NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Fakat, loše tekme, svi gostujući timovi zalutati u tekme. Što je najgore pola ih imala i bolji omjer.
nadajmo se da će lionsi otići do kraja, otkako ja gledam NFL nije bilo tako zabavne ekipe za gledati, oni su još klasu više od ramsa sa warnerom
vidjeli smo sinoć koliko taj omjer znači a ovi packersi su vjerovatno bili najgori tim u playoffu otkako je playoff proširen
Pa oni u historiji postojanja imaju 5 pobjeda. Nikad nisu prošli divisional round. Jedini tim u NFL koji nema gostujuću playoff pobjedu.jestamaji je napisao/la: ↑14 jan 2025, 12:55naravno da je tačno, da nije ne bi ni napisao. 7-5 u ulascima u playoff i 5-4 u pobjedama.Edin TM87 je napisao/la: ↑14 jan 2025, 12:20Ušli su i bili one and done više puta. Osim kad im zalutaju neki Brownsi ili Chargersi. Zato ih je Luck naružio u direktnom okršaju na Reliantu prije odlaska u penziju. Ovo za pobjede nisam siguran da je tačno. Watson ima jednu pobjedu i možda Stroud dvije i to je to od njih. Nikad nisu igrali ni finale AFCa.

A ovaj najavljuje pobjedu u Kansasu

Možda imaju jednu pobjedu dok je Luck bio tu (sezona kad je bio povrijeđen), sve im je postPeyton, postLuck era. I opet ništa nisu napravili.
Evo i 10.000ti post

Prolaze godine...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ma to Edin, Nedzad i ta ekipa (Armin mi prica da se druzis s njima), sto sam im mozak popio ali to je bilo prije 10 i kusur godina, ja sam sad coj'k ozbiljan a njima ostalo urezano u mozak, pa im moja pojava izaziva negativna kretanja mozdanih vijuga, pa tako gledaju da me furaju. Ali mimo sporta Edu znam uzivo, sjedili x puta rega sve, dobar lik.Amarinho je napisao/la: ↑14 jan 2025, 08:39@alemsa
Da ti javim evo iz izvora koje ne zelim da otkrijem da ti svi mrze Texanse i da si navodno ti lud skroz pa jos vise ih mrze zbog tebe.
Da znas da sam uz tebe!!! Lozim se na Texanse nekako ultra dobra prica, Dell/Digga povrede one suze Strouda, stari mu u zatvoru, onaj hate sto je posavjetovao Caleba itd itd IDEMOOOOOO ALEM I AMAR HAJDE BURAZERU
Sto se tice Kansasa to je beton grad, svako tako ima predrasude dok ne ode u isti. A @jesta nesto zapeo za Texanse, moramo klepit Chiefse da se iznervira k'o kad mu postar kasni s penzijom

Tabela nakon wc runde:
Manuel ------------- 5 b
alemsa ------------- 5 b
Edin TM87 --------- 4 b
philles ------------- 4 b
qaa18 -------------- 4 b
muhamedhulk ---- 4 b
Zutti --------------- 4 b
numanumaye23 --- 3 b
jestamaji ---------- 3 b
FKSzuti ------------- 3 b
Maestro^^ ---------- 3 b
šljivo ---------------- 2 b
Mig_Mig ------------- 2 b
Trebinjac94 -------- 2 b
Ako ima kakvih grešaka javite.
Divisional runda nosi 1,5 bod po pogođenom paru. Možete tipovati od danas do početka prve utakmice u subotu.
Manuel ------------- 5 b
alemsa ------------- 5 b
Edin TM87 --------- 4 b
philles ------------- 4 b
qaa18 -------------- 4 b
muhamedhulk ---- 4 b
Zutti --------------- 4 b
numanumaye23 --- 3 b
jestamaji ---------- 3 b
FKSzuti ------------- 3 b
Maestro^^ ---------- 3 b
šljivo ---------------- 2 b
Mig_Mig ------------- 2 b
Trebinjac94 -------- 2 b
Ako ima kakvih grešaka javite.
Divisional runda nosi 1,5 bod po pogođenom paru. Možete tipovati od danas do početka prve utakmice u subotu.
da je bogdo dočekati istualemsa je napisao/la: ↑14 jan 2025, 13:20Ma to Edin, Nedzad i ta ekipa (Armin mi prica da se druzis s njima), sto sam im mozak popio ali to je bilo prije 10 i kusur godina, ja sam sad coj'k ozbiljan a njima ostalo urezano u mozak, pa im moja pojava izaziva negativna kretanja mozdanih vijuga, pa tako gledaju da me furaju. Ali mimo sporta Edu znam uzivo, sjedili x puta rega sve, dobar lik.Amarinho je napisao/la: ↑14 jan 2025, 08:39@alemsa
Da ti javim evo iz izvora koje ne zelim da otkrijem da ti svi mrze Texanse i da si navodno ti lud skroz pa jos vise ih mrze zbog tebe.
Da znas da sam uz tebe!!! Lozim se na Texanse nekako ultra dobra prica, Dell/Digga povrede one suze Strouda, stari mu u zatvoru, onaj hate sto je posavjetovao Caleba itd itd IDEMOOOOOO ALEM I AMAR HAJDE BURAZERU
Sto se tice Kansasa to je beton grad, svako tako ima predrasude dok ne ode u isti. A @jesta nesto zapeo za Texanse, moramo klepit Chiefse da se iznervira k'o kad mu postar kasni s penzijom![]()
nemam ja ništa protiv texansa ko ni protiv ijednog drugog tima osim cheatera jer su cheateri, saintsa jer su zadnja go.vna i eaglesa ali to samo zbog navijača, kao franšiza su prva klasa. texansi imaju na svoju nesreću kaubojse u svojoj avliji, zbog toga su i oilersi pobjegli iz texasa, tu se ništa ne de napraviti, sto godina samoće! cca 2/3 hjustona vjerovatno navija za kaubojse

Ne zezaj burazeru, mozda 20% Houstona navija za Cowboys, ali to ne utice plaho na Texanse jer se radi o gradu od 7 miliona ljudi (sa okolinom). Texansi (ulaznice) su rasprodate vec 20+ godina, a od tog su bili losi barem 15, znaci dobri-losi stadion je pun. Pa sad da stanes u red za sezonsku kartu bi ti trebalo 5-7 godina da je dobijes. Houston ti je football town, nesto na razini fudbala u Sarajevu, znaci ludnica.jestamaji je napisao/la: ↑14 jan 2025, 14:02da je bogdo dočekati istualemsa je napisao/la: ↑14 jan 2025, 13:20Ma to Edin, Nedzad i ta ekipa (Armin mi prica da se druzis s njima), sto sam im mozak popio ali to je bilo prije 10 i kusur godina, ja sam sad coj'k ozbiljan a njima ostalo urezano u mozak, pa im moja pojava izaziva negativna kretanja mozdanih vijuga, pa tako gledaju da me furaju. Ali mimo sporta Edu znam uzivo, sjedili x puta rega sve, dobar lik.Amarinho je napisao/la: ↑14 jan 2025, 08:39@alemsa
Sto se tice Kansasa to je beton grad, svako tako ima predrasude dok ne ode u isti. A @jesta nesto zapeo za Texanse, moramo klepit Chiefse da se iznervira k'o kad mu postar kasni s penzijom![]()
nemam ja ništa protiv texansa ko ni protiv ijednog drugog tima osim cheatera jer su cheateri, saintsa jer su zadnja go.vna i eaglesa ali to samo zbog navijača, kao franšiza su prva klasa. texansi imaju na svoju nesreću kaubojse u svojoj avliji, zbog toga su i oilersi pobjegli iz texasa, tu se ništa ne de napraviti, ste godina samoće! cca 2/3 hjustona vjerovatno navija za kaubojejedina šansa je iskopati nekog svog manninga ali takvi ne rastu baš na grani a i tada bi to trajalo samo dok je on tamo.
.
@muhamed
Jebga:

Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 14 jan 2025, 14:31, ukupno mijenjano 2 puta.
texas je football country
apropo hjustona, ja sam bio nekoliko puta na texansima, ti genijalni navijači o kojima pišeš hvalospjeve i koji se ubiše za sezonsku su jednom sredinom zadnje četvrtine svi otišli kući (gubili 20 poena ali se vratili u one score game). kad su texansi uzeli loptu i krenuli u 2 min drill na stadionu sam bio otprilike ja i još par gostujućih navijača. mogu pretpostaviti kako je igračima bilo igrati ... naravno izgubili.
ali dobro ... to su ameri, manje više su svi takvi. malo ih je koji nisu. neka njima cheerleadersa, halftime show nastupa i ostalih maloumnih sranja kojih smo mi srećom pošteđeni ... mada evo UEFA uvodi halftime show .... lakapo sve ode u PM
apropo hjustona, ja sam bio nekoliko puta na texansima, ti genijalni navijači o kojima pišeš hvalospjeve i koji se ubiše za sezonsku su jednom sredinom zadnje četvrtine svi otišli kući (gubili 20 poena ali se vratili u one score game). kad su texansi uzeli loptu i krenuli u 2 min drill na stadionu sam bio otprilike ja i još par gostujućih navijača. mogu pretpostaviti kako je igračima bilo igrati ... naravno izgubili.
ali dobro ... to su ameri, manje više su svi takvi. malo ih je koji nisu. neka njima cheerleadersa, halftime show nastupa i ostalih maloumnih sranja kojih smo mi srećom pošteđeni ... mada evo UEFA uvodi halftime show .... lakapo sve ode u PM
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 14 jan 2025, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.
Pa jebga beat the traffic, ako si bio znas kolike su guzve nakon sportskog desavanja, posebno NFL kad je 72 hiljade ljudi na tekmi. A to ti je sasvim normalno ne znam po cemu je to negativno, bio sam na derbijima gdje Zeljo tuce Pitare 3-4 razlike, pa Pitari u 80oj minuti napuste. Ili licno sam bio na Kosevu kad su nas pitari dobili 4-1, Manijaci otisli (i ha tad sa starim) oko 75-e minute, ono kad je Muharemovic sa 16 metara dao glavom gol ako se sjecas. Znaci nista cudnojestamaji je napisao/la: ↑14 jan 2025, 14:30texas je football country
apropo hjustona, ja sam bio nekoliko puta na texansima, ti genijalni navijači o kojima pišeš hvalospjeve su jednom sredinom zadnje četvrtine svi otišli kući (gubili 20 poena ali se vratili u one score game) . kad su texansi uzeli loptu i krenuli u 2 min drill na stadionu sam bio otprilike ja i još par gostujućih navijača
A sto se tice Uljara pa eto skontaj brate da je NFL izmislio novu ekipu (nista da se ceka da neko preseli u Houston), jer Houston mora imati NFL ekipu, koliko su izgubili/market
to sa tržištem je naravno tako, nije slučajno LA dobio dvije ekipe
ovo sa navijčima se ne slažem, kod nas je to revolt, kod njih je to običaj jer zamisli uletiš nedjeljom u gužvu
p.s. ja mislim da sam u hjustonu uvijek išao metrorailiom, možda jednom autom, ne sjećam se više tačno. bio sam i na final four jednom, mislim da sam samo tada bio sa autom
ovo sa navijčima se ne slažem, kod nas je to revolt, kod njih je to običaj jer zamisli uletiš nedjeljom u gužvu
p.s. ja mislim da sam u hjustonu uvijek išao metrorailiom, možda jednom autom, ne sjećam se više tačno. bio sam i na final four jednom, mislim da sam samo tada bio sa autom
LA je grad kosarke, tako da NFL godinama nije mario da oni imaju ekipu (nisu je ni imali x godina), Houston je NFL grad.jestamaji je napisao/la: ↑14 jan 2025, 14:39to sa tržištem je naravno tako, nije slučajno LA dobio dvije ekipe
To za revolt jebga ides sad nije gov.no nego se pas pos.ro, gubis velikom razlikom napustas ha ya "idite kuci" idite kuci"

svejedno, tako je kako je ... ameri i sport.
cijela priča je bila zbog ede da mu se pokaže da su od odlaska manninga texansi napravili više od coltsa. on spominje tog nekog luck-a a tip je svake godine u playoffu (kada bi se plasirao) gubio sa tri skora. on je u svojoj karijeri dobio jednu bitnu utakmicu i to slučajno baš protiv peytona i odma je njima posto tito, a podvio rep čim je dobio dvaput po prnjoci
cijela priča je bila zbog ede da mu se pokaže da su od odlaska manninga texansi napravili više od coltsa. on spominje tog nekog luck-a a tip je svake godine u playoffu (kada bi se plasirao) gubio sa tri skora. on je u svojoj karijeri dobio jednu bitnu utakmicu i to slučajno baš protiv peytona i odma je njima posto tito, a podvio rep čim je dobio dvaput po prnjoci

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Nevjerovatno
nije ni prvi ni zadnji koji je to uradio
Pa dobro nas narod ima sigurno vise strasti ka sportu, posebno vi u Sarajevu gdje su dvije ekipe pa je svako odrasto sa tim sportskim zeganjem, pa ti daje drugaciji dozivljaj sporta. Ameri nemaju taj kako bi rekao zar, ali vole jebga. Prvenstveno govorim za Houston, sad ti je u subotu gorio grad, svaki sportski bar je bio pun, raja rostilja iskupljaju se da se gleda itd. itd.jestamaji je napisao/la: ↑14 jan 2025, 14:55svejedno, tako je kako je ... ameri i sport.
cijela priča je bila zbog ede da mu se pokaže da su od odlaska manninga texansi napravili više od coltsa. on spominje tog nekog luck-a a tip je svake godine u playoffu (kada bi se plasirao) gubio sa tri skora. on je u svojoj karijeri dobio jednu bitnu utakmicu i to slučajno baš protiv peytona i odma je njima posto tito, a podvio rep čim je dobio dvaput po prnjoci![]()
To za Coltse si u pravu, ali su oni imali nesrecu da Luckova karijera nije trajala, imali su tranziciju iz snova Peyton-Luck. Od tad ne mogu da potrefe sa QB, dok Texansi s druge strane , nikad nisu imali nekog QB i desi im se Watson pa CJ.
Oni za 22 godine imaju 5 pobjeda u playoffu i niti jedan AFC finals + bez pobjede u gostima i ovi tvrde da su napravili više 
Luck je barem ušao u finale i protiv cheatera 2x nije mogao. Skinuo je neke skalpove tipa Kansas (top 3 comebacka u playoffu mislim), Peytona u Denveru i Houston u gostima lagano. Neuporediva je era Coltsa s njim i ovih zadnjih par godina Houstona jer se zna da oni ispadaju eventualno pobjeda kući ako je slab protivnik. Coltsi s Luckom su bili SB contenderi odmah poslije Bradya i Manninga, ali čovjek je imao nesreću da igra protiv najbolje dvojice ikad.

Luck je barem ušao u finale i protiv cheatera 2x nije mogao. Skinuo je neke skalpove tipa Kansas (top 3 comebacka u playoffu mislim), Peytona u Denveru i Houston u gostima lagano. Neuporediva je era Coltsa s njim i ovih zadnjih par godina Houstona jer se zna da oni ispadaju eventualno pobjeda kući ako je slab protivnik. Coltsi s Luckom su bili SB contenderi odmah poslije Bradya i Manninga, ali čovjek je imao nesreću da igra protiv najbolje dvojice ikad.
Edin TM87 je napisao/la: ↑14 jan 2025, 16:12Oni za 22 godine imaju 5 pobjeda u playoffu i niti jedan AFC finals + bez pobjede u gostima i ovi tvrde da su napravili više

Od historije se ne zivi:
Gdje ti sad Coltsi gledaju, gledaju na kontenjer

Texans
Bills
Lions
Eagles
Bills
Lions
Eagles
Chiefs
Ravens
Lions
Eagles
Ravens
Lions
Eagles
Chiefs
Bills
Commanders
Eagles
Bills
Commanders
Eagles
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.