosi nemilice i definitivno nema nista od sankcija, Chelsea ce biti zreliji dovest ces jos igraca a Arsenal ce napokon popuniti rupu u napadu. Nama je ekipa sve starija, puno je upitnika na nekoliko pozicija i trebalo bi do kraja ove sezone sve podrediti ligaskom takmicenju. Da bar nismo dosli do polufinala karabaje da se ne rizikuju i tu povrede i umor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.