Dvije u roku od 5 sekundi.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Inače nemamo plan B a bez Sake nemamo ni plan A pa mi i nije bilo čudno ispadanje.
Nakon crvenog uniteda znao sam da se ništa bitnije neće promjeniti jer mi ne možemo igrati protiv plitkog bloka pogotovo bunkera.
Odegaard mora imati par kontakata sa loptom prije nego ona krene negdje i tako United nadoknadi trku za igrača manje.
Sta im ljudi rade lol
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
Majstorinho
- Kontakt:
Na šta je United spao da im Southampton dominira sa 6 bodova u 20 utakmica. Tragikomedija od kluba
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
-
Majstorinho
- Kontakt:
Unitedova odbrana kornera. The gift that keeps on giving 
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sulemana izgleda ko Vinicius pored ovih jadnika, a naš brazilski terorista nije znao gdje udara. Strašno.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
A jesu ih ljudi razvalili na old trafordu, samo nekim cudom nije 2-3 gola u mrezi Uniteda.
Odegard je bio jako dobar prije povrede. Zapravo se napad svodio na to da Saka i on nesto urade. Sad i nema s kim igrati. Brazilskog sprintera i mlitavog farmera ne vrijedi komentarisati.Rosicky je napisao/la: ↑16 jan 2025, 21:34Inače nemamo plan B a bez Sake nemamo ni plan A pa mi i nije bilo čudno ispadanje.
Nakon crvenog uniteda znao sam da se ništa bitnije neće promjeniti jer mi ne možemo igrati protiv plitkog bloka pogotovo bunkera.
Odegaard mora imati par kontakata sa loptom prije nego ona krene negdje i tako United nadoknadi trku za igrača manje.
Utd stvarno može ispasti s ovih nekoliko pojedinaca koji nisu za ozbiljnog fudbala. Bruno, Amad i Onana su jedini došli na utakmicu. Ugarte se trudi al sam drži sredinu jer Mainooa nema. Garnacho i Hojlund su odron igrači.
Los United, Onana poceo braniti kad je vidio da ce uskoro biti klupa.
Umorni su igraci od kupa,ocigledno.
Gubi united tekmu na srediti terena,Maino je zeljan mega ugovora i odsustan je a Ugarte ostavljen na patnji kao Casemiro kod ETH.
Soton motivisan,trazi pobjedu a United nezainteresovan i nikako da vidimo neku dominaciju protiv "slabih" ekipa jer ne mozes uvijek na kontru napravit pozitivan rezultat.
Antony
Gubi united tekmu na srediti terena,Maino je zeljan mega ugovora i odsustan je a Ugarte ostavljen na patnji kao Casemiro kod ETH.
Soton motivisan,trazi pobjedu a United nezainteresovan i nikako da vidimo neku dominaciju protiv "slabih" ekipa jer ne mozes uvijek na kontru napravit pozitivan rezultat.
Antony
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne znam ko je nahajpao ovog Mainoo-a, ali dečko je još uvijek daleko od ozbiljnog igrača. Na sve to traži neki mega ugovor.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Mainooa treba poslat u Boehly cirkus ako je istina da ga stvarno zele. Smijesan igrac i bice novi Rashford ako mu daju velik ugovor.Anoniman je napisao/la: ↑16 jan 2025, 22:01Los United, Onana poceo braniti kad je vidio da ce uskoro biti klupa.
Antony![]()
-
Majstorinho
- Kontakt:
United može slobodno zadržati super talenta Mainooa. Samo nam još on treba u ovom nereduMogli je napisao/la: ↑16 jan 2025, 22:07Mainooa treba poslat u Boehly cirkus ako je istina da ga stvarno zele. Smijesan igrac i bice novi Rashford ako mu daju velik ugovor.Anoniman je napisao/la: ↑16 jan 2025, 22:01Los United, Onana poceo braniti kad je vidio da ce uskoro biti klupa.
Antony![]()
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Daj nama ovog Sulejmanu
Garnacho je sve sem igrac. Maneken, model, glumac, atleticar, al fudbaler nije
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- feniksptica
- Kontakt:
Ko je ovaj Sulejman i šta smrče
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sulemana je strašan igrač, napravio je od Yora Kosorića.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
hijoooooj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.