NK Široki Brijeg

nick
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la nick » 07 apr 2011, 23:47

Dabar je napisao/la:
nick je napisao/la:mah ja se ne osvrcem na to, meni je vise zasmetalo kad obezbjedjenje udara sudiju, e to je dno dna... onom nije mjesto ondje ni u kom slucaju i sta ocekivat dalje? svaki sudija ce pazit sta svira, mislim da je doso kraj dobrim uslovima u sirokom ali et vidjet cemo...
Što se tiče onog iz obezbjeđenja/osiguranja taj je poznat kao nabildani kreten,koji jedva čeka situaciju da namlati nekoga....i kojem se čitav život vrti oko toga....a što se tiče one situacije,da je sudac odmah svirao penal,apsolutno ništa se ne bi dogodilo....jer kada je on otišao do pomoćnog,većina navijača je mislilo da je u pitanju bilo zaleđe,pa da je ovaj otišao s njim konzultirati oko toga,zato je onaka reakcija bila,eto možete i na našim portalima pročitati gdje većina ljudi prizna da smo zasluženo ispali,i da je sve bilo do nas,a ne do sudaca,Želje....

ma gledaj ima kabadahija u svakom gradu, selu, opstini, ulici, zgradi... ali mislim to sto on voli da se bije itd ne opravdavarazlog odakle na tereni i odakle mu pravo da ganja sudije...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 08 apr 2011, 01:56

pa neka ljudi navjaju za koga zele,ali niti onaj ko navija za Tursku ne smije praviti probleme,kao ni onaj sto navija za Hrvatsku,Srbiju nebitno...ako cu ja navijati za Tursku samo da bi nekoga provocirao onda to vise govori o meni nego o nekome drugom,ili obratno onaj ko navija za Hrvatsku samo da bi provocirao druge,pravio probleme itd...to nema smisla,ljudi 21 je vijek,vrijeme je da se svi naucimo ponasati,da budemo europejci,da volimo i postujemo jedni druge... Siroki je i moj grad kao i Sarajevo,zasto bi ja volio vise neki grad u Turskoj nego npr Siroki koji je u mojoj BIH!? ili zasto bi navijao za neki klub iz Turske,pored Sirokog koji prestavlja BIH(istinu za volju zna to biti bez velikog isticanja bh zastave,ali je ipak ima,to sto je u malom broju to ne treba biti toliko vazno). Radi se o svjesti ljudi,mrznja nikad nikome nista dobro nije donijela,a pogotovo ne u sportu..pozitivno rivalstvo je pozeljno,i produktivno,ali treba znati gdje je granica.. odgovorno tvrdim da bi Bh liga bez Sirokog,Zrinjskog,Leotara bila smjesna,oni puno doprinose razvoju nase lige i vrse promociju drzave BIH u Evropi i to treba pozdraviti i postovati! Zalosno je da je politika usla u nas sport i stavila u pitanje buducnost fudbala u ovoj drzavi,ali se nadam da ce se i to rjesiti na najbolji nacin..jer sport spaja ljude,vrsi najbolju promociju nasih gradova,naroda,drzave.. dosta je vise bolesnog nacionalizma i primitivizma ma iz koje sredine dolazio,drago mi je sto vecina navijaca Sirokog osudjuje pojedine ispade primitivaca,koji su se usudili na stadion unijeti nacisticku zastavu,hej zamisli ti te smjelosti...naravno treba naglasiti da je to bila grupa pojedinaca,a nikako svi navijaci!..

anti_komunizam
Kontakt:

Post Postao/la anti_komunizam » 08 apr 2011, 10:07

bosnas_ je napisao/la:pa neka ljudi navjaju za koga zele,ali niti onaj ko navija za Tursku ne smije praviti probleme,kao ni onaj sto navija za Hrvatsku,Srbiju nebitno...ako cu ja navijati za Tursku samo da bi nekoga provocirao onda to vise govori o meni nego o nekome drugom,ili obratno onaj ko navija za Hrvatsku samo da bi provocirao druge,pravio probleme itd...to nema smisla,ljudi 21 je vijek,vrijeme je da se svi naucimo ponasati,da budemo europejci,da volimo i postujemo jedni druge... Siroki je i moj grad kao i Sarajevo,zasto bi ja volio vise neki grad u Turskoj nego npr Siroki koji je u mojoj BIH!? ili zasto bi navijao za neki klub iz Turske,pored Sirokog koji prestavlja BIH(istinu za volju zna to biti bez velikog isticanja bh zastave,ali je ipak ima,to sto je u malom broju to ne treba biti toliko vazno). Radi se o svjesti ljudi,mrznja nikad nikome nista dobro nije donijela,a pogotovo ne u sportu..pozitivno rivalstvo je pozeljno,i produktivno,ali treba znati gdje je granica.. odgovorno tvrdim da bi Bh liga bez Sirokog,Zrinjskog,Leotara bila smjesna,oni puno doprinose razvoju nase lige i vrse promociju drzave BIH u Evropi i to treba pozdraviti i postovati! Zalosno je da je politika usla u nas sport i stavila u pitanje buducnost fudbala u ovoj drzavi,ali se nadam da ce se i to rjesiti na najbolji nacin..jer sport spaja ljude,vrsi najbolju promociju nasih gradova,naroda,drzave.. dosta je vise bolesnog nacionalizma i primitivizma ma iz koje sredine dolazio,drago mi je sto vecina navijaca Sirokog osudjuje pojedine ispade primitivaca,koji su se usudili na stadion unijeti nacisticku zastavu,hej zamisli ti te smjelosti...naravno treba naglasiti da je to bila grupa pojedinaca,a nikako svi navijaci!..

dobro si ovo rekao
ZRINJSKI JE ZIVOT I VISE OD TOGA

HSKZ 1905

PROUD TO BE CROAT

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 08 apr 2011, 12:09

hajd pustite vise ljude na miru, nek navijaju za koga hoce, to srce bira, to ne moze niko nametnut
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

anti_komunizam
Kontakt:

Post Postao/la anti_komunizam » 08 apr 2011, 16:09

ajde siroki mozete do barem boda na grbavici.........podjednake ste ekipe
ZRINJSKI JE ZIVOT I VISE OD TOGA

HSKZ 1905

PROUD TO BE CROAT

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 08 apr 2011, 18:00

anti_komunizam je napisao/la:ajde siroki mozete do barem boda na grbavici.........podjednake ste ekipe
nisu ne moguća ni sva 3 boda... ove godine su ova 2 kluba igrala 3 utakmice, jednom siroki slavio, i dva remija, ukupna razlika u golovima 5-2 za s.b! u zadnje dvije utakmice se vidjelo da je to tu negdje

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 09 apr 2011, 09:13

Zanimljivo da nam protiv Želje sudi onaj isti pomocni,sto su ga navijači gađali!!!To ce biti dernek cini mi se,al sreca kontrolor je iz Gabele pa nece smjeti nista!!! :D :D :D

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 09 apr 2011, 09:42

Utakmica je sutra.Hvala na zeljama al od nasih se balerinica moze svasta ocekivati!!! ;) :D

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 09 apr 2011, 23:50

Sutra cemo vise mi navlaciti za vas nego vi sami za sebe :D
ŽEPČE 2005.

NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 10 apr 2011, 10:47

HOĆEMO POBJEDU :!:

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 10 apr 2011, 10:59

Denis Ispušlić je napisao/la:Sutra cemo vise mi navlaciti za vas nego vi sami za sebe :D
Zar vas je još strah da ne izgubite titulu? :lol: Ti možeš navlačiti koliko želiš, ali po nicku vidim da si se već pripremio za ono što te čeka! :mrgreen: Šta misliš da sledeće godine promjeniš nick u "gospodin Popušlić" porast'o mali? :lol:

P.S. Nadam se dobroj utakmici danas i naravno "keca na hendikepu"! ;)
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 10 apr 2011, 11:07

zanimljiva utakmica danas,bit ce na tv-u,mislim da siroki moze do povoljnog rezultata,jer su ekipe tu negdje po kvaliteti,igrali su tri utakmice ove godine jednu siroki dobio,a dvije nerjeseno zavrsile
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 10 apr 2011, 11:10

Ma čim vidim onog Juru i jos Marica na golu nemam se cemu nadati.Mislim da Bertosa nece igrati,umjesto njega ce igrati Hrkac!!! ;)

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 10 apr 2011, 11:12

ŠB.TRN je napisao/la:Ma čim vidim onog Juru i jos Marica na golu nemam se cemu nadati.Mislim da Bertosa nece igrati,umjesto njega ce igrati Hrkac!!! ;)
maric je dobra trupina,znam dok je branio za zrinjski ne vidi covjek prima golove i z svlacionice
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 10 apr 2011, 11:25

ŠB.TRN je napisao/la:Ma čim vidim onog Juru i jos Marica na golu nemam se cemu nadati.Mislim da Bertosa nece igrati,umjesto njega ce igrati Hrkac!!! ;)
Hrkać je još gori od bertoše(eto kakav je onda),sjećam se da je prošle godine protiv Želje u 2.kolu ušao u 80 minuti,a odmah 5 minuta poslije Željo točno preko njega dadne gol,neznam koji igrač je dao,ja mislim Bešlija

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 10 apr 2011, 12:03

Dabar je napisao/la:
Hrkać je još gori od bertoše(eto kakav je onda),sjećam se da je prošle godine protiv Želje u 2.kolu ušao u 80 minuti,a odmah 5 minuta poslije Željo točno preko njega dadne gol,neznam koji igrač je dao,ja mislim Bešlija
nije nego Meša (mater mu katran glavom misala)

ne donesu li danas bar bod ove preplacene pi..e,treba im svima udarit po placi pa ces vidit sljedecu kako ce igrat ,tako je bilo kad smo u travniku 4:0 izgubili ,udarila uprava po placi odma sljedecu zelju 4:1

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 10 apr 2011, 12:22

Mislim da nasi igrači trebaju imati vecu odgovornost prema nama navijčima,a posebno prema Škriparima.Kad smo bili prvaci,svaki od igrača je bio blizak s navijačima,s onom starom garniturom!!!Danas sve nekako hladno,igrace zaboli neka stvar za bilo sto.Jedini pravi koji nekada i izađu među ljude su mali Zakarić i Bandović!!!Oo ostalo,ja nemam pojma gdje to zivi.Nadam se barem borbenosti,nek se malo ugledaju na Serdarusica,covjek jedva dise ali daje sto posto.Samo nek bude borbeno a ako po kvaliteti izgubimo i 5 razlike nema veze,čestitati cemo!!! ;) ;) :)

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 10 apr 2011, 12:27

felix123 je napisao/la:
Dabar je napisao/la:
nije nego Meša (mater mu katran glavom misala)

ne donesu li danas bar bod ove preplacene pi..e,treba im svima udarit po placi pa ces vidit sljedecu kako ce igrat ,tako je bilo kad smo u travniku 4:0 izgubili ,udarila uprava po placi odma sljedecu zelju 4:1
Drugi je dao Lazo, na asistenciju Bešlije, a prvi je dao Kerla, posle šuta Mešanovića glavom...Tako da nemoj Alena bezveze prozivati! Uzdravlje!

EDIT: Ako si mislio na grbavicu jeste Alen! Ja sam napisao za pecaru..
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 10 apr 2011, 12:28

o čemu ti bola....pogledaj video ovo je utakmica sa grbavice....

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 10 apr 2011, 14:43

Dabar je napisao/la:o čemu ti bola....pogledaj video ovo je utakmica sa grbavice....
Dabre večeras će biti potop, brana ti već propušta lagano, jbg, nisi trebao ljenčariti... :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Semrush [Bot] i 16 gostiju.