FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
igra sulejman za novi ugovor. slicno ko serge prosli put...
nek se neko i napuni...
nek se neko i napuni...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Dobra utakmica danas, u oba smjera, puno raspolozenih pojedinaca, fina rotacija, sto bi se reklo nema covjek zamjerke.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bischof je jedan od najvecih talenata Njemacke, htjeli smo ga i prije nekoliko sezona dok je jos bio u omladinskim pogonima Hoffenheima no on se odlucio za pametan potez i potpisao je za prvi tim.
Sada dolazi kao formiran igrac i spreman za najvece izazove.
Cestitke upravi na ovom potezu, besplatan transfer koji ce biti zamjena za odlazeceg Goretzku.
Ako zadrze sve igrace na okupu i dovedu Wirtza ponovo ce to biti jedan Njemacki Bayern sa 6 ili 7 reprezentativaca.
Wanner, Musiala, Bischof i Wirtz.
Sada dolazi kao formiran igrac i spreman za najvece izazove.
Cestitke upravi na ovom potezu, besplatan transfer koji ce biti zamjena za odlazeceg Goretzku.
Ako zadrze sve igrace na okupu i dovedu Wirtza ponovo ce to biti jedan Njemacki Bayern sa 6 ili 7 reprezentativaca.
Wanner, Musiala, Bischof i Wirtz.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Mora se priznati da Vincent odlicno hendla ove male ekipe, Hoffe stvarno kriminalan ali im i nasi nisu dali disati.
Dieru podhitno ponuditi novi ugovor, ne znam sta cekaju. Strasno zahvalan igrac, hvala Tuchelu
Inace atmosfera odlicna iako sam nakon dugo dugo vremena vidio nekoliko praznih mjesta na AA. Snijeg i radni dan ucinili svoje jbg.
Dieru podhitno ponuditi novi ugovor, ne znam sta cekaju. Strasno zahvalan igrac, hvala Tuchelu

Inace atmosfera odlicna iako sam nakon dugo dugo vremena vidio nekoliko praznih mjesta na AA. Snijeg i radni dan ucinili svoje jbg.
Davies odbio zadnju ponudu traži 20 mil.
Ponuda je bila 14-15 mil plus bonusi iznad ovog ne treba ići centa.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nece sigurno ici preko svojih principa uprkos mogucnostima.
Iskren da budem, sumnjam da ce Davies dobiti željenu platu u nekoj drugoj ekipi, mozda handgeld zavrsi pricu no o plati i namjeri da bude jedan od najplacenijih igraca u Evropi moze zaboraviti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- bavaracmujo
- Kontakt:
Naravno da nece sad al je kasno za bilo sto, odluka kasni vise od godinu dana to je trebalo proslo ljeto rijesit.Omerbavarac je napisao/la: ↑16 jan 2025, 21:24Nece sigurno ici preko svojih principa uprkos mogucnostima.
Iskren da budem, sumnjam da ce Davies dobiti željenu platu u nekoj drugoj ekipi, mozda handgeld zavrsi pricu no o plati i namjeri da bude jedan od najplacenijih igraca u Evropi moze zaboraviti.
Hoces neces ides na prodaju i to je to.
Ruku na srce i nije neka steta bar iz mog ugla, rijesit se njega saneta kuhara gorecke boja i ovoga japanca jer od njih nema nema nista, pa cak i ako se rijese kimiha i nekog kreativnijeg dovude nece biti neka steta.
Ja mislim da je Davies iskoristio ovu pricu kako razmislja da ostane samo da uzme jos koji milion Realu.
On da je ozbiljno mislio da ostane produzio bi vec spustio bi svoje zahtjeve malo mi eto digli ponudu i dogovor pao ovako sve ovo meni izgleda kao pqtka da real povisi svoju ponudu i to je to.
Ovo oko Musiale ako je istina sto od jutros pisu da je dogovor postignut ali da je prihvacena izlazna klauzula je po meni presedan u klubu koji nije pametan....sada ce svaki igrac da trazi isto klauzula....jbg zivot ako je nisu dobili Ribbery i Roben ne zasluzuje je ni Musiala da je **** Ronaldo.
Mislim da ce klub biti u pravom problemu na ljeto ako odu bez odstete Davies Kimich i Sane.
To je ogroman gubitak....sigurno oslobodices se plate ali svaki od njih bi da se proda donio klubu minimalno 50+ miliona ovako ti za svaku poziciju trazis zamjenu koja mora donijeti kvalitet i koju ces pored plate koja ce biti tu negdje s njihovom jos i platiti i to skupo ako mislis odrzati kvalitet tima.
Mislim da se bas zbog toga i gleda i Nkunku i ovaj stoper mladi iz Sportinga jer nemogu sve kupiti na ljeto...ako misle ici po Wirtza mislim da nema kluba koji moze za jedan prelazni rok da kupi i krili i lijevog beka i Wirtza i zadnjeg veznog...a da svi budu top kvalitet.
Nazalost i ovo s Musialom je usiljeno bas iz razloga sto su dozvolili da previse igraca dodje u ovaj stadij da nemas vise izlaza ili im daj sto traze ili odlaze.
Brate Haland u Cityu potpise ugovor na 9 godina mi sa Daviesom Kimichom Saneom i Musialom od ljeta natezeno hoce nece....ko da im Augsburg nudi produzenje a ne Bayern.
I kimich s ovom pricom kao da vidi ambicijr kluba pa ce odluciti....a molim te lijepo kada su to Bayernu ambicije bile manje od svakog **** trofeja za koji igraju.
Ja nebi presao preko klubske politike pa makar svi otisli...nema klauzule...nema povecanja plate pa idite svi....i previse primjera kako prolaze ovi sto trce za parama....
Pa gledacemo Tela Wanera Aznaua i druge djecake iz kluba....
Svaka cast svemu od navedenih igraca jedino Sane istice da zeli ostati i da je ok smanjenje plate jedini igrac kojem nije ponudjen ugovor i on kaze zelim ostati.
Musiala sebi osigurao odlazak brate ako za Marmousha placaju 80 mil mislitr da nece za Musialu dati tih 175 sto on trazi kao klauzulu poswbno ako nastavi s razvojem a sta mu mozes kada on za dvije godine kaze necu opet produziti i saceka fino jos dvije kao Mbape i ode sa 25 u Real ili Barcu.
U Bayernu fali cvrsta ruka kao nekad Hoenes i Rumenige oni stari koji kazu nemoze i cao....niko veci od kluba **** vas i Real i Barca ili ostajes ili ides nema tih nelogicnih zahtjeva i zelja za odlascima.
Davies dobar svaka cast ali bez Bayerna bi jos igrao u Americi ili negdje mozda u engleskoj u Brendforfu ili tako nesto **** bi dobio priliku da razbijr Barcu i napravi seni ime.
Mysiala pa Bayern ga je stvorio.....da je ostao sa 13 u Celziju zavrsio bi kao Odoi koji eno sad igra za neke polu klubove iz engleske.
Kimich posebno u Bayernu jw postao ovo sto jeste da nije dosao igrao bi za Leipzig ili neki manji klub niko ne bi znao za njega a od trofeja bi imao ****.
Sane je rralno odigrao 20 posto od onoga sto smo ocekivali ali bar covjek kaze zelim ostati istice ugovor ali zelim produziti...zajebi ti to gdje ce dobiti 20 mil vjerujte da bi mu svaki klub u engleskoj dao ti 20 od Arsenala Newkastla Man.Utd pa ovih slabijih....
Ako ostanu super ali to nisu igraci koji pokazuju ljubqv prema klubu vec prema novcu i od sad ih tako treba i gledati.
Ako je rral mogao klupirti Bejla prodato Casemira Ramosa Ronalda mozemo i mi ove igracine neka idu svi do jednog.
Evo zasto je Bayrn uvjek ganjao Njemce jer znaju ko je Bayern i koliko znaci igrati za Bayern.
Mysiala igra za njemacku ali je englez i vidi se to.
Kimich dobar svaka cast ali ako imas zwlju idi
Davies nema potrebe ni komentarisati
Daj nam djecu Bayerna i par igraca koji zele biti tu i da gledamo zar i borbu a ne kurcobolju i zalopojke
On da je ozbiljno mislio da ostane produzio bi vec spustio bi svoje zahtjeve malo mi eto digli ponudu i dogovor pao ovako sve ovo meni izgleda kao pqtka da real povisi svoju ponudu i to je to.
Ovo oko Musiale ako je istina sto od jutros pisu da je dogovor postignut ali da je prihvacena izlazna klauzula je po meni presedan u klubu koji nije pametan....sada ce svaki igrac da trazi isto klauzula....jbg zivot ako je nisu dobili Ribbery i Roben ne zasluzuje je ni Musiala da je **** Ronaldo.
Mislim da ce klub biti u pravom problemu na ljeto ako odu bez odstete Davies Kimich i Sane.
To je ogroman gubitak....sigurno oslobodices se plate ali svaki od njih bi da se proda donio klubu minimalno 50+ miliona ovako ti za svaku poziciju trazis zamjenu koja mora donijeti kvalitet i koju ces pored plate koja ce biti tu negdje s njihovom jos i platiti i to skupo ako mislis odrzati kvalitet tima.
Mislim da se bas zbog toga i gleda i Nkunku i ovaj stoper mladi iz Sportinga jer nemogu sve kupiti na ljeto...ako misle ici po Wirtza mislim da nema kluba koji moze za jedan prelazni rok da kupi i krili i lijevog beka i Wirtza i zadnjeg veznog...a da svi budu top kvalitet.
Nazalost i ovo s Musialom je usiljeno bas iz razloga sto su dozvolili da previse igraca dodje u ovaj stadij da nemas vise izlaza ili im daj sto traze ili odlaze.
Brate Haland u Cityu potpise ugovor na 9 godina mi sa Daviesom Kimichom Saneom i Musialom od ljeta natezeno hoce nece....ko da im Augsburg nudi produzenje a ne Bayern.
I kimich s ovom pricom kao da vidi ambicijr kluba pa ce odluciti....a molim te lijepo kada su to Bayernu ambicije bile manje od svakog **** trofeja za koji igraju.
Ja nebi presao preko klubske politike pa makar svi otisli...nema klauzule...nema povecanja plate pa idite svi....i previse primjera kako prolaze ovi sto trce za parama....
Pa gledacemo Tela Wanera Aznaua i druge djecake iz kluba....
Svaka cast svemu od navedenih igraca jedino Sane istice da zeli ostati i da je ok smanjenje plate jedini igrac kojem nije ponudjen ugovor i on kaze zelim ostati.
Musiala sebi osigurao odlazak brate ako za Marmousha placaju 80 mil mislitr da nece za Musialu dati tih 175 sto on trazi kao klauzulu poswbno ako nastavi s razvojem a sta mu mozes kada on za dvije godine kaze necu opet produziti i saceka fino jos dvije kao Mbape i ode sa 25 u Real ili Barcu.
U Bayernu fali cvrsta ruka kao nekad Hoenes i Rumenige oni stari koji kazu nemoze i cao....niko veci od kluba **** vas i Real i Barca ili ostajes ili ides nema tih nelogicnih zahtjeva i zelja za odlascima.
Davies dobar svaka cast ali bez Bayerna bi jos igrao u Americi ili negdje mozda u engleskoj u Brendforfu ili tako nesto **** bi dobio priliku da razbijr Barcu i napravi seni ime.
Mysiala pa Bayern ga je stvorio.....da je ostao sa 13 u Celziju zavrsio bi kao Odoi koji eno sad igra za neke polu klubove iz engleske.
Kimich posebno u Bayernu jw postao ovo sto jeste da nije dosao igrao bi za Leipzig ili neki manji klub niko ne bi znao za njega a od trofeja bi imao ****.
Sane je rralno odigrao 20 posto od onoga sto smo ocekivali ali bar covjek kaze zelim ostati istice ugovor ali zelim produziti...zajebi ti to gdje ce dobiti 20 mil vjerujte da bi mu svaki klub u engleskoj dao ti 20 od Arsenala Newkastla Man.Utd pa ovih slabijih....
Ako ostanu super ali to nisu igraci koji pokazuju ljubqv prema klubu vec prema novcu i od sad ih tako treba i gledati.
Ako je rral mogao klupirti Bejla prodato Casemira Ramosa Ronalda mozemo i mi ove igracine neka idu svi do jednog.
Evo zasto je Bayrn uvjek ganjao Njemce jer znaju ko je Bayern i koliko znaci igrati za Bayern.
Mysiala igra za njemacku ali je englez i vidi se to.
Kimich dobar svaka cast ali ako imas zwlju idi
Davies nema potrebe ni komentarisati
Daj nam djecu Bayerna i par igraca koji zele biti tu i da gledamo zar i borbu a ne kurcobolju i zalopojke
-
- Kontakt:
Davies se ugleda na svog pajdaša Alabu, a ima i smećara od agenta kao i Alaba što je imao. I opet kažem nije njihova krivica što su pesini, očekivano od većine fudbalera da nemaju nikakvog karaktera. Ko je kriv što su 3 igrača ušla u zadnju godinu ugovora i sva trojica potencijalno mogu otići za džaba? Davies ne zaslužuje ni blizu 20 miliona po sezoni koliko traži, iskreno debili su ako to ispune, jer lik ne zna ni ubaciti loptu još uvijek. Jednom u 30 utakmica uputi udarac u okvir gola protivnika, kao ono protiv Reala. Inače uglavnom šalje loptu na tribine. Kimmich će vjerovatno produžiti, za Sanea ne znam šta bih rekao. Bolji je i od Comana i od Gnabrya koji ništa ne pokazuju, usto je voljan da mu se smanji plata. Mislim da je loša ideja izgubiti Sanea a i dalje ostaviti Comana i Gnabrya koji su davnih dana trebali napustiti klub. Ako će dovesti Wirtza i Nkunkua na ljeto, nek se riješe sve trojice.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Nadjite igraca koji bi pri zdravom mozgu, a da nije lokalac kome je sve u bavariji, izabro Bajern pored Reala, ako mu taj Real nudi iste ili priblizne pare, i da nije sikaniran od Reala, a uz to Real tj Madrid jos donosi vecu popularnost, bolju klimu, bolji nocni zivot, market pool i sta vec ne. Jbnom Kroosu nisu (bajern) htjeli dat koliko 8, 12 miliona? pa napravilo od njega zlocinca, a tamonlik posto vjerovatno najuspjesniji i najbolji svabo ikad na svojoj poziciji. Kakvo ludilo.mozga pocevsi od uprave pa do navijaca koji i dan danas vjeruju u neke bajke i neko vitesko razumjevanje unutar kapitalisticke kompanije.
-
- Kontakt:
Fazon je ovdje što Davies nije ni htio ostati, iako je to govorio. Već je samo koristio Bayern da Real poveća ponudu i ponudi mu veću platu, kao i novac koji bi dobio jer je došao kao slobodan igrač. Isti qrac što je Alaba radio, a i tada je uprava mislila da će postići dogovor u zadnjim mjesecima. Kao što sam i rekao, ne krivim Daviesa (iako je smeće), već upravu što ponavlja iste greške iz godine u godinu. Ako nije htio produžiti, stavi ga na transfer listu najkasnije godinu prije isteka ugovora, ili ga šalji na tribine ako odbije transfer. Vrlo jednostavno, jer se mora stati u kraj ovom bahaćenju igrača i njihovih agenata. Garantujem da bi 99% igrača ili odabralo transfer ili produžilo ugovor da ne sjedi na tribinama čitavu sezonu, jer u tom slučaju rizikuju propast karijere. Kao što kažeš, ovaj merhametli pristup uprave je koštao i košta Bayern. Oni se još uvijek vode rječju 

Ma pusti sta je ko govorio, gledaj sta je ko potpiso. Ljudi gledaju sebe i govore svasta da bi povecali svoju cijenu i popularnost, javne licnosti pogotovo, to je razumljivo.
-
- Kontakt:
Pa to sam i rekao, ima pravo raditi što radi, kao što i klub ima pravo gledati sebe, jer je sve to biznis. Samo ovi u Bayernu to ne kontaju godinama, pa ih ucjenjuju razne Alabe, Daviesi, Goretzke. Ajde da je to Kane, pa bih razumio. Ono glavni igrač u timu, bez kojeg realno ne možeš. Ali garantujem da Daviesa zakucaju za tribine ili pošalju u drugi tim, ne bi se ni osjetilo. Isto važi i za Goretzku.
Tako im i treba kad žele održati dobre odnose sa ciganima iz Madrida.Nije im dovoljno što su ih preko sudija potkradali godinama sad im potkopavaju igrače da ih vuku za nos.
-
- Kontakt:
Nije im Real kriv što su glupi. Nemojte tog dortmundovskog mentaliteta. Ovako ih je isto Alaba zavlačio, kao traži više, a kada su ponudili više, opet našao razloge zašto ne želi produžiti. Istina je da i Davies ne želi produžiti, pa traži nekakve nerealne zahtjeve da bi se kasnije mogao vaditi.
- Centre forward
- Kontakt:
Uskoro će se on pridružit' Alabi na odjeljenju za osteoporozu.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ovo što sam napisao ne amnestira upravu koja snosi dio krivice.Ulazak u zadnju godinu ugovora gdje mogu ucjenjvati klub to se više ne smije dešavati.
Alaba je cigan koji je ucjenio klub u kojem se afirmisao.Tražio 20 mil ovo je kasnije dobio kod cigana u Madridu plus bonus za potpis od 30 mil.Od toga njemu je otišlo 18 mil agentu 6 mil i babuki Alabe 6 mil.
Trenutno korisnika/ca: bavaracmujo, Semrush [Bot] i 1 gost.