Nemanja86 je napisao/la: ↑09 jan 2025, 22:51@bobrock
ne znam čovječe s kim se ti svađaš, pričaš o trendovima od prije 50 godina, koga briga šta je neki bjelac od prije pola vijeka završio na koledžu. Pričamo o sadašnjem trenutku.
Takođe, momci koji koriste sportsku stipendiju radi diplome nisu ovde tema. Piše jasno, potencijalni reprezentativci. Amsal Delalić će bar još 10-12 godina biti profesionalac, ima talenat da dohvati solidne ugovore, i iz mog iskustva, taj rang igrača jako rijetko ima akademske ambicije, odrađuju posao preko one stvari, treniraju, i prave sebi CV za neku Cedevitu, Breogan, ili možda nešto jače.
Ova treća klasa o kojoj ti pričaš, to su momci poluamateri, i za njih je već sa 18-19g jasno da neće imati previše prolaza u profesionalnoj košarci, i naravno da koriste benefite toga u daljem životu, ali ponavljam, oni sa ovim nemaju veze
Ima i crnaca

Ja se vala ne svadjam, inace nisam svadljiv u zadnje vrijeme sam uspjesno flegman
Prije da se tebi januarski dani lome o depru i mrzovolju pa se uhvatis dijela koji ti izgleda iritantno ko sefov komentar

Nastavak je bio na komentar zasto nasa djeca idu bez kosarkaskih ambicija u ameriku, jeste izvan teme al je bilo u sklopu zadnjih par komentara
Ajde nema veze nije o glavu, caskamo za opste dobro
Nasa djeca sklona kosarci cesto voli knjiga ili oni vole knjigu tako da taj odlazak stvarno ima smisla za dugorocno planiranje karijere u US za koju realno ne bi imali toliko sanse da nisu sportski nadareni.
A drugo NCAA basketball je popularniji od NBA, to me je iznenadilo poodavno, iako ne pratim ligu isto tako odavno znam da kad krene razigravanje tu euforiju NBA ne moze stici, tako da vjerujem da ako su odlucili da to jos vise materializuju nemam sumnje da ce to i postici
Pozz