Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Imaju obraza reći da nisu režimski klub, sve su dobili na guzove i tako nastavljaju
Gdje nam je Virto, da objasni ove željkanove poteze sa savezom ?guadalupe je napisao/la: ↑17 jan 2025, 21:32Al kakva go.vna i lopovi. Gledaj ekipe Colpa mladji i stariji, Kapo, Brkovic, sin od Brkovica kojeg je Vico zappslio u savez :bih
https://fak.tor.ba/sport/fudbal/izabran ... ora/208683
Jel vas stid imalo zeljkanovci ili ima opravdanje i za ovo ?
Njega sam objeručke neki dan sahranio. Tad mu se gubi svaki trag.fks74 je napisao/la: ↑17 jan 2025, 21:57Gdje nam je Virto, da objasni ove željkanove poteze sa savezom ?guadalupe je napisao/la: ↑17 jan 2025, 21:32Al kakva go.vna i lopovi. Gledaj ekipe Colpa mladji i stariji, Kapo, Brkovic, sin od Brkovica kojeg je Vico zappslio u savez :bih
Barem je pošten pa kad se izofirao, nestao je sa foruma. To mu se mora priznati.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
To se oni bore kroz institucije.
To su poštenjačine kakvih nema.
To su poštenjačine kakvih nema.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- Shategabri
- Kontakt:
Znaš da sam tražio halalasvrakino1921 je napisao/la: ↑17 jan 2025, 16:22
Pozz dobri moj komsho
Dok me pozdravljaš sigurno si skontao da si pogriješio prema meni na temi eurobasket

Koševo Zapad
Dal naša llahija Varešanvić ozbiljno razmišlja da dodje u Borac jer se pravi ekipa za LP a što da ne i za samu zavrsnicu Konferencijske lige.
Koga ces ti sahranit glupko. Virto je za vas idiote institucija. Pozdrav od pravih pitara seljacicuPendulum je napisao/la: ↑17 jan 2025, 21:59Njega sam objeručke neki dan sahranio. Tad mu se gubi svaki trag.fks74 je napisao/la: ↑17 jan 2025, 21:57Gdje nam je Virto, da objasni ove željkanove poteze sa savezom ?guadalupe je napisao/la: ↑17 jan 2025, 21:32Al kakva go.vna i lopovi. Gledaj ekipe Colpa mladji i stariji, Kapo, Brkovic, sin od Brkovica kojeg je Vico zappslio u savez :bih
Barem je pošten pa kad se izofirao, nestao je sa foruma. To mu se mora priznati.![]()
![]()
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- egocentrik
- Kontakt:
zamisli koliko moras biti opsjednut komsijama da napravis lazni račun..
marginalizovani mali strumf jtfup
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Frajer napiše neki odgovor, stavi deset smajlija i onda taj retardirani odgovor (ali zaista retardiran) doživljava kao neki veliki uspjeh. Niti mu ko odgovori, niko ne obrati pažnju na te infantilne nebuloze.
Svaki dan se iznova i iznenadim kolike sam komplekse ovdje nabio. Golemo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Najgori su domaći izdajnici ( peta kolona ) 

Zeljo se sprema 

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- OldTownDistrict
- Kontakt:
‘Virto institucija’ od ‘pravih pitara’

Nisam u zivotu nesto ofirnije i gluplje procitao

....sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Ja sam detektor za te plave ublehe,odma to preventivno cim se javio na nas forum sam poslao u 3 pm, al da se sultan sta ne naljuti.OldTownDistrict je napisao/la: ↑18 jan 2025, 12:42‘Virto institucija’ od ‘pravih pitara’![]()
Nisam u zivotu nesto ofirnije i gluplje procitaocestitam
Kako nije, sad kad si nas prozvao zapitali smo se neke stvari.guadalupe je napisao/la: ↑17 jan 2025, 21:32Al kakva go.vna i lopovi. Gledaj ekipe Colpa mladji i stariji, Kapo, Brkovic, sin od Brkovica kojeg je Vico zappslio u savez :bih

Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Ja samo ne znam sto je npr Ibrakovic kvalitetniji od ovih?Pablo11 je napisao/la: ↑18 jan 2025, 15:46Kako nije, sad kad si nas prozvao zapitali smo se neke stvari.guadalupe je napisao/la: ↑17 jan 2025, 21:32Al kakva go.vna i lopovi. Gledaj ekipe Colpa mladji i stariji, Kapo, Brkovic, sin od Brkovica kojeg je Vico zappslio u savez :bih
Jel vas stid imalo zeljkanovci ili ima opravdanje i za ovo ?![]()
-
- Kontakt:
Ovakvu britkost uma jednostavno ne mozes da ne primjetis! Vrijedi zapamtiti!
„Infantilne nebuloze“

„Infantilne nebuloze“

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- OldTownDistrict
- Kontakt:
"Kako izgleda, umjesto da igra s Ronaldom u Al-Naseru, najbolji veznjak u BiH i reprezentativac Saudijske Arabije mogao bi do daljnjega trčati krugove s Željinom juniorskom ekipom."ErosViverosViv je napisao/la: ↑17 jan 2025, 20:12svrakino1921 je napisao/la: ↑05 jan 2025, 19:01PSV heeft interesse in Abdulmalik Al-Jaber van het Bosnische FK Zeljeznicar. De twintigjarige middenvelder is een van de uitblinkers in de Bosnische competitie en heeft volgens TEAMTalk meerdere ijzers in het vuur. Al-Jaber zou zelfs al in contact staan met Toulouse om een eventuele overstap naar Ligue 1 te bespreken.svrakino1921 je napisao/la: ↑05 jan 2025, 18:49Bitka za Al Jaberov potpis: Uključio se i velikan, Francuzi pritišću, Swansea sve pratisvrakino1921 je napisao/la: ↑23 dec 2024, 21:34Toulouse pokazao interes
Ugledni L'Equipe tvrdi: Naredna stanica Abdulmalika Al-Jabera je francuska Ligue 1!svrakino1921 je napisao/la: ↑03 nov 2024, 07:23Saudijci tvrde: Al-Jaber na korak od Al-Nassra, iz Željezničara odlazi kod Ronalda?
Abdulmalik Al-Jaber (20) otputovao je danas na potpis ugovora sa Al-Nassrom, tvrde mediji iz Saudijske Arabije, a trebao bi to biti jedan od najvećih transfera ikada iz Wwin lige Bosne i Hercegovine.
Kako piše saudijska verzija portala Goal.com, Al-Jaber će se sutra pojaviti na ljekarskim pregledima u Al-Nassru, a ako sve prođe kako je planirano, nakon pregleda će uslijediti potpis četverogodišnjeg ugovora.
O transferu Željezničara pisale su i novine Al-Youm, koje su otkrile da su se za potpis Al-Jabera s Al-Nassrom borili i drugi saudijski velikani poput Al-Ittihada i Al-Hilala.
Nakon potpisa četverogodišnjeg ugovora s Al-Nassrom, mladi vezni nogometaš bit će vraćen na posudbu u Željezničar do kraja aktuelne sezone.
Podsjećamo, za Al-Nassr nastupa Cristiano Ronaldo, ali i druge zvijezde poput Sadija Manea i Aymerica Laportea.15 dana bez terapije nekome je vjecnost. Ima ovdje jos postova ali su preplavljeni slikama popust qpr, rostova itd.svrakino1921 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 17:01Momčići
Ode nam Al Jaber sa Zlatibora na Marakanu
Jaaoooo
Posljedice rata.

....sve drugo će proći!
Treba nam peticija da se njemu i nodiju zabrani pisanje na ovoj temi. Blokirani su mi, ali svejedno mi izbaci njihove nebuloze kad ih neko citira.OldTownDistrict je napisao/la: ↑18 jan 2025, 16:02"Kako izgleda, umjesto da igra s Ronaldom u Al-Naseru, najbolji veznjak u BiH i reprezentativac Saudijske Arabije mogao bi do daljnjega trčati krugove s Željinom juniorskom ekipom."ErosViverosViv je napisao/la: ↑17 jan 2025, 20:12svrakino1921 je napisao/la: ↑05 jan 2025, 19:01PSV heeft interesse in Abdulmalik Al-Jaber van het Bosnische FK Zeljeznicar. De twintigjarige middenvelder is een van de uitblinkers in de Bosnische competitie en heeft volgens TEAMTalk meerdere ijzers in het vuur. Al-Jaber zou zelfs al in contact staan met Toulouse om een eventuele overstap naar Ligue 1 te bespreken.svrakino1921 je napisao/la: ↑05 jan 2025, 18:49Bitka za Al Jaberov potpis: Uključio se i velikan, Francuzi pritišću, Swansea sve pratisvrakino1921 je napisao/la: ↑23 dec 2024, 21:34Toulouse pokazao interes
Ugledni L'Equipe tvrdi: Naredna stanica Abdulmalika Al-Jabera je francuska Ligue 1!svrakino1921 je napisao/la: ↑03 nov 2024, 07:23Saudijci tvrde: Al-Jaber na korak od Al-Nassra, iz Željezničara odlazi kod Ronalda?
Abdulmalik Al-Jaber (20) otputovao je danas na potpis ugovora sa Al-Nassrom, tvrde mediji iz Saudijske Arabije, a trebao bi to biti jedan od najvećih transfera ikada iz Wwin lige Bosne i Hercegovine.
Kako piše saudijska verzija portala Goal.com, Al-Jaber će se sutra pojaviti na ljekarskim pregledima u Al-Nassru, a ako sve prođe kako je planirano, nakon pregleda će uslijediti potpis četverogodišnjeg ugovora.
O transferu Željezničara pisale su i novine Al-Youm, koje su otkrile da su se za potpis Al-Jabera s Al-Nassrom borili i drugi saudijski velikani poput Al-Ittihada i Al-Hilala.
Nakon potpisa četverogodišnjeg ugovora s Al-Nassrom, mladi vezni nogometaš bit će vraćen na posudbu u Željezničar do kraja aktuelne sezone.
Podsjećamo, za Al-Nassr nastupa Cristiano Ronaldo, ali i druge zvijezde poput Sadija Manea i Aymerica Laportea.15 dana bez terapije nekome je vjecnost. Ima ovdje jos postova ali su preplavljeni slikama popust qpr, rostova itd.svrakino1921 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 17:01Momčići
Ode nam Al Jaber sa Zlatibora na Marakanu
Jaaoooo
Posljedice rata.
![]()
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Bao bog da im na nos izađe svaka marka za koju su se prodali, izdajnici se udružili sa negatorima države a država im daje milione budžetskih novaca. 

Možeš da mi se sagneš. Institucija ti je popišana par stranica unazad.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Grk1234, riki46, Sarajevskigigant1921, tutankamon1905 i 18 gostiju.