FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

coelho41
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la coelho41 » 11 jan 2025, 20:11

Možda ipak šjor Huda pravi čuda s ovim krilnim igračima

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 11 jan 2025, 20:16

Oj Comana glupana
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 11 jan 2025, 20:23

Trgaš se da izvodiš svaki prekid i onda uredno zabiješ slobodni udarac u živi zid ko amater - Kimmich.
Na 5 metara uredno pored gola - Goretzka.
Sa ruba 16 metara umjesto u prazan gol otišla na tribine - Sane.
Čista kontra i golman skida - Gnabry.

Sve ekipa od po 20 milja.
Zadnja izmjena: Bayo, dana/u 11 jan 2025, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 11 jan 2025, 20:26

Jedno veliki… uhhhh, (oduška). Odkična igra, katastrofa realizacija… idemo dalje!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 jan 2025, 20:27

Ovo postaje zabrinjavajuće efikasnost jedna velika nula,ne mogu bazen pogoditi. :roll: Sane,Gnarby,Coman ne bi dali gola da se igra tri dana.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 jan 2025, 21:07

Pobjeda i vise nego zasluzena no zaista ta realizacija djeluje zabrinjavajuce.
Ovo je jedna od nekoliko utakmica ove sezone gdje su se ispromasivali no za razliku od proslih meceva, uspjeli su postici jedan gol te ostvariti vrlo vaznu pobjedu i to na vrucem gostovanju gdje smo znali cesto gubiti bodove.

Igra je bila odlicna, mnogo dobrih i uspjesnih poteza a raduje cinjenica da je Coman nakon nekog vremena napravio dobar proboj po strani te ubacio loptu gdje smo na kraju dobili taj penal.

Prije lige prvaka imamo dvije domaće utakmice.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 11 jan 2025, 23:12

Gladbach je nama uvijek bilo tesko gostovanje da su u ne znam kakvoj formi. Morao se zabiti jos koji gol, ali sta je tu je, bitno da se nisu okliznuli.

I moram to napisati, Manuel Neuer je legenda kluba, stvarni goat kad su golmani u pitanju, revoluciniozirao je tu poziciju, ali imam osjecaj da se uljuskao i opustio bas zbog tog polozaja koji je zasluzio. Mislim da ima potpuno odrjesene ruke da radi sta zeli, ne mora ni trenirati, moze se i zahebavati po terenu i nitko mu nista nece reci, ako je zdrav igrat ce. Ne mozes imati tako opusten stav i nadati se da ces biti neki vrh u svijetu golmana, pogotovo ne pri kraju karijere. Poceo je praviti neke atipicne greske za njega, a sve to upravo iz razloga koje sam naveo.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 jan 2025, 20:38

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 jan 2025, 02:04

Ito već 169 dana povrijeđen, do sada je propustio 25 utakmica.

Prije tri dana je počeo sa trčanjem. Trebaće mu sigurno mjesec dana da nadođe pa da vidimo kakav je. Valjda ne može bit gori od Rupamecana i Kim-a.

Eberl betont: Erst Verlängerungen, dann Neuzugänge

Ništa Dahoam ove sezone, vide i oni da je potrebna velika rekonstrukcija.

Musiala klauzula 175 miliona eura ako potpiše. Gdje si Mbappe za sirotinju. Htio 30 miliona po sezoni...Pa koliko onda Yamal treba, 60 miliona po sezoni? Jest se precijenio, najgore što ga je i uprava precijenila :opaopa:

Stanišić se vratio i odmah novo istegnuće zbog kojeg će mirovati 7 dana. Uz povratak forme koja će trajati sigurno 2-3 sedmice mena brzog povratka.
Boey se vraća, nadam se da kraj Stane neće vidjeti prvih jedanaest. Spreman sam dati novu šansu Josipu, do sada je bio kod nas srednja žalost, visok igrač ne može bit bek ako nije brz. Naš Grosskreuz.
Inače precijenjeni ima gripu.
Portugalac se uskoro vraća.

Sane-a žele mnogi klubovi, pustiti fake igrača. Koliko sam nade u njega imao, tako veliki potencijal prokockati jer si fudbalski idiot je rijetkost i upravo je to kod njega bilo, može pričati raji da je bio dobar igrač kad uđe u penziju, fuj.
Coman se nakon osvajanje Lp oprostio of fudbala.
Gnabry se bavi modom.

3x20 miliona pod hitno riješiti na kraju sezone, Saneu se nadam da će odmah otići.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 jan 2025, 22:00

Izgleda da će doći do razmjene igrača Chelsea ponudio Nkunkua za Tela.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 jan 2025, 22:42

Licno mislim da u ovom eventualnom dogovoru gubimo i to iz vise razloga ali je ocito da Tel ipak nije toliki talenat koliko se mislilo s obzirom da se niti kod jednog trenera nije izborio za minute a promijenio ih je 3 ili 4.

A druge strane dobijamo igraca koji poznaje ligu ali je podlozan povredama i sa sobom nosi zahtjev tezak 15 miliona po sezoni. :mrgreen:

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 13 jan 2025, 22:57

Bas neobicna opcija, da ne kazem nepotrebna. Em ima veliku platu, em su te napadacke pozicije poprilicno popunjene, a i izgubio se negdje u silnim povredama.

S druge strane bilo je navoda da je za Tela odluceno da ostaje u klubu.

Jedino da je Chelsea toliko nezadovoljan sa njim pa da ponudi preuzeti dio plate na sebe.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 13 jan 2025, 23:10

Ako može plata za plata ok i to više loše nego dobro, sve drugo katastrofa.

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 14 jan 2025, 13:58

Ma iskreno koga briga kolka je kome plata, nego mene intersuje ova moralna prica tel je bitan ostaje razvoj bla bla bla a dovode se igraci koji igraju njegove pozicije i on se gura ne u drugi nego u peti plan al vjerovatno je to fudbal.
Nedavno sam imao priliku razgovarati sa psihologom koji radi u dinamu i sad mene interesuje sve od mamica pa sad do bjelice i njegova glavna spika je kao poslovne tajne ne smije pricat, al ja radim kod njega mjesec i pokusavam izvuc sto vise info onako on pomalo popusta i kaze covjek njegov je posao da smiruje te price novine roditelje menadjere rodbinu trenere i sve ostale sto misle da su pametni, i kao zadnji slucaj kad je sve to proslo prica o bjelici i kaze covjek ja danas obavljam razgovore sa njim da je sve uredu ima punu podrsku uprave svi mu vjeruju navijaci igraci bla bla a ono ujutru on smijenjen tako i sa jakirom i cacicem i skoro svima a izgleda tako i sanasim telom. Ti si dobar talentovan buducnosta bla bla bla a ono niko ne razmislja o tebi na kraju.
Da je momak pametan nabit sve nogom i otic negdje gdje ce igrat je ce ovdje zavrsit ko svi nasi propali talenti.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 14 jan 2025, 15:29

Uvijek se igra u rukavicama i diplomatski, ali sve proizlazi iz činjenica. Činjenica je da Tel ne da stagnira već nazaduje i da vam takav ne treba. Nekom igraču jednostavno više odgovara neka druga sredina, npr. Zikeu je odgovarala Bologna, kod vas i sad u Manu mu ne cvjetaju ruže. S druge strane, Nkunku od prije 2 sezone, kad je igrao za Leipzig, bi vam itekako legao, u toj formi bio bi bolji i od Müllera, Sanea i Gnabryja. Naravno, pod uvjetom da se dovede u tu formu, ali činjenica je da je on pokazivao rezultate za razliku od Tela koji se nije nigdje dokazao.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 14 jan 2025, 15:33

ledar je napisao/la:
14 jan 2025, 15:29
Uvijek se igra u rukavicama i diplomatski, ali sve proizlazi iz činjenica. Činjenica je da Tel ne da stagnira već nazaduje i da vam takav ne treba. Nekom igraču jednostavno više odgovara neka druga sredina, npr. Zikeu je odgovarala Bologna, kod vas i sad u Manu mu ne cvjetaju ruže. S druge strane, Nkunku od prije 2 sezone, kad je igrao za Leipzig, bi vam itekako legao, u toj formi bio bi bolji i od Müllera, Sanea i Gnabryja. Naravno, pod uvjetom da se dovede u tu formu, ali činjenica je da je on pokazivao rezultate za razliku od Tela koji se nije nigdje dokazao.
Ima i do sredine al ne stoji ti to za Zirkzeea da mu u Bayernu nisu cvjetale ruze. Pa lik je dijete bio tada i opet rijesio nekoliko utakmica, ne znam sta ocekujes od klinca bukvalno koji tek ulazi u seniorski nogomet. Nije on Mbappe level talenta. I naravno da takvom klincu mnogo lakse u Bologni nego u nekim od najvecih klubova na svijetu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 14 jan 2025, 15:58

Tel treba da ide. Predugo je tu, bez ikakvog značajnog napretka. Nkunku je igračina i bilo mi je žao kada su ga propustili potpisati dok je bio u Leipzigu. Ako ga ikako mogu potpisati, to je no brainer. Nadam se da će ga povrede zaobići. Veliki upgrade u odnosu na 90% krila koje igraju u Bayernu. Fantastičan bi to transfer bio, a onda bi se na ljeto i mogli riješiti pokojeg beskorisnog krila.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 14 jan 2025, 16:12

Tel je CF i kao takav nije ni mog'o da napreduje. Razloga je milion, sve smo ih više manje nabrajali.

Ima li na vidiku kakav ljetni transfer ? Ulazni, razumije se. Je li onom Zubimendiju il' kako već dosadila Baskija ?

Je li Kanadjanin već u Realu? On bi se baš uklopio kod njih, nea šta.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 14 jan 2025, 16:25

@harden

Ma ne kažem ja da je Zike loš, ali vi niste razvojni klub, kod vas igraju barem internacionalne klase i nema previše ni vremena ni prilika za dokazivanje. Mladi igrač mora pokazati izvanserijski talent i izazvati "vau" efekt da bi ušao u krug prvih boraca. Inače ide na kaljenje, ovaj je išao u Parmu i Anderlecht ali nije pokazao dovoljan napredak da bi kod vas ostao. Iskoristio je šansu u Bologni, što je bilo puno lakše kad nije bio samo na posudbi jer mu je status bio nemjerljivo bolji (niko ne želi razvijat igrača za drugog ako baš ne mora).

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 15 jan 2025, 10:02

Oliver Kahn says Bayern should set a deadline for Kimmich: "Joshua is in the last year of his contract and a free agent at the end of the season. That means he can keep all his options open when it comes to his future. If Kimmich doesn't make a decision soon, the club has to be ready to show strength at some point and set a deadline. If this deadline is exceeded, the offer can be withdrawn and they can look for someone else or rely on the players in the current squad" [@SPORTBILD]
Oli :salut:

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.