English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- feniksptica
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: English Premier League
Velik si Amorime kad s ovim panjevima pobjedjujes 
Koga ti citas
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pobjeda za opstanak u ligi. 
- JayCatwright
- Kontakt:
Arsenal osvaja hiljadu posto
-
Majstorinho
- Kontakt:
Southampton su gori luzeri od reprezentacije BiH
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
-
celikmilan
- Kontakt:
Znam da su već 99% ispali iz lige ali ovom Southamptonu treba zabraniti da odigra sezonu do kraja.
Nezaslužena pobjeda i to samo zbog Amada koji nije odustajao od prve minute. U svim drugim kombinacijama ovo je komotan poraz. Jedino je dobro da svi vide s kakvim igračima čovjek radi. Garnacho i Antony su odron fudbaleri, a na kraju Zirkzee osramoti Hojlunda koji nikakav progres ne pokazuje. Ako ovako nastavi, zadržati Zirkzeea kao back up a prodati onog Danca, momak je promašena investicija.
I da, neka je Yoro doživio ovaj reality check da vidi gdje je došao. Sulemana ga je sahranio.
I da, neka je Yoro doživio ovaj reality check da vidi gdje je došao. Sulemana ga je sahranio.
Pa kaze: nema srece u fudbalu, jest al malo morgen. Kemaldin pravio malu djecu Jori i trebao realno zavrsit mex s hettrikom, a onda se jedna odbije Amadu i on dadne, zadnji gol je smijurija teska. Eriksen pokazao da jos ima zicu za pas.
Treba ligu smanjiti na 16, jer ce se svake sezone pojavljivati ovakvi egzemplari poput Sotona, Ipsica, ili ranije Barnlija i Sesirdzija.
Jednostavno to ova liga ne zasluzuje, a posebno sto je igracima natovareno previse meceva.
Treba ligu smanjiti na 16, jer ce se svake sezone pojavljivati ovakvi egzemplari poput Sotona, Ipsica, ili ranije Barnlija i Sesirdzija.
Jednostavno to ova liga ne zasluzuje, a posebno sto je igracima natovareno previse meceva.
CPOJ
- PopravnaToljaga
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
oplaka
Ma brate opet bolje onako ko on nego kao većina drugih. Mislim da ima on i još jedan dobar. Ovo ostalo ko da sahranu prenose.QUARTERBACK je napisao/la: ↑16 jan 2025, 23:57ma meni je ovaj filip bio dobar, al se sad poceo samo dernjati ne mogu da ga slusam iskreno toliko vjestacki djeluje jer je skonto da se raja lozi na njegov komentare
cim nekog nahajpas odma sunovrat ide to je balkan
Neki dan gledam La Ligu, neka žena prenosi. Ne što je žena, nego što je toliko užasan glas za prijenos utakmice, vjerovatno ne može gore. Mislim da sam prvi put u životu s namjerom gledao utakmicu bez glasa komentatora (ili komentatorke, kako već

Nisu suci sinoć vidjeli da je ovo izašlo. Razumljivo.
Zadnja izmjena: Zaniolo2, dana/u 17 jan 2025, 09:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ovako se završava ugovor debili crveni
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- JayCatwright
- Kontakt:
Yoro sinoć ispao toliko puta koliko i Trent za čitavu karijeru jbt
Ne razumijem zasto bi igrac njegovog ranga potpisao ugovor na 9 godina, mora postojati neka kvaka.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pokazatelj da od 115 nema nista
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.